reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Milena a jakie Ci się podobają najbardziej.

Wczoraj wieczorem mały się tak wyginał że widziałam jego nóżkę i mogłam chwycić. aż byłam zaskoczona że tak się wiercił. :-)

malenstwo20 Ja około 25 tc tez tak czułam mała i to bardzo często . Teraz już ustaje to powolutku , coraz ciaśniej jej ; ))

Propozycje . Miała być Karolina , ale jakoś to ucichło .
Teraz kręci się wszystko wokół Natalki , bo mój P jest strasznie uparty na właśnie to imię, i żadne inne ; PP

malenstwo20 Ja około 25 tc tez tak czułam mała i to bardzo często . Teraz już ustaje to powolutku , coraz ciaśniej jej ; ))

Propozycje . Miała być Karolina , ale jakoś to ucichło .
Teraz kręci się wszystko wokół Natalki , bo mój P jest strasznie uparty na właśnie to imię, i żadne inne ; PP

a Ci się Natalka podoba>>
wiesz kobiecie w ciąży się nie odmawia więc maz prawo wyboru i on musi się ugiąć pod Twoją decyzją.
;p;p

Ja wczoraj tez rozmawialam z moim K na temat imion i ustalilismy ze dziewczynka bedzie ZOFIA HANNA a chlopak JAKUB KAMIL :) Gratuluje coreczki :)

malenstwo Powinien się ugiąć , ale on też powinien mieć swoje zdanie na ten temat ; )) Coraz bardziej przekonuje się do Natalki :happy2:mamba1305
Ładne imiona ; ) Dzięki za gratki :-)​

Dzień dobry ;-)

MAMBA, MILENAAA - uwielbiam temat imion :-D :-p mi się podoba Lilia :-) za to dla chłopca nic :-D :-p kompletnie nie miała bym pomysłu :-p

SALI - lekarze :sorry: oni myślą że dzieci to laleczki jak posadzisz tak będzie siedzieć ... szkoda że jeszcze tyle musi mała się z tym gipsem męczyć :dry:
Smutne ale niestety tak już jest zawsze jakaś tragedia się stanie tym razem padło na niego świat jest okrutny :/ mam tylko nadzieje że to nie sprawka jakiegoś walniętego polskiego kibola ... No i masz rację z tą żałobą ostatnio stała się bardzo modna ..

MILENAAA - gratuluje dziewczynki ! :-)

RENATA - moja córa też coś z kaszlem się męczy gorączki nie ma niby zdrowe dziecie a kaszel ją męczy :sorry: szybkiego powrotu do zdrowia :-)

ALEKSANDRA - a gdzie Cię wcięło piękna ? :-p

VEGAS - :-D:-D staro piszę :-D:-p no tego jeszcze nie było hehe :-p ja tam Ci pogody zazdroszczę u nas pada i pochmurnie ciągle :dry:

KASIEK - i jak tam tydzień pupilka ? :-D dalej teściowa zachwycona czy już coś zdążyłaś nabroić ? :-p

A ja dalej zamulam w pracy już się nie mogę wolnego doczekać :-p dawno tyle w pracy nie przesiedziałam :dry:

Nie wychodzi przypadkiem któraś za mąż ? :-p mam suknie na sprzedaż :-p :-p

femme fatal Lilia tez bardzo ładne imię ;D Dla Chłopca podoba mi się Igor , ale nie będę mieć chłopca więc nad męskimi imionami się nie zastanawiam :-) Dzięki ; )

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry