reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

helloł

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :*

Vegas pokaż się w nowej fryzurce :-) fajnie Ci pogoda do urlopu dopasowała.

Sali super że gips zdjęty, jak ktoś mieszka w bloku to taka działka super sprawa można się oderwać od miejskiego zgiełku, moja działka jest podobnej wielkości bo 2200m2 jak dla mnie mogłaby być o połowe mniejsza bo za duzo koszenia, w tym roku planujemy zasadzić w połowie działki tuje żeby to jakoś oddzielić.

Liza u mnie 28,5 st w cieniu, dzis lepiei jo wczoraj wytrzymać się nie dało o 16ej było 38st na słońcu :no:

My dziś z Julką mamy dzień lenia w ukrop nie chce się nic robić. A i wczoraj zapisałam się na egzamin 24ego kolejny raz mam nadzieję że ostatni ;-)

reklama
Kaamaa no to oby ostatni ;-) ile teraz za praktyczny wołają? ;] bo tesgy to groszowe sprawy z tego co pamietam :p

U nas juz 31,5 stopnia w cieniu... wczoraj bylo tez cos kolo 38-39 :no: pogrzało taką pogode... :dry: mam juz tych upalów dośc, ale ponoć za tydzien:eek: ma byc troszke chlodniej...

Liza ooo spoko że chłodniej dla mnie tak 25-26 na słońcu to idealnie. Za praktyczny płaciłam 115zł (w tym 3zł prowizja banku) a wcześniej za 2 na raz chyba 124zł mi wyszło, teoria grosze wychodzi biorąc pod uwagę że przeważnie zadaje się ją za pierwszym razem, praktyka to już studnia bez dna :no:

kaamaa no ja sie nie moge doczekac chlodu :-D po takich upałach to zanim nasz dom sie i tak ochlodzi to minie ze dwa dni... :dry:
To w miare te ceny jeszcze, podobnie bylo te 6lat temu... :tak:

Farbnełam sie na czarny bez i za chol**e nie moge sie sobie przyzwyczaic, za ciemne chyba... :no: ehhhh
zeedytowane :-p

Ostatnia edycja:
Hej laski

U nas zaledwie 18 stopni

Sali piękny domek i działeczka

Kamma zdasz napewno , ja tez ugotowałam nam makaronu z wisienkami i nic nie robię:-)

Liza a mnie się podobasz;-)

KAMA NO DUZA SPOKOJNIE JESZCZE DWA DOMY MOZNA POSTAWIC,moze my sie w przyszłosci wybudujemy...moje marzenie;)

Kiedys jedna polowa to była folia i ogród z warzywami raj mojego dziadka który w wieku 88 lat jeszcze tam pielił sadził i zrywał warzywka;)Teraz rosnie tam tylko trawa ale ja uwielbiam ja kosic wiec ja zawsze kosze góre a darek dół;)

Ja własnie wziełam sie za zrywanie tapety na przedpokoju musze D postawic przed faktem dokonanym bo wakacje sie skoncza a remontów nie zrobimy;/

Liza u mnie też już w cieniu 31 dzisiaj chyba ma być najcieplejszy dzień w cieniu 36 stopni... No dzisiaj Domki już nie wygonię wczoraj była filtrem 50 wysmarowana i tak bardzo się opaliła. Super w tych włoskach:)

Sali jakbym miała taką działkę to na serio bym się z bloku wyprowadziła na całe lato czy pada czy nie:p

Kama
na pewno ostatni:)

Kiedyś jak nie było Dominiki to w taką pogodę całe dnie bym leżała na plaży i się smażyła:) Ale no niestety takie słońce to nie na małe dziecko!!

Kasiek ja tam bede niezaleznie od pogody tylko sie wybrac nie mogę...wczoraj ten lekarz do pozna dzisiaj zaczełam remont i nie ma słonca ,takze mam nadzieje ze jutro juz pojedziemy;)

reklama
Ech byłam rano z dziećmi i mamą w mieście, masakra jakaś.
Mama moja miała badania zrobić, potem szybko drobne zakupy i do domu bo na 12 miałam do pracy. Mela mi koncert urządziła w Lidlu, myślałam że wyjdę z siebie, maluszek grzeczniutki jak zwykle, w drodze powrotnej troszkę marudził ale potem w pieluszce winowajcę znalazłam-kupa była. Spociłam się jak mysz, w domu szybkie karmienie małego, 2 kanapeczki dla mnie, prysznic i do pracusie.
A wczoraj u tej dziewczyny co pracuję była szefowa u której byłam kilka dni przed tą pracą obecną (bo ta dziewczyna kiedyś też tam robiła i praktyki miała), no i była ta babka bo ta moja nowa szefowa załatwiała praktyki dla swojej siostry bo siostra wczas się obudziła z praktykami, no i gadały i ta stara szefowa wiedziała już, że ja u tej dziewczyny pracuję i powiedziała do niej by znalazła sobie kogoś innego bo ja to niezrównoważona jestem bo mi nie odpowiadało 60% od utargu, ale nie powiedziała, że w tych 60% jest duże ALE i że dziwne, że zgodziłam się pracować u tej dziewczyny tylko za 35%.
Mam nadzieję, że zrozumiałyście to c napisałam, może trochę chaotycznie ale ni wiedziałam jak to inaczej opisać. Siedzę tylko i śmiać mi się chce jaka to ja niezrównoważona jestem.
W nocy o 23 burza przeszła, jak raz grzmotło blisko mojego domu to aż się wystraszyłam, K się zbudził i pyta się mnie czy zamknełam szyby w jego aucie, bo wczoraj jego autem byłam w pracy, a ja mu na to że może mnie zabić ale za cholere nie wiem, deszcz padał, jak burza odeszła dalej to wyszłam zobaczyć i fakt nie były zamknięte, trochę mu napadało, a jeszcze K powiedział, że on w moim zamknął, wychodzę z domu rano by jechać z dziećmi a tam od strony pasażera otwarta, wrrrr dobrze że Kacpra w foteliku-nosidełku tam wożę to nie przeszkadzało mokre siedzenie.
Dzisiaj zostałam mile zaskoczona w aptece, kupowałam mleczko dla małego, Bebilon Pepti2, na recepcie jak zawsze miałam 4 opakowania i płaciłam zawsze jakoś 52zł a dziś za tyle samo mleczka zapłaciłam 28zł, niby nie wielka różnica ale parę groszy zawsze w kieszeni zostało.

VEGAS to w takim małym zoo byliście, współczuje wypadku męża.

PAPITKA ja wiem, że Twój Kubuś jest młodszy od mojego trochę, ale jak jest taki upał to po co mu body nawet na krótki rękaw, nie lepiej mu ściągnąć, mój jak tak gorąco to w samym pampersie, zarówno w dzień jak i w nocy, a w nocy jak się schłodzi ciut to go przykrywam i jest super.
Jeśli chodzi o brzuch to zainwestój w pas poporodowy świetna sprawa, ja po pierwszej ciąży nie miałam a teraz w drugiej jak jeszcze byłam, to nyłam u koleżanki która 3 miesiące wcześniej rodziła i polecała ten pas, podeszłam do tego sceptycznie ale jak po porodzie patrzyłam na brzuch w opłakanym stanie to kupiłam ten cały pas i naprawdę ja niedowiarek mogę Ci polecić, wiem, że teraz upały ale jak w domu siedzisz to mogłabyś w domku sobie zakładać, ja bym jeszcze chodziła w nim ale gorąco, do pracy pod bluzką by mi się odznaczał.
A dużo w ciąży przytyłaś??

RENATA świetnie Oskar na burzę reaguje-he he impreza w parku.

SALI super, że już bez gipsu.
Super macie działeczkę.

LIZA kurczę niestety my polacy to w naturze mamy chyba wpisane narzekanie.Padało, było zimno to chciało nam się lata, jest gorąco to też narzekamy. Ja tam czasem pomarudzę ale tylko dlatego, że człowiek chwila moment poci sie jak mysz ale cieszę się, że jest taka cudna pogoda. Tak mamy mało ciepła w ciągu roku, że powinniśmy łapać garściami.
Ładnie Ci w ciemnych włosach.

Do góry