reklama
Anula1989
Fanka BB :)
hej;-)
Łobuz w koncu spi, Ł idzie na mecz do baru a ja mam czas dla siebie
Dorota i jak praca?opowiadaj
Kasiek cale szczescie ze tak sie skonczylo, niestety tak to jest z dzieciakami, mam nadzieje ze na przyszlosc zapamieta;-)
Femme wg Ciebie bylam w najlepszym wieku na pierwsze dziecko, ur malego gdy mialam 22l i 5 mies. Z tego samego rocznika jestesmy;-)
Łobuz w koncu spi, Ł idzie na mecz do baru a ja mam czas dla siebie
Dorota i jak praca?opowiadaj
Kasiek cale szczescie ze tak sie skonczylo, niestety tak to jest z dzieciakami, mam nadzieje ze na przyszlosc zapamieta;-)
Femme wg Ciebie bylam w najlepszym wieku na pierwsze dziecko, ur malego gdy mialam 22l i 5 mies. Z tego samego rocznika jestesmy;-)
femme fatal
Mama Ninki :)
MALWINA - a no widzisz jaka gówniara ze mnie
ANULA - hehe ale się wpasowałaś nasz rocznik rządzi
ja mam jeszcze 30minut pracy :-)
ANULA - hehe ale się wpasowałaś nasz rocznik rządzi
ja mam jeszcze 30minut pracy :-)
pinky sky
Milena no to ja byłam do października od maja ciepło jeszcze tydzień przed porodem byłam u kolegi na urodzinach i wieczorem byłam w sukience bez ramiączek Biedny mały dobrze że nic się nie stało
Dorotar nie napisałam że na bagażniku tylko w foteliku. Gdzie pracujesz??
Anula no dobrze że nic bardzo się nie stało i mam nadzieje że zapomni bo na razie to nie chce słyszeć o rowerze;/
Femme 88 też liczny
Z Dominiką wszystko w porządku trochę ją ciągnie jak po schodach schodzi ale wykąpać się dała i ok. Oczywiście plasterek z Hanah Montana musi być - różowy... Szkoda tylko że dorwała je i zakleiła swojej ulubionej szmacianej lalce buzię bo ona ma kuku na twarzy więc zostały mi same czarne z napisem Hanah Montana
Byliśmy dzisiaj na wsi ja się bardzo opaliłam nie ma to tamto najlepiej się opala na wodę i przy koszeniu trawy
Dorotar nie napisałam że na bagażniku tylko w foteliku. Gdzie pracujesz??
Anula no dobrze że nic bardzo się nie stało i mam nadzieje że zapomni bo na razie to nie chce słyszeć o rowerze;/
Femme 88 też liczny
Z Dominiką wszystko w porządku trochę ją ciągnie jak po schodach schodzi ale wykąpać się dała i ok. Oczywiście plasterek z Hanah Montana musi być - różowy... Szkoda tylko że dorwała je i zakleiła swojej ulubionej szmacianej lalce buzię bo ona ma kuku na twarzy więc zostały mi same czarne z napisem Hanah Montana
Byliśmy dzisiaj na wsi ja się bardzo opaliłam nie ma to tamto najlepiej się opala na wodę i przy koszeniu trawy
sali04
Mama-to moja kariera
My wrócilismy własnie z 4 urodzinek kolezanki Kai...mały sajgon w domu tyle dzieci...dobrze ze ja w plenerze mialam..
Femme ja Gosie znam 9 lat to moja sprawdzona przyjaciólka druga znam 13 lat jak dwie strony sie poswiecą zeby utrzymywac kontakt to wszystko sie przetrwa.
Dorotar nie Ty jedna znikasz na jakis czas jest kilka dziewczyn mnie kiedys tez długo nie było i zrozumialam ze nikt nie zauwazył bo nie ja jedna tutaj pisze hihi...ja zauwazyłam ze Cie nie ma ale widzialam ze na fb jestes wiec wiedzialam ze wszystko wporzo
Femme ja Gosie znam 9 lat to moja sprawdzona przyjaciólka druga znam 13 lat jak dwie strony sie poswiecą zeby utrzymywac kontakt to wszystko sie przetrwa.
Dorotar nie Ty jedna znikasz na jakis czas jest kilka dziewczyn mnie kiedys tez długo nie było i zrozumialam ze nikt nie zauwazył bo nie ja jedna tutaj pisze hihi...ja zauwazyłam ze Cie nie ma ale widzialam ze na fb jestes wiec wiedzialam ze wszystko wporzo
dorotar110
MALWINA w salonie fryzjerskim pracę znalazłam, więc w swoim zawodzie.
ANULA praca ok, dziewczyna u której robię też ok, młodsza odemnie o 3 lata, w ciąży jest w październiku ma rodzic, od zeszłego poniedziałku robię, stara mnie się ta dziewczyna samą zostawiać bym zarobiła sobie bo jak wszędzie na procent jestem. Ale jestem dobrej myśli, tym bardziej że później przez jakiś czas całkiem będę sama. No i jak pisałam będę się starać jeździć rowerem jak pogoda pozwoli przez lato, na paliwie zaoszczędzę i mam nadzieję schudnąć troszkę jeszcze.
Zrobiłam się dziś na rudo a małemu włosy ściełam bo się strasznie pocił, niektórzy w domu z tego powodu fochami strzelają. A oto Kacperek obcięty
SALI dzięki:-)
KASIEK no w salonie pracuję. Na foteliku i jak one tę nogę wsadziła.
ANULA praca ok, dziewczyna u której robię też ok, młodsza odemnie o 3 lata, w ciąży jest w październiku ma rodzic, od zeszłego poniedziałku robię, stara mnie się ta dziewczyna samą zostawiać bym zarobiła sobie bo jak wszędzie na procent jestem. Ale jestem dobrej myśli, tym bardziej że później przez jakiś czas całkiem będę sama. No i jak pisałam będę się starać jeździć rowerem jak pogoda pozwoli przez lato, na paliwie zaoszczędzę i mam nadzieję schudnąć troszkę jeszcze.
Zrobiłam się dziś na rudo a małemu włosy ściełam bo się strasznie pocił, niektórzy w domu z tego powodu fochami strzelają. A oto Kacperek obcięty
SALI dzięki:-)
KASIEK no w salonie pracuję. Na foteliku i jak one tę nogę wsadziła.
Ostatnia edycja:
pinky sky
Dorotar bo jest wygodna i zamiast trzymać nogi w podnóżku to na rurce od roweru trzymała i na dołu pewnie skoczyło i jej zsunęła się ale na szczęście nic się nie stało
Gratulacje pracy Dobrze że zostajesz sama masz okazję zdobyć swoje klientki Śliczny mały jakie pućki mu się robią fajne
Gratulacje pracy Dobrze że zostajesz sama masz okazję zdobyć swoje klientki Śliczny mały jakie pućki mu się robią fajne
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej hej:-) U nas upałów ciąg dalszy, ale jakieś burze zapowiadali, może wreszcie lepsze powietrze będzie;-)Mi kopara opadła dziś wieczorem bo Martynka 5x pod rząd narysowała twarz, oczy, nos i usta - wiecie - kółko, oczy to kropki, nos kropka i usta krzywa linia. Nie wiedziałam, że dzieci w tym wieku potrafią takie rzeczy malować
Fakt, rysujemy dziennie, nieraz jej pokazywałam, więc podłapała, w dodatku dokładnie mówi co rysuje
I drabinkę potrafi malować
Uwielbia bajkę Luluś narysuj i tam Luluś nieraz drabinkę rysuje i się nauczyła
Szok
Wreszcie podmuch chłodny do sypialni wlatuje, jak dobrzeeeeee
Dorotar ostatnio takie pustki na forum, że brak obecności czyjaś nie robi na mnie wrażenia Oby Ci się fajnie pracowało w nowej robocie
Sali odżyjesz towarzysko:-)
Kasiek biedna Domcia.. Mam nadzieję, że szybko się jej nóżka zagoi..
Femme jakaś Ty Młoda, ja myślałam, że Ty jesteś z mojego rocznika, 88:-)
ViKamcia super, że już dobrze się czujecie i niech neciak da Wam już spokój z tymi awariami:-)
Dorotar ostatnio takie pustki na forum, że brak obecności czyjaś nie robi na mnie wrażenia Oby Ci się fajnie pracowało w nowej robocie
Sali odżyjesz towarzysko:-)
Kasiek biedna Domcia.. Mam nadzieję, że szybko się jej nóżka zagoi..
Femme jakaś Ty Młoda, ja myślałam, że Ty jesteś z mojego rocznika, 88:-)
ViKamcia super, że już dobrze się czujecie i niech neciak da Wam już spokój z tymi awariami:-)
Ja juz 3 lata mieszkam z moim K i jest nam razem dobrze, wiadomo jak w kazdym zwiazku, klocimy sie czasem, ale kochamy sie mocno ... on chce dziecka, ale tak jak ja mysli czy to juz czas... ogolnie to nasza sytuacja nie jest zla, oboje pracujemy, mamy mieszkanie i nie jest nam zle... kiedys myslalam, ze w tym wieku to na pewno bede miala dzieci, ale moja siostra mi chyba zryla psychike, ze dopiero jak sie wszystko osiagnie to przyjdzie czas na dziecko...;/
Milej Nocy Wam zycze forumowiczki
Milej Nocy Wam zycze forumowiczki
reklama
sali04
Mama-to moja kariera
U nas pada...wczoraj upał poobiedzie sie zrobił 27 stopni a dzisiaj deszcz...pewnie jutro znowu upał pojutrze deszcz
Vegas ale ja wcale nie "umarłam towarzysko" dwa razy w miesiacu gdzies wychodze a kolezanki sa dwa razy w tygodniu u mnie,poprostu na dyskoteki juz nie lubie chodzic...zle sie czuje z grubym bebzonem i nie mam co na siebie włozyc itd:--D
Dzisiaj jade z Kaja do ortopedy ,mam nadzieje ze chociaz nowy bandaż jej załozy bo ten sie juz cały podarł ,załozyłam jej elastyczny ale odpina to zapiecie i stale jej sie odwiązuje..
Vegas zdolna Martynka)
Kaja tez lubi rysowac jakies swoje kształty i mowi ze to motyl albo dom haha...chce jej kupic projektor przy najblizszej okazji
PROJEKTOR RZUTNIK DO RYSOWANIA 21 WZOR. 12 PISAKÓW (2412753674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Vegas ale ja wcale nie "umarłam towarzysko" dwa razy w miesiacu gdzies wychodze a kolezanki sa dwa razy w tygodniu u mnie,poprostu na dyskoteki juz nie lubie chodzic...zle sie czuje z grubym bebzonem i nie mam co na siebie włozyc itd:--D
Dzisiaj jade z Kaja do ortopedy ,mam nadzieje ze chociaz nowy bandaż jej załozy bo ten sie juz cały podarł ,załozyłam jej elastyczny ale odpina to zapiecie i stale jej sie odwiązuje..
Vegas zdolna Martynka)
Kaja tez lubi rysowac jakies swoje kształty i mowi ze to motyl albo dom haha...chce jej kupic projektor przy najblizszej okazji
PROJEKTOR RZUTNIK DO RYSOWANIA 21 WZOR. 12 PISAKÓW (2412753674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.