reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi u nas co łaska- 700 zł sobie życzą,ale to już z ustrojeniem Kościoła zorganistą

Śliczny ten domek,bardzo mi się podoba...

My tez dzis pozno wstalismy,malz do pracy a my bedziemy sie nudzic;p
Nowy plac zabaw nam robia za blokiem bedziemy mialy gdzie wyjsc suuper:)

reklama
Ola notabene to ten sam ksiądz... Wiesz im większa wiocha tym więcej sobie liczy bo tam ile ślubów czy pogrzebów mu wpadnie... Zresztą kawał chama bo ta kuzynka miała nieślubne dziecko tak tak im zaczął wydziwiać że poszli małego ochrzcili to narzeczonego parafii...

Papitaka
nie chcę Cię poganiać ale tego dnia zostało Ci 12 h:p

Papitka ale uparciuch... Ja i moja... Ginaka chyba w 32 tygodniu mi powiedziała że chyba się nie zobaczymy bo wątpi że dotrwam do 36... Jakież było jej zdziwienie jak się pokazałam w 38... potem w dniu terminu potem znowu i znowu w piątek i wreszcie 6 dni po terminie łaskawie wyszła...

Laski ten domek nie mój jest:) tam po prawej stronie macie powody dla którego rodzice Franka sprzedają domek:)

kasiek
ale ksiądz... brak słów:/

Co do cen księdza - koszmar i masakra !! : /

U mnie dziś trochę płaczu było . Lilka mi bardzo płakała w południe . Nie mogłam jej uspokoić . Nie wiem czy ją brzuszek bolał czy co się działo . Teraz całe szczęście śpi , mam nadzieję ,że jak wstanie to już będzie ok .

kasiek wow, 1300 zł :-D powaliło gościa :-p

Ola to chyba dobrze ją przyjął? A Ty kiedy idziesz do pracy?

maleństwo pewnie, że tak, ja na brzuchu mam sporo rozstępów i na piersiach i na moim nie zrobiło to żadnego wrażenia :-p wiedział, że takie coś może się pojawić w ciąży.
Myślę, że to fajny pomysł :tak: jeśli lekarz pozwoli.

reklama
Do góry