reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sali wiesz, ja potrzebowałam coś płaskiego i taniego na fru do pracy i z powrotem i to też nie zawsze, bo ja na co dzień mam takie KLK K576 SANDAŁY ESPADRYLE NA KOTURNIE CZARNE 38 (2476070666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., tyle, że mają więcej tych pasków i moje za stówę były, ale nie zawsze moje nogi mają ochotę w takim czymś pomykać, a zaś nie lubię w lecie w sportowych butkach pomykać zabudowanych typu adidaski bo by mi się noga zapociła:-p I w ogóle to ja na rowerze jeżdżę do pracy:-D I nie zawsze w tych koturnach wygodnie. Ale ja często stawiam niestety na to by być laska:-p Pewnie śmiesznie w koturnach na rowerze wyglądam, ale ważne, że się nie zabijam:-p

ViKamcia ja pierwszy raz obuwie kupowałam z neta. Pomierzyłam wsjo wcześniej. Powinno pasić. A cena nie jakaś tragiczna by w razie czego beczeć:-p Koleżanka moja to za stówkę buty z neta kupuje i ma odwagę baba:-D
Maleństwo ale masz super brzuszek, pokaźny:))

Ostatnia edycja:
reklama
Młoda mamusia miłego odpoczynku:)

Ola
widzę mąż postępy robi:p

Dorotar gratulacje dla Kacperka;)

Vegas
fajne zakupy:) też mam czarne rurki ale czekają na lepsze czasy:p Oj ja na początku byłam przeciwna ale drugi raz też bym C zabrała nie wiem jak w szpitalu tu ale i tak bym wolała w Lublinie rodzić...

Eve
na pewno Wiki będzie cudowną siostrą może nawet się zmieni o 180 stopni teraz musisz jej trochę ukrócić takie zachowania i będzie dobrze:) Współczuję wymiotów;/

Sali Vegas obie pary nie w moim stajlu:p
Te drugie czarne jak najbardziej mi się podobają;)

Maleństwo uroczy brzuszek:)

Mnie coś noga boli;/ A jutro idziemy do znajomych na wieczór:)

vegas no za 100 to ja bym butów nie kupiła bez przymiezania :-p
ja wogóle bez przymiezania nie kupuję butów bo mi się na mojej nodze mało które podobają :-p hehe
także musi być przymierzony :-)

maleństwo super zdjęcie.. pytałam wcześniej jak się czujesz.. ale chyba nie czytałaś postów wstecz....

hej baby. jezu jakiego ja mam dziś nerwa. wszystko mnie wkurza. najchętniej poszlabym gdzies sobie.

Vegas sandałki fajne. mi sie podobają. I gratulacje udanych zakupów. mi one tez humor poprawiają :D

Maleństwo pieknie wyglądasz.

Vi czytalam wczoraj o tej babie z Sosnowca.

Eve wspolczuje wymiotów.a do tego trza przy dziecku jeszcze.co do smyczy.. widzialam kiedyś w B-stoku dziecko na takiej uprzezy. Widok inny niz wszystkie,ale nie moja sprawa.. moze dziec taki ze zadna inna sila nie utrzymywala go przy rodzicu. ja swego bym chyba nie uczepila tak. chociaz przy F mialam juz ochote jak mi sie wyrywał bezprzerwy na spacerach prosto na ulice. z wozka tez wychodził lub tak sie zsuwał ze blokował nogami koła. no ale bez tego unowoczesnienia sobie poradzilam.

Sali podobne mam butki do tych czarnych na koturnie. tylko moje nie słomkowe.

Vegas jesli chodzi o zabudowane to ja latem chodze w takich BERSHKA różowe 36 NOWE trampki tenisówki (2424259620) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale dałam za nie 32 zł z dostawą hehe ..uwielbiam je

Ja teraz na dzialce siedze to biegam na boso albo w japonkach hehe...ewentualnie do sklepu do miasta ubieram buty ,tutaj to oszczedzam na wszystkim na tym pustkowiu ...rano na gaciach biegam hihi

Renata butki to Vegas ma te czarne;P

A o espadrylach cos w tym stylu pisałam http://allegro.pl/espadryle-czerwone-atmosphere-primark-37-i2475109605.html nie koniecznie taki wzór

Ostatnia edycja:

maleństwo super zdjęcie.. pytałam wcześniej jak się czujesz.. ale chyba nie czytałaś postów wstecz....

dużo tego było. i nie odp.. zwłaszcza że jeszcze na innych wątkach się udzielam.

czuję się bardzo dobrze. jak nigdy wyśmienicie. nie wiem czy to zasługa pogody, czy 3trymestru czy tak poprostu ale i moja samoocena skoczyła znacząco w górę. ;p

vegas mamy taki sam gust hihih
tez mi się te czarne na koturnie podobają :-p
u nas nie ma takich fajnych biutów do wyboru.. te irlandzkie to dla mnie jakieś wsiowe w wiekszości :-p
jak juz coś sobie upoluję fajnego to masakra :-p

sali te biało-czerwone to masakra jakas :-poczywiście bez obrazy :-) po prostu całkiem nie mój gust

i ogólnie kocham buty na koturnie ale jakoś mało ich mam ostatnio :sorry: więcej szpilek... :/ chyba muszę poszukać na koturnach jakichś :-)

maleństwo ja tez się na innych watkach udzielam ale wszędzie staram się odpisyac jak ktoś do mnie pisze :-p
fajnie że czujesz się lepiej :-) i ze samoocena podskoczyła :-)

VIKAMCIA NIE ZNASZ SIE HEHEHE...Teraz takie sa najmodniejsze...ja tam nie jestem wiezniem mody ale takie mi sie podobaja ...nie koniecznie paski chodzi mi o podeszwe głownie..ze słoma i plaskie

a no faktycznie Sali. poplątało mi sie jak te 3 linki pootwieralam :)A te biało czerwone. hmmm.. nie moj gust. chociaz moze i wygodne. Ja sama bym takich nie nalozyla.

reklama
Do góry