reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Papitka spory czas, ale próbować zawsze warto uważam.. No szkoda, że nie poradziłaś się wcześniej kogoś /położna, pediatra/ co robić jak dziecię nie chce z sutków pić bo płaskie są, no ale trzymam kciuki, może się jeszcze uda
Uf, dzieciarnia kochana śpi, więc czas dla siebie:-):-)
Renata hehe, dobre z tym kolegą A mój J. cały mój poród przespał W wygodnym łóżeczku
Uf, dzieciarnia kochana śpi, więc czas dla siebie:-):-)
Renata hehe, dobre z tym kolegą A mój J. cały mój poród przespał W wygodnym łóżeczku
Witam wieczornie...
RENATA historyjka fajna ale ta dziewczyna troche dziwna... od kiedy to jedynie odchodzące woy są objawami porodu? Ja rodziłam a mi wody nie odchodziły... musieli pęcherz przebijac.... więc chyba jednak facet troche rozsądniejszy od niej...
PAPITKA ja też na twoim miejscu bym spróbowała rozkręcic laktacje, może akurat młody załapie...
VEGAS no to fajny dzionek za wami, dzieciaki popadały po intensywnie spędzonym dniu...
Mój małż już śpi, młody zasypia, ja też zaraz lece, jutro do pracy bububu... Rozleniwiłam się troche ostatnio z tą pracą... No i ten katar i kaszel... cholerna alergia
RENATA historyjka fajna ale ta dziewczyna troche dziwna... od kiedy to jedynie odchodzące woy są objawami porodu? Ja rodziłam a mi wody nie odchodziły... musieli pęcherz przebijac.... więc chyba jednak facet troche rozsądniejszy od niej...
PAPITKA ja też na twoim miejscu bym spróbowała rozkręcic laktacje, może akurat młody załapie...
VEGAS no to fajny dzionek za wami, dzieciaki popadały po intensywnie spędzonym dniu...
Mój małż już śpi, młody zasypia, ja też zaraz lece, jutro do pracy bububu... Rozleniwiłam się troche ostatnio z tą pracą... No i ten katar i kaszel... cholerna alergia
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
KasiaF Ty się rozleniwiłaś a co mnie czeka we wtorek to fiu fiu, po 2tyg urlopie, a nawet i więcej Totalnie mi się nie chce Niby ta laska nierozsądna, ale to i tak miech do porodu jeszcze był, zazwyczaj porody są później, mogła się czuć zaskoczona
VEGAS wiadomo że mogła się czuc zaskoczoną, ale w ciąży niestety wiesz że każdy skurczybyk powoduje odliczanie czasu do następnego, nie zawsze do odejścia wód...Oj ja jak w styczniu miałam 2 tyg wolnego i pojechałam zając się domem moich rodziców to już mi się chciało do pracy, ale może to dlatego że tam nie miałam do kogo buzi otworzyc, bo tylko z młodym pod dachem byłam, no i tam dziura zabita dechami, tęsknota do M no i się tak wszystko skumulowało że nawet do pracy chciałam iśc... A tak ogólnie to ja lubię swoją prace... Dopóki jakiś klient nie zacznie wymyślac i parodii odstawiac... Wiesz ja mam 15 (w okresie jesienno-zimowym) i 11(w wiosenno-letnim) dni wolnych to tak się fajnie pracuje ze świadomością np że a 2 dni popracuje potem 3 dni wolnego i znowu 2 dni w pracy i dzień wolnego :-)
aleksandra87
Fanka BB :)
Papitka - jak tylko masz pokarm karm , a nie lepiej iść do pediatry porozmawiać , ja slyszałam , że większa część chłopcó ma kolki dziewczynki żadko .
Ja stosowałam kapturki bardzo mi pomogły!
Wam cipłych urlopow zycze zdrowka dla chorowitkow
Ja jestem padnięta nie mogę spać ostatnio ;/
Dobranoc kochane
Ja stosowałam kapturki bardzo mi pomogły!
Wam cipłych urlopow zycze zdrowka dla chorowitkow
Ja jestem padnięta nie mogę spać ostatnio ;/
Dobranoc kochane
a ja jak zwykle po nieobecności nie potrafię się wbić
My w sobote mamy wesele,mielismy nie isc,ale moj zdolny małżonek stwierdzil ze jednak pojdziemy. Fajnie tylko szkoda,że juz żaden fryzjer mnie nie chce przyjąć bo nie mają żadnej wolnej godziny.
Usiąść i płakać:-(
Moja Myszka juz padla a ja sie wykapalam i czekam na tego mojego.
Dobranoc.
My w sobote mamy wesele,mielismy nie isc,ale moj zdolny małżonek stwierdzil ze jednak pojdziemy. Fajnie tylko szkoda,że juz żaden fryzjer mnie nie chce przyjąć bo nie mają żadnej wolnej godziny.
Usiąść i płakać:-(
Moja Myszka juz padla a ja sie wykapalam i czekam na tego mojego.
Dobranoc.
pinky sky
Fanka BB :)
Papitka weź spróbuj karmić ja też nie mogłam na początku Dominika w ogóle nie umiała łapać ale się udało
Eve myślę że powinnaś być bardziej stanowcza dla Wiki to ona w końcu zrozumie że nie wszystko jej wolno...
Vegas to wesoło tam masz
Mój twardo stał przy mnie na porodzie
Renata jehheheheheh dobra historyjka
KasiaF to zdrówka życzę
Ola jak z mężem??
Oj chyba smacznie pójdę spać do koleżanka teściowej likierek przyniosła;P
Eve myślę że powinnaś być bardziej stanowcza dla Wiki to ona w końcu zrozumie że nie wszystko jej wolno...
Vegas to wesoło tam masz
Mój twardo stał przy mnie na porodzie
Renata jehheheheheh dobra historyjka
KasiaF to zdrówka życzę
Ola jak z mężem??
Oj chyba smacznie pójdę spać do koleżanka teściowej likierek przyniosła;P
reklama