reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć Laski
biggrin.gif
Burza niezła jest u nas, aż dudni w brzuchu
laugh.gif

Kupiliśmy dziś Małej rowerek z podpórkami, zabrałyśmy się za lekcję pedałowania, ale ciężka sprawa
p.gif
Mała jest niecierpliwa i jak się jej coś nie udaje to zaraz kładzie się na ziemi i tak leży sfochowana
laugh.gif
No ale trening czyni mistrza to zajarzy. Ona ogólnie wie, że do przodu ma pedałować, ale ciut pedały do przodu popcha i już nie chce dalej
dry.gif
I J. ucieszony bo mu skórkowy fotel do kompa dziś doszedł i ciągle o nim nawija jaki to on fajny
laugh.gif
Ah te chłopy
p.gif

Mirabelka fajnie, że z mężem lepiej, zdrówka dla Małej i gratki zębolków:-)
Ola to nieźle waży Twój Maluch. Moja tylko 11kg:-D Ale z niej chudzina a i ciągle w biegu. Dodam, że je dużo:tak: Ale też i drobna się urodziła:tak:
Maleństwo dojdą upały to już w ogóle kicha z nogami.
Liza zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń!
biggrin.gif

reklama
Hej;)
Jestem na chwile bo mam urwanie glowy...maly ma katar i wychodzi osmy zabek wiec marudzi na calego:-(dzis bylam w 3 miejscach zaniesc cv ale watpie chodze i chodze a nadal nic. Dzis bylam w barze ale kobieta nie chc kogos po studiach i zaproponowala mi wyjazd zagranice do 2 dzieci wiec nic z tej pracy:wściekła/y:
Aleksandra moj wazy jakies 10,5 kg moze nawet troche wiecej;-)i ma 81cm

hej:)

Vegas Oskar tez tak smiesznier pedalował. wykonywał jakby poł obrotu. dosc dlugo tak jezdził. jak pytalam czemu nie pedaluje to odpowiadal ze mu sie nogi zmeczą :)

bylam w PGE zalatwilam wszystko bez zadnych kosztów. I bardzo dobrze bo zakladanie licznika b y mnie splukalo calkowicie.Nie poszlo po mysli szalonego wujka.

Oskar zaczyna coś okropnie kaszlec. Ale tylko rano. Taki suchy ciezki ten kaszel, jakby gardlo zdarte mial. w ciągu dnia nic, no moze ze dwa razu odkaszlnie sline i tyle. a rano..? non stop.

dziewczyny mam do sprzedania dzialający komnpletny stolik edukacyjny dla dziecka. Moze ktoras zainteresowana?
Stolik Muzyczny ocean Białystok • Tablica.pl

Ostatnia edycja:
Witojcie :)

Kurcze Hania u mnie jeszcze śpi... hymmm...
Vegas no to radoche ma ten twój mężulek :-D hehehe

Na dworku pochmurnooo.... ale nie pada... ;P ehh lenia mam dzis :-D

Witam deszczowo wrrr...doszedł ten deszcze który był u was wczoraj;/Az mi sie wierzyc nie chce ze od jutra coraz cieplej a w sobote upał:szok:

Ja rano wypusciłam Tymka do szkoły i jak wyszedł tak zaczeło lac...mialam takie nerwy ze az sie poplakałam ze biedak idzie w ten najgorszy deszcz...jeszcze gdzies mi zgineła kurtka przeciwdeszczowa ;/ehhh mam nadzieje ze mocno nie zmókł :no:

Przed wczoraj szłam po niego i mi sie wózek roklapciał po drodze hehe..odpadła jakas srubka i jak Kaja siedziala to opadał na dól ...załąmałam sie bo wszedzie mam daleko i jej z ta ręka cieżko sie chodzi potyka sie stale...no i Sylwia złota raczka wzieła zawleczke od wrotek i wkręciła w ta śrube i póki co trzyma haha.

sali hehe '"złota rączka" z Ciebie ;-)
No u nas nie pada :tak: ale w domu siedzimy ;P

Na obiad dzis kopytka z sosem mam:-) jak Miki pójdzie spac to zrobię je ;) dawno nie bylo... a dzieciom moze i knedle z truskawkami zrobię... <mysli> hymmmm

Sali zdolniacha:p

Anula oby katarek przeszedł:)

Renata
i Twojemu ten kaszelek:)

Jakiś taki dzień dzisiaj niby pogoda nie najgorsza ale na nic nie mam ochoty...

kasiek a jak u Ciebie pogoda?
U nas pochmurno... wiaterek i 15 stopni...;P słonca brak...
Pranie w sumie schnie na dworze ale tak własnie jest bylejak...;PPP

Zdrówka dla chorowitków!:*

reklama
Do góry