reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Okropność i to wszystko dzisiaj. Dobra dziewuchy miłej nocki ja spadam papa.:-D Mam nadzieje że burzy nie będzie u mnie w nocy bo wschód najbardziej teraz zagrożony :szok:

reklama
Hellow. Ja piję sobie piwko bo bratowa zapodała, mężuś grzecznie śpi to ciszę mam błogą:-D Noo pomijając chrapanie, ale lepsze to niż jego paplanie:-p Większym gadułą jest niż ja:-D

KasiaF
hehe, nieźle, już mnie masz za alkoholiczkę:-p No ale wesoło wczoraj było, żałuj, żałuj:-)

Trąby powietrzne w Polsce:szok: Ja to pamiętam, że gdzieś rok temu w Polsce była, ale dla mnie to abstrakcja jeśli o PL chodzi. U nas tylko pada..

Hejka my już od 6:30 buszujemy po mieszkaniu z Kubą.
Vegas znowu piwko no co ty rozpijasz sie nam tu:-D
Klimat sie zmienia i dlatego te tornada u nas. Aż strach pomyśleć co za rok będzie jak to do nas przechodzi. Tam gdzie były tornada będzie spokój za to my będziemy szaleć:szok:

Dzien doberek ;)

Trąby ;powietrzne straszne...u mnie na dzialce tak wiało ze prawie nam pawilon zerwało musielismy góre zdjąc bo by podarło,my dodatkowo nad sama woda wiec tu czesto wieje nawet jak jest upał a teraz przez te wichury masakra...tym bardziej ze trąba powietrzna szalała w Pile a to nie daleko...Rox jest z Piły ciekawe jak tam było i o ile pamietam Gosia...odezwijcie sie!

I to najgorsze że nie wiadomo kiedy to się rozwinie raz jest śliczna pogoda a za chwile wir. Okropności ;/ Ja znowu lenia mam od rana. Nic mi się nie chce dobrze ze mam niunia bo inaczej to bym w wyrku cały dzień przesiedziała.

Vegas biedna Martynka , dobrze że nic poważnego się nie stało , a siniak pewnie okropny , ale zniknie . Jak na razie szybko 2 dzieciątka nie planuje ; ))
Papitka oby małemu szybko przeszły problemy z kupką

Tornado > O maaatko , nie słyszałam .

Ja na szybko i myykam robić obiad bo późno już . A potem do rodziców P , a tak mi sie nie chce ze szook .. :no:
Milego dnia

Papitkaa no ojca to masz " fajnego ". Ale dopuki sie uczysz i jestes panną to on ma obowiązek placić na ciebie alimenty. i mama niech przez komornika sciąga od niego. wtedy napewno trafią do was pieniądze a i komornik jakes 100 zł od twego ojca sciągnie sobie z konta za fatyge :) i wtedy pan tatuś nie bedzie mogł sobie niechciec placić. Bo komornik prosto z konta mu bedzie sciągał.

zgadzam się sama od mojego ojca mam alimenty. i z tego powodu ślubu jeszcze nie planujemy. mam zamiar się uczyć w policealnej zaocznej jaknajdłużej by płacił.
Papitka a najlepiej starac się o dużą kwote jak będzie bezskuteczność egzekucji to z funduszu alimentacyjnego dostaniesz. ja mam z funduszu bo ojciec nie płacia ale za to dług mu rośnie i w państwie i u komornika. + odsetki.

Te trąby powietrzne też mnie przeraziły. masakra. aż pomyślałam jak tam u mojej mamy (na pomorzu), na wsi stare budownictwo pgrowskie. ale tam wszystko ok - na szczęście.

Jasio mi pobudke kopniakami zrobił przed 8. a na 10 do pracy miałam. do 20 dziś. pogoda w miarę ale zmienna. raz ciepło potem wietrzyk i araz widać chmury. wziełam parasolkę w razie deszczu jak będę wracać.
dziś po pracy sobie spagetti odgrzeje. a jutro chyba gołąbki lub pomidorową. mam wybór jak mama B mi obiadków naszykowała i pojechała na urlop. ;p

Papitka już się świadomie uśmiecha? Fajnie:-) Muszę potem popatrzeć kiedy moja Niunia zaczęła się świadomie śmiać, albo w styczniu albo początkiem lutego /z grudnia jest/.
Maleństwo miłego dnia w pracy:-) Ja pamiętam, że jak byłam w ciąży to Mała najwięcej brykała w nocy, ciągle mnie budziła:-p

Masakra z tymi trąbami, aż się wierzyć nie chce!

Jedziemy za ok 2h na rowerową wycieczkę w 3kę:-):-) 25st mamy, brak słonka, więc pogoda idealna.

reklama
no te pobudki fajne. zwłaszcza że nie są mocne że pod żebra wchodzi tylko spokojne. jakby wołał "halo pobudka głodny jestem"

Papitka uśmiecha się już sam- zrób zdjęcie jak się uśmiecha i pokaż Nam.

Do góry