reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mikusa a Moja wogole nie smakuja danonki :sorry2:lyzeczke gora dwie zje i potem odchodzi od stoliczka !! ostatnio cos nie chce jesc serkow i jogurtow !!
za to bardzo lubi wcinac banany :-)
ale Julcia jest w takim okresie ze nie chce jesc obiadkow bo bardziej smakuja Jej owoce bo sa slodsze :tak:zreszta Ala tez tak miala ze nie chciala jesc obiadkow i dawalam Jej mussy owocowe albo salatwke z marchweki i groszku !!

netgirl nie no jasne probowac mozna ale jak dlugo mozna sie meczyc ? :confused:
Alanek ma juz ponad miesiac i jak dotej pory Mika sobie nieradzi z karmieniem wylacznie z piersi ,zreszta pisala ze caly czas walczy z tym , jednak ja uwazam ze kiedys trzeba sie poddac bo wkoncu Mika wykonczy sie psychicznie i fizycznie !!
a Ty nie masz meza ? :-pi nie musizz spelniac malzenskich obowiazkow ?:-)
wszystkie wzorowe zonki juz pouciekaly do nagrzanych lozek :laugh2::-):laugh2::-):laugh2:

reklama
Mika wybor nalezy tylko do Ciebie :tak:
ja tez prawie od poczatq karmilam Aluske sztucznym i wogole nie narzekam !! wsumie nieraz kardioloczy sie pytali czy karmilam piersia a jak slyszeli ze Nie to byli zadowoleni bo w moim przypadku to niewskazane :sorry2:
a obowiazki malzenskie przeciez mozna spelniac w rozne sposoby , nie tylko przez seks :zawstydzona/y::-p:-) chodziaz ja sie przyznaje ze P musial czekac prawie 2 miesiace zanim pozwolilam mu zblizyc :rofl2::laugh2:

Dziendobry Wszystkim z Rana ;-)
My juz na nogach od 7 ale przynajmniej Ala nie budzi sie w nocy wiec mam raj :-) teraz po sniadanku oglada bajki :happy:

netgirl aaa rozumiem :rofl2: ja to przez jakis czas wogole nie mam obowiazkow :sorry2: jak narazie otym nie mysle ale za jakis miesiac pewnie bede chodzila niezaspokojona :zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2:

Ogladala ktoras z Was wczorajsze wybory miss polonia ? nie wiem czy tylko mi sie wydawalo ale wiekszosc Panienek chodzilo tak sztucznie ze az smiac sie chcialo ? :confused: :-D rozumie ze wszystko bylo wyuczone nawet pare tygodni temu ale jak np. przy prezentowaniu sie w kostiumach kapielowych robily te wszystkie wywijasy wygladaly beznadziejnie :sorry2:
No a wybor Miski - moim zdaniem byly ladniejsze !!
chodziaz w wporownaniu z poprzednia to ta Angelika jest ladniejsza od Tatary !!

Mikusa umnie Ala tez chodzila taka zla to polozylam Ja spac wiec mam teraz chwile spokoju :sorry2: i przegladam ciuchy na allegro bo przy ALi sie nie da ,przedtem jaks sie nie interesowala komputerem a teraz jak tylko widzi ze siaam to tez chce :nerd:
Twoja Julcia jeszcze pewnie sypia 2razy dziennie ?

Mikusa oj ja tez musialam nosic Ale zeby usnela :sorry2: chodziaz muzyki puszczac nie musialam :rofl2: a probowalas moze dawac Julce jakiegos pluszaka do lozeczka zeby sie do Niego poprzytulala albo z buteka herbatki ?
Ja tak wlasnie zrobilam,kupilismy miska flaka tzn. wypelnionego grochem albo ziarnem,wkladalam smoka i krecila sie z Nim po lozeczku czasami 15 minut ale wkoncu zasypiala ,teraz czasami wystarczy Jej 5 minut i spi :-)

Mikusa eee to ja juz wole zeby Ala ssala smoka niz kciuka czy palce :no:
ja znam dziewczynke ktora ma 5 lat a dotej pory wklada sobie kciuka do buzi ciagle- maluje cos kredkami to kciuk do buzi,oglada bajke - kciuk do buzi -jakis koszmar :no: rodzice smarowali lakierem paznokcie,sola nawet chilii a Ona i tak ssala :sorry2: ja jak kiedys zwrocilam uwage ze ten kciuk pachnie nieprzyjemnie bo wkoncu praktycznie caly czas trzyma sie go w buzi to matka mnie zbesztala :sorry2:

Hej hej :-)
Dzisiaj nawet dojechałam do szkoły ... co prawda na 2 lekcje ale dojechałam :-p tyle że posiedziałam pól lekcji i na tym się skończyło :-p pojechaliśmy na zakupy :-p

Co do ssania kciuka i smoczka to kciuka nie ma mowy a smoka też jak najkrócej do roku i już a żeby roczne dziecko na rękach przy zasypianiu nosić to już w ogóle sobie nie wyobrażam ... ja mam zamiar być twarda i zrobić jak koleżanka ... trochę popłacze 2 3 razy a później już będzie ładnie zasypiała ;-) no ale każdy ma swoje sposoby :-)

NETGIRL- no ale jak się daje smoka to chyba nie ssa kciuka ?;> dlatego chce żeby ssała smoka ale też nie do przesady ;-) no ale zobaczymy jak to wyjdzie :-p

Kurde nudy jak nie wiem jeszcze Kuba mi zasnął :-p

reklama
NETGIRL - nie no smoka chce dawać ;-) po 1 jeżeli to ma uspokoić małą to czemu nie ;-) po 2 prawie wszystkie dzieci chowają się ze smokiem i jest ok :-p po 3 chce właśnie uniknąć kciuka, a po 4 to słodko wygląda u takiego maluszka :-p

A tak z innej paki ... oglądacie "mam talent" ? :-)

Do góry