reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:) hej kupe lat :D
nie bylo mnie , ale wrocilam , nie nadrobie ale poczytam troche .
Mamy nowe zębolki , mlody usnął bez smoczka moze nie bedzie tak źle go oduczyć :)
mamusia Młoda skąd jesteś tzn z jakiej dzielnicy ? bo ja równiez cz-wa :)

reklama
MILENA a no mam nadzieję, że rowerek coś da. Zakupy udane kupiłam sobie długą białą spódnicę, niebieskie długie spodnie które dzis wymieniłam na inne turkusowe bo tamte szybko przymieżałam niby były ok a w domku okazało się,że trochę za luźne były i 3 bluzki.

Młoda mamusia witaj, też mam córkę Amelkę i jak liczę to chyba będziesz miała taką samą różnicę wieku jak u mnie. Jak urodziłam Kacperka to Amelka miała 2 latka i 9 miesięcy.

witam nową mame ;-)

malenstwo mi na zgage pomagaly litry zimnego mleka z lodówki ;P nic innego... po proszkach mi sie odbijało jeszcze gorzej ;PPP

Ja 30min wrócilam do domu, chlopaki juz mama polozyla spac takze umylam sie i jem kolacje późną :) przywyklam juz do tego rwania truskawek :szok: moglabym codziennie teraz, najgorsze byly pierwsze dni :tak:
buziaki:*

Hej. Kolejny upalny dzień, dosyć!! Wrrr:-p Kasiek aż Ci zazdroszczę skoro piszesz, że macie bardziej pochmurne dni. U nas najmniej to było 27st od piątku, dziennie parnota:no:
Ola Ty to nigdy nas nie nadrabiasz:-):-p:-p Nieładnie:-p:-p Super, że Malec bez smoka usnął, byle tak dalej:tak: Moja się oduczyła smoka tak na zawsze jak skończyła 22 miesiące.
Młoda_mamusia1 witaj. Gratuluję ciąży;-)
Liza jak się zarabia to czemu by nie zbierać:-) Dobrze, że macie z kim dzieciaki zostawić:tak:
Femme nie no, wyglądasz rewelacyjnie, widocznie staro piszesz:-D:-D
Dorota to widzę udane zakupy, super:tak: Ja dopiero po mojej wypłacie biegnę w miasto kupić sobie parę bluzek:tak:

hej. :) ale mi sie wczoraj net mulił.

Pogoda wczoaj sie ladna skonczyla. od poludnia pada. czasami to az leje.

Oskar juz lepiej. wczoraj byl w p-lu. kaszle nadal ale czysto w oskrzelach i plucach, gardlo niezaczerwienione. wiec niewiem czemu on tak . moze to alergiczne? za tydzien wizyte u alergologa mamy.
za to ja coraz gorzej. kaszle non stop. i tak gardlo juz zdarlam ze przy lykaniu oczy az wylazą. ide dziś do lekarza, bo za bardzo boli.

U nas na wsi Ł juz okna powymieniał z moim tatą, wstawił drzwi, wyburzyli scianke, kanalizacje pod domem ulozyli.
Jak okna inne siedzą to i dom normalniej wygląda. juz nie jak rudera. tylko rudera z nowymi oknami ;) :D

juz nie moge sie wyprowadzki stąd doczekac.

reklama
kasiek - super , że z Dominika w porządku :) , pogoda w sam raz na opalanko :)
Renata- szybko sie wprowadzisz :) , dobrze że juz mlodemu lepiej
Vegas - upalny , upalny na szczęście burze mnie ominęły .
malenstwo20 - nie znam naturalnych ;]
dorotar - to zakupy udane :)
milenaaa - jak na usg ? :)
mamba - dobrze , że jesteście szczęśliwi , moim zdaniem bardzo dobry czas na dziecko :) szczególnie z dobra sytuacją , życzę powodzenia
sali - ach ta zlamana rączka już bliżej zdjęcia
To tak na szybko , żeby nie bylo , że was nie nadrabiam wogółe :)
Młody usnął bez smoka , ale jak wstał to się rzucił na niego ;/ mysle , że łatwo nie będzie
U nas pada , ale jest cieplo , póki co ze spaceru nici

Do góry