reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas dziękuje ;D miejmy nadzieje ze to lekkie przeziebienie
malenstwo - ;OO normalnie maskra ;D ciekawe czy to wymyslona rozmowa czy prawdziwa ;D kurde, rok mlodszy ode mnie ;D hehee tragedia ;D

a dzien dzisiaj mija baaaaaaaardzo leniwie i powolnie , pod kocykiem.. obejrzalam chyba z 3 filmy i dokonczylam czytac ksiazke ;D Iwo wrocil z pracy i wyciaga mnie gdzies po znajomych .. a w domu pelno sprzatania.. wkoncu skonczyli robic mi kuchnie w mieszkaniu.. :tak: tesciowa sie cieszy bo juz narzekala na te chinskie jedzenie z torebki :D przynajmniej pogotowac bedzie mozna :D w dodatku jutro przyjezdza Iwa kuzyn z Norwegi i zostanie na jakies dwa tygodnie .. i znowu bede sie czula nie potrzebna :-(

A my mieliśmy grilla, mm, alem się objadła:-) Szczęście, że nie padało:-)

Patrycja czemu zaraz niepotrzebna? Ja już się nie mogę doczekać jak będziemy robili we własnym domku już wszystko:-)

Dorotar ja anty???czy ty anty nastawiona jestes??;PP
Ja tylko napisałam ze nie ma co tłumaczyc ludziom zachowan kibiców skoro są tak nastawienia;)Nie nerwuj się:-p

Witajcie, ładna pogoda nie ma czasu na pisanie. Powiem tylko, że otworzyłam sezon na basen podwórkowy dla dzieci a raczej na razie dla Meli, ale kąpać będzie się jutro bo woda musi się nagrzać.
Właśnie musiałam prerwać pisanie posta bo moja córka tak się zajeła chlapaniem cioci wodą z baseniku, że musiałam ją całą przebierać.
A wczoraj wyszłam z domu na prawie 5 godzin, dzieci zostały z babcia i ciocia a ja z mężem na koncert Dżemu się wybraliśmy, było miło i miło zakończyliśmy też wieczór w domku
laugh.gif

A moja córka postanowiła się opalać

VEGAS Kacperek ok, uczulenie zeszło już. O właśnie zabiera babci ciasto i sobie wkłada do buzi.

PAPITKA super, że raz góra, dwa tylko w nocy się budzi.
Wiesz wydaje mi się a raczej nie wydaje tylko wiem, że tygodniowe dzieci jeszcze nie gaworzą.

MALEŃSTWO poczytałabym ale ni mam czasu.

Ostatnia edycja:
jejjjjciuuuu !!!!! jaka tutaj cisza ;D jak przed burzą, no ale co poradzic jak sezon letni jest ;D
Vegas mmmm, tez mam ochote na kielbaske z grillawiesz remont oki, bo jest co robic.. ale jak Borys przyjedzie (Iwa kuzyn z Norwegi o ktorym wczesniej wspomniałam) to normalnie, moglo by mnie w domu nie byc.. tak sa zafascynowani soba.. :-( i wtedy bezużyteczna ja - jestem skazana na telewizor, albo komputer.. na szcescie jest jescze moja kochana tesciowa ktora zawsze wymysli jakies szalone zajecie :D :-)

niedawno wstałam .. I juz oczywiscie nie ma .. :wściekła/y: czuje sie troszke lepiej :)) a teraz zmykam do kolezanki na ploteczki :D miłego dzionka wszystkim mamuską zycze ;*

Hej. U nas pogoda w kratkę dziś, raz słonko, raz zachmurzone. Ciepło, ale w ogóle nie nadaje się do opalania. A już miałam nadzieje:dry: Pewnie upały będą jak będę się kisić w robocie, typowe. Martynka z J. u jej prababci bo okociły się kocięta to chciała zobaczyć
biggrin.gif
Zresztą tyle tam zwierząt jest, że pewnie prędko nie wrócą
biggrin.gif

Patrycja no cóż, faceci mają te swoje męskie tematy do obgadania, zwłaszcza jak się dawno nie widzieli:-) Widzę masz fajne kontakty z teściową:-)
Dorota u nas w maju było cieplej niż teraz, wtedy to się Martynka pluskała w baseniku, teraz jeszcze musi poczekać, ale coś słyszałam, że od wtorku ma być cieplej. Fajnie, że Małemu zeszło uczulenie:tak: I super, że dobrze bawiliście się na koncercie:tak:

Sali dla Kai najlepszego!! niech rośnie zdrowo i szczęśliwie:-) moc buziaków;*

hejka, jestem na bieżąco ale jakoś nie wiem co napisać.

byłam u cioci, poczestowała obiadkiem. dzis mały się mniej rusza albo poprostu nie zwracam uwagi na niego.
na watku wrzesien jak któraś ma cukrzyce ciężarnych dałam kilka informacji odnośnie żywienia. (jestem po technikum żywienia)

buziaczki

reklama
Do góry