reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar110 Rowerek dobrze zrobi ; ))) i jak zakupy poszły ?? Ładny Kacperek ; *
femme fatal To masz lenia w domu ; )) :-)
kasiek88kasiek No ja mam na 24 sierpień , z usg pierwszego na 2 września . No dobrze, dobrze , urwis biega potem takie skutki . Ale już go nie boli , bynajmniej nie mówi zeby go bolało , a nie chcemy mu przypominać ; D:no:

Kolejny parny dzień ; )) Zapowiadają burze i jakoś ich nie widać .
Dziś wybieram się na USG za jakieś dwie godzinkiii .
Miłego dnia ; D

reklama
Hej
Malwina dokładnie, lepsze takie pieniądze niz wcale :tak:
Femme ja myslalam ze jestes starsza odemnie a Ty mlodsza :-D hahaha :-D ja tez '88 jak kasiek, ewi, fikusek i vegas ;)
Milena to czkemay na wiesci z USG!

Ja dzis drugi dzien@ ;P i po poludniu raczej jedziem na truskawki... na szczescie teraz czuje sie juz oki, w nocy brzuch mnie bolał ;/ ale to normalne jak sie narobie to zawsze bolesną mam @... no ale jutro juz 3 dzien i koniec wiec da sie rade :tak:
Na dworze nie jest tak gorąco, sloneczka nie ma za duzo wiec dobry dzien na rwanie :tak:

SALI - też miałam kiedyś "przyjaciółki" :-D tyle że jak urodziłam i się przeprowadziłam 40km dalej to tylko jedna raz mnie odwiedziła ...przez 4 lata chyba :-D ... eh :sorry:

VEGAS - Brawa dla Martynki zdolniacha :-) Nina nie umie nic rysować :-p

MAMBA - każdy ma swoje podejście nie sugeruj się podejściem siostry do tych spraw ... jeżeli nie w głowie Ci ciągłe imprezy czy jakieś studia prawnicze dzienne tego typu gdzie poświęcać się musisz temu w 99% to czemu nie ? dziecko to nie choroba możesz dalej się bawić ale wiadomo z umiarem uczyć się możesz ale już zaocznie np ;-) pracować również i karierę mieć jeżeli pragniecie dziecka jest wam ze sobą dobrze macie za co wykarmić i ubrać to myślę że nie ma przeszkód ;-)

MILENAAA - i jak po USG ? :-)

VEGAS, LIZA - a co ja tak staro wyglądam >? :-p :-p

LIZA - tylko 3 dni @ masz ale Ci dobrze ja około 5-6 :-p

A ja znowu w pracy :-p nudy nudy tylko bym jadła i jadła z tego wszystkiego :-p

Hej dziewczyny! Również jak Wy jestem młodą mamą, mam 22 lata i jestem w drugiej ciąży. Moja córka Amelia ma 2 lata i 4 msce, a w listopadzie urodzę najprawdopodobniej drugą córcię :tak::-D:-D mam nadzieję, że mogę dołączyć do Waszego grona ;)

UFFF normalnie masakryczna pogoda jest, duszno w cholewcię ....

mloda_mamusia1 witaj

nadrobiłam Was ale jakoś wemy nie mam. u nas pogoda pod psem. deszcz i pochmurno. od 15 w pracy.
kantydatka która miała dziś na rozmowę przyjść wykiwała Nas nawet nie zadzwoniła że jej nie będzie. poszukiwania idą dalej. a ja i w lipcu chyba troszkę popracuje. dobrze się czuję a i nie będę też się nudzić przynajmniej.

buziaki

miłego dzionka

MLODA_ - A witamy zapraszamy ;-) fajnie dwie córcie :-) też mi się tak marzy :-D a powiedź mi imię już jakieś wybraliście ? jesteście po ślubie przed ? czy nie planujecie póki co ? :-)

Vegas brawa dla Martynki:) Już się goi:)

Mamba
na nikogo nie musicie się oglądać siostra za Ciebie życia nie przeżyje to musi być wyłącznie Wasza decyzja:)

Sali jak po wizycie:) Fajny ten projektor:)

Milena na razie i tak nie jest źle bo szczerze to więcej tych pochmurnych dni niż upałów;/

Liza tak dzisiaj to dobry dzień:)

Młoda mamusia witaj:)

A dzisiaj byliśmy znowu na wsi wypieliłam pół ogrodu i tyle ochów i achów dostałam od teściowej że chyba przez 2 lata jak tu mieszkam tyle nie miałam:p Teraz jestem ulubioną synową przez tydzień
p.gif
p.gif

Domka padła jak kawka mi się obiadu nie chciało robić to upichciłam spagetti:)

Mamba zgadzam sie z Kasią. To Twoje życie i niech siostra się nie czepia. Musi to być Wasza decyzja. może ona jest zazdrosna że Ci się układa że jesteś szczęśliwa i wgl.

Młoda mamusia Witaj :)

Dzieki Wam forumowiczki za opinie, ogolnie to postanowilismy nie uwazac zbytnio i zobaczyc co los przyniesie :) bo ja jestem chyb taka strachliwa, ze nigdy sie nie zdecyduje, hehe :)

Milego popoludnie!

reklama
Do góry