reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena dzięki ;-) no ale wiecej sie chyba nie ufarbuje na czarny...niewiem... na cimny brąz napewno ale nie czarny :-p
Anula GRATKI dla młodego :-D kurcze chlopak chce przechodzic juz roczek ;-)

U nas w cieniu 29 stopni.... przyszlismy do domu bo poszlismy na krótki spacer i sie spocilam jak ...:no:

reklama
Mlody straszny maruda się zrobił , ciągle by spał i spał bidulek .
U nas tez upal mlody w samym pampsioku jest mi sie nic nie chce robić ;/
Rachunek zapłacony i zero oszczędności nosz kurde ale co poradzić .
Brzuch boli ide poleżeć i poczytam was troche .
Milego dnia

ANULA Gratki dla małego ; )
LIZA to juz od ciebie zależy , w czym sie lepiej czujesz ; ) :rofl2: Ja z blondu na czarny oo nieee , nie wyobrażam sobie samej siebie ;) Po za tym jakoś polubiłam ten moj blond :-p
DOROTAR Wydaje mi sie to ciezkie , w necie tez jakos nie mogłam tego znaleźć , albo po prostu szukać nie umiem :-p A wiec : Uczęszczałam do szkoły ( w tym roku 29.czerwca ukończyłam tam ostatnią klase ) a więc jestem juz absolwentem . Miałam Praktykę z wynagrodzeniem , i podpisaną umowę na czas nieokreślony . Umowa kończy się automatycznie z dniem końca roku szkolnego ( 29 czerwca ) , czy donosząc Zwolnienia do ZUS należy mi się Zasiłek jako ze jestem w ciazy ?? ( dodam ze dopiero w tym roku w grudniu skoncze 18rok zycia . )

Masakra przed!!!!!!!
201207052763.jpg201207052764.jpg201207052765.jpg

To co fryzjerka uratowała....

Ale na pocieszenie kupiłam sobie mega piękną długaśną czerwoną spódnicę:)
Dominice fryzura bardzo się podoba mówi że teraz jest ładna....

201207052766.jpg201207052771.jpg201207052773.jpg201207052768.jpg

Ostatnia edycja:
Kasiek nie wiem czemu cały czas myslalam ze ona nosi taka fryzurke...az dreszczy dostałam jak zobaczyłam jaki numer wycieła :szok: ja na zawał bym zeszła....ale Domka jest słodka w kazdej fryzurce,pociesz sie ze teraz beda dwa razy grubsze jak odrosna;))

reklama
Sali uwierz mi popłakałam się.... Ja nie wiem ona w życiu nie miała takiego pomysłu a nożyczki leżą na wierzchu bo zakład fryzjerski w domu i zawsze wołała babcię żeby obcięła a sama nigdy

Do góry