reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina u nas tez ten sam problem. F do teraz jak slyszy o myciu glowy to gotow na golasa wiac z domu.Oskar to samo.Nawet mokrą gąbką nie pozwalają przetrzec głów. Czasami uda mi sie ich przekonac. np grozba nie obejrzenia bajek,czy inne takie.
dodatkowo moi panowie, szczegolnie starszy nienawidzi mycia twarzy. No wtedy to spazmów dostaje.
Matko jak mi sie spac chce. Jaka pogoda do d..y. Pochmurnie, kropi czasami i tak jakos ciezko jest.

reklama
Melduje się//Niestety nie cali i zdrowi tylko z połamana Kajka;((
We własne urodzinki spadła z bujawki i złamała raczke;(;(
Ma gips na 3 tygodnie...szczescie w nieszzesciu ze to nie noga i ze jej nie boli ,całą noc spała teraz wariuje i ma humorek znosi to dzielnie;)

Byłam pewna ze to tylko stłuczone bo nienapuchło mocno a ona jeszcze na dzialce poszła spac ale jak wstała dalej płakała wiec pojechalismy dla swietego spokoju do szpitala...tam rtg i ...złamanie w dwóch miejscach nadgarstka;(( Poplakałam sie bardziej od Kai bo ona juz tam była dzielna...cała droge ze szpitala przezywała czego nie bedzie mogła robic...że jej nie pogilam po raczce ze na laptopie nie pogra...no i ze nie powiedziala dziekuje Panu Doktorowi tym mnie rozwaliła na maksa;(

Co do soboty i kinder balu było super...Kaja zachwycona prezentami a Monster High w szczególnosci...;)

Uciekam ogarnac chate bo przez weekend nic nie robiłam i sie zapusciła;/

Ostatnia edycja:
Liza biedny Mikuś zdrówka:)

Malwina
a może jej kupić coś takiego Osłonka do kąpieli/ rondo kąpielowe LIL RINSER (2393987224) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo BAMBINO - Rondo kąpielowe__kąpiel bez płaczu (2396018214) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

SALI
o kurcze biedna Kaja;/ 3 tygodnie szybciutko mina i znowu będzie mogła grać:)

Właśnie moja przyjaciółka pojechała Domka bardzo nie chciała bo się w niej zakochała co dziwne bo ona jakoś tak strasznie do dzieci się nie wyrywa nawet powiem że chyba nie wie jak się z nimi bawić haha .Wczoraj E oprowadziliśmy po mieścinie wieczorem poszliśmy do knajpki gdzie są takie piwka inne nie standardowe tam sobie w karty pograliśmy potem do domu wróciliśmy we czwórkę i jeszcze pograli bo ja to w tysiąca nie umie;P

Kasiek mówia ze do wesela sie zagoi a my za tydzien na slub zaproszeni jestesmy wiec nie da rady jednak hehe.

Malwina wiekszosc dzieci tego nie lubi,mojej kolezanki mała takie same sceny robi nawet to rondo nie pomaga...najgorsze jak sie myje ta głowe w tym płaczu i krzyku...ostatnio super niania pokazywała sztuczki...bo tu chodzi o to ze woda do oczek wpływa,wiec trzeba miec recznik w pogotowiu i wycierac za kazdym razem oczka...ja Kai zawsze kazałam patrzec na rybki(mielismy taka tapete na górze)i wtedy ręka zasłaniałam czoło i spłukiwałam no i nie mam problemu ale jak troszke wody jej wleci to zaraz jest krzyk:ręcznik!! hehe

DZIEKUJE W IMIENIU KAJKI ZA ZYCZENIA;*

Ostatnia edycja:
Kasiek ja takie rondo mam kupione i nie zdało egzaminu :no: fajnie spędzacie czas ,

Sali biedna Kaja , dobrze ze nie boli ją.
No wiem ze najlepiej by było gdyby miała główkę przechyloną ale nie chce za chiny . Nie wiem bede musiała jej te włosy i tak umyć bo ma pełno pisku

Hej dziewczynki ;*

sali biedna mała, włożyli jej rączke w gips? czy tylko jakieś usztywniające? i oczywiście spoznione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla małej :)Liza nie zazdroszczę nocki.. ale trzymam kciuki zeby mały szybko wyzdrowiał :)

Witajcie, ja się melduje na razie, że jestem a ndarobię wieczorem pewnie. Napisze tylko że mnie znowu jakieś choróbsko dopadlo, wczoraj sie z gorączką meczyłam, dziś juz lepiej.:dry:

edit Sali biedna Kaja. ale prezent urodzinowy masakra:(. Dobrze, że taka dzielna jest

reklama
Do góry