reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mama z Kubusiem :*

Zdjęcie0430.jpgDSC_0116.jpg

Widziałam ze pisałyście o panikujących chłopach przed porodem. Do mojego jak zadzwoniłam że ma przyjść bo rodzę to kazał mi jaj sobie nie robic i ze go w bambuko robie i nie przyjdzie bo pół godziny wcześniej sie rozłączyliśmy i było wszystko ok. To ja znowu do niego dzwonie ze mi wody odeszły i ze ma natychmiast u mnie być a on ze jak se jaja robie to mi łeb ukreci haha. A potem bidny w szpitalu w łazience siedział :-D.
malenstwo20 - Śliczny brzuchalek :*

Ostatnia edycja:
dorotar brawo dla Kacperka . Z kinem dobry pomysł. Słyszałam o Matce Madzi , dobrze ze sie wzieli za to . Teraz tyle sie słyszy o dziciach ; //
Vegas biedne ptaszki hehe ; )) Jak bede na swoim pomyśle o jakimś zwierzaku ; )) Te japonki świetne . .
Eve współczuje dolegliwości .
malenstwo ślicznie wyglądasz , i piękny brzuszek .

A ja czuje się okropnie ; // Lecę na łóżko do P i lulu ...
Miłego wieczoru dziewczyny ..
Papitka Śliczny Kubuś . Ty tez promieniejesz . Cii faceci . Obawiam sie ze właśnie P zareaguje tak samo .

Ostatnia edycja:
Sali hehe mamy różne gusta bo mi się te Twoje nie podobają:-p
ViKamcia to super, że mamy podobny gust, jest o czym pogadać jak braknie tematów:-D
Milena ojoj, tylko nie zacznij rodzić:-p
Renata wyżyj się na czymś i będzie lepiej:-) Byle nie na kompie bo tu prędko nie wrócisz:-)
Papitka super foteczki, zwłaszcza pierwsza - ja zrozumiałam wpierw, że to Twoja mama na tym zdj z Kubą, ale byłaby niesamowicie młodziutka:D

Vegas - To ja jestem. hihi
Milenaaaa - Chociaż śmiesznie było. Może twój uwierzy:-D

Niunio dzisiaj po 4, 4,5h śpi:szok:. Jak nigdy. Raju ale sie wystraszyłam ze kolke ma po tym mleku a okazało sie ze sie boi kupy robic. Po bebiku jest juz normalna ale jak miał zatwardzenie to sie termometrem pomagało i teraz są efekty mały sie zapiera i płacze. Moze zacznie znowu sam robić kupe za kilka dni.

Ostatnia edycja:
vegas no napewno :-)
właśine przed wakacjami szukałam czegoś takiego jak pokazałaś te czarne teraz na kotunrnie ( i tu akurat bez różnicy czy koturna czy szpilka) ale zamiast zapinania chciałam wiązane dookoła kostki :-) na tasiemke takie...
jakbys gdzieś widziała to mozesz mi linka podrzucić :-) hehe może kupie na allegro :-p

maleństwo spoko nic się nie stało :-) tylko poczułam się olana ;-) hehe

reklama
Papitka slicznie wyglądacie. :) I nawet mamy identyczne fryzury ( chodzi mi o pierwsze zdiecie :) )

Vegas mam ochote sie wyzyc.. postukac w coś. w takich dniach worek by sie przydał bokserski. Tak sobie łomotnąc mozna by było. bo jak narazie to wrzeszcze na dzieci. .. A jeszcze Ł.. no jakby on nie rozumial ze ma mnie nie cmokac jak ja zla jestem bo to mnie tylko bardziej drazni.

Jajeczkowanie moje sie zboliza i tak mi podbrzusze boli.. jak przed @. koszmar..;/

Do góry