Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Sali wiesz, ja potrzebowałam coś płaskiego i taniego na fru do pracy i z powrotem i to też nie zawsze, bo ja na co dzień mam takie KLK K576 SANDAŁY ESPADRYLE NA KOTURNIE CZARNE 38 (2476070666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., tyle, że mają więcej tych pasków i moje za stówę były, ale nie zawsze moje nogi mają ochotę w takim czymś pomykać, a zaś nie lubię w lecie w sportowych butkach pomykać zabudowanych typu adidaski bo by mi się noga zapociła I w ogóle to ja na rowerze jeżdżę do pracy I nie zawsze w tych koturnach wygodnie. Ale ja często stawiam niestety na to by być laska Pewnie śmiesznie w koturnach na rowerze wyglądam, ale ważne, że się nie zabijam
ViKamcia ja pierwszy raz obuwie kupowałam z neta. Pomierzyłam wsjo wcześniej. Powinno pasić. A cena nie jakaś tragiczna by w razie czego beczeć Koleżanka moja to za stówkę buty z neta kupuje i ma odwagę baba
Maleństwo ale masz super brzuszek, pokaźny)
ViKamcia ja pierwszy raz obuwie kupowałam z neta. Pomierzyłam wsjo wcześniej. Powinno pasić. A cena nie jakaś tragiczna by w razie czego beczeć Koleżanka moja to za stówkę buty z neta kupuje i ma odwagę baba
Maleństwo ale masz super brzuszek, pokaźny)
Ostatnia edycja: