reklama
hej. padam na twarz. wstalam przed 6.. Ł zbudził. ledwie kawe wypilam a juz do tesciów jechalismy.. myslalam ze moze 9 ze on tak sie spieszy..a to 6 byla.. noooooz mialam ochote go za****c w aucie..
w domu dopiero na 20 bylam. i dopiero obiad zjadlam. a brzuch wywaliło jak w 4 m-cu ciązy. Do tego zapreoszenie na alko mialam. No ale ze ja niepijąca zmuszona bylam odmówić.
w domu dopiero na 20 bylam. i dopiero obiad zjadlam. a brzuch wywaliło jak w 4 m-cu ciązy. Do tego zapreoszenie na alko mialam. No ale ze ja niepijąca zmuszona bylam odmówić.
pinky sky
Fanka BB :)
Papitka Gratulacje i ślicznego masz synusia Moja do 3 miesiąca od 22 do 8 rano przesypiała ciągiem
Liza będziesz miała za sobą zdrówka dla Hani
Veagas moja złośnik niesamowity BUNT!!
Dorotar super fotka
Sali wszystkiego najlepszego dla Kai 100 latek!!! Ona rączkę złamała??
Przepraszam tak ogólnikowo od wczoraj jest u mnie moja przyjaciółka kibicujemy piwkujemy a teraz w karty gramy i już lecę do nich
Liza będziesz miała za sobą zdrówka dla Hani
Veagas moja złośnik niesamowity BUNT!!
Dorotar super fotka
Sali wszystkiego najlepszego dla Kai 100 latek!!! Ona rączkę złamała??
Przepraszam tak ogólnikowo od wczoraj jest u mnie moja przyjaciółka kibicujemy piwkujemy a teraz w karty gramy i już lecę do nich
Liza
Hej
Sali wszystkiego co najlepsze do Kai!!! :-)
Justys witaj, napisz cos wiecej o sobie i partnerze?:-)
Ja dzis wstalam po3:30, ciezka noc za mna Miki wymiotowal i goraczkowal.... w nocy raz dalam syrop potem czopka.... niewiem co on zjadl ale mu zaszkodzilo :-( zastanawaialam sie co to moglo byc ale nic nie jadl nowego, moze truskawki? ehhh....
Milego dnia!
Sali wszystkiego co najlepsze do Kai!!! :-)
Justys witaj, napisz cos wiecej o sobie i partnerze?:-)
Ja dzis wstalam po3:30, ciezka noc za mna Miki wymiotowal i goraczkowal.... w nocy raz dalam syrop potem czopka.... niewiem co on zjadl ale mu zaszkodzilo :-( zastanawaialam sie co to moglo byc ale nic nie jadl nowego, moze truskawki? ehhh....
Milego dnia!
Witam się po weekendzie
Sali spoznione zyczonka dla Kai
Liza ale miałaś nockę , jak teraz z Mikim??? a Hania jak ospę przechodzi???
Ja mam nerwa , me dziedzie za nic w swiecie nie chce sobie głowy umyć , wyje , płacze i wychodzi z wanny . Nie dałam sobie sama rady i poddałam się . Ale ma karę na oglądanie bajek
Sali spoznione zyczonka dla Kai
Liza ale miałaś nockę , jak teraz z Mikim??? a Hania jak ospę przechodzi???
Ja mam nerwa , me dziedzie za nic w swiecie nie chce sobie głowy umyć , wyje , płacze i wychodzi z wanny . Nie dałam sobie sama rady i poddałam się . Ale ma karę na oglądanie bajek
reklama
Liza
Malwina no Miki narazie oki, nie gorączkuje, ale marudny troszkę... niewyspany pewnie jak i ja ;]
A Hania ospe przechodzi spokojnie ;-) jak narazie nie pojawiaja sie nowe krosti w duzych ilosciach... takze chyba bedzie oki, w jej klasie polowa dzieci ma ospe
Wspolczuje problemu z myciem glowy, u mnie Daniel mial takowy, ale jakos mu przeszlo chodz do teraz nie lubi za bardzo tego
Ide sie poloze.... heh...
A Hania ospe przechodzi spokojnie ;-) jak narazie nie pojawiaja sie nowe krosti w duzych ilosciach... takze chyba bedzie oki, w jej klasie polowa dzieci ma ospe
Wspolczuje problemu z myciem glowy, u mnie Daniel mial takowy, ale jakos mu przeszlo chodz do teraz nie lubi za bardzo tego
Ide sie poloze.... heh...