reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malenstwo- Oj chyba nie. Nianio jest uparty jak osiołek tylko się wierci ;D.

Jeeej Trrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuussssssssskaweczki mniam

Blaneczka- flak nie flak zobacz jakie cudo z niego wyszło :tak:

Ostatnia edycja:
Malenstwo- Oj chyba nie. Nianio jest uparty jak osiołek tylko się wierci ;D.

Jeeej Trrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuussssssssskaweczki mniam

Blaneczka- flak nie flak zobacz jakie cudo z niego wyszło :tak:

ostatnio jadłąm truskaweczki i to duzo. mniam.
taraz zjadłabym czeresnie lub rabarbar. :-):-):-)
kwaskowaty rabarbar z cukrem mniam

ola no u nas to sa takie kosmiczne ceny. Nieruchomosci staniały...
ale: chcesz kupic ładne mieszkanie musisz miec ok 200tys(50mkw) zeby kupic mieszkanie 70 mkw w miare ogarniete 220...
chcesz kupic dom do remontu głównie dach 220 tys chcesz kupic dom w surowym stanie 220...
a najlepiej rozwalilo mnie ogloszenie chca sprzedac kawalerke 28 mkw to klitka patrze na cene a tu 180 tys...ładnie co?:dry:

dziewczyny uwazajcie z tymi truskawkami...:tak:

Hej
wink2.gif
My się rano szybko ogarnęłyśmy i siup do Gdańska autobusem tam już była moja mama i do ZOO sobie pojechałyśmy
laugh.gif
tak więc kolejny dzień pełen atrakcji
wink2.gif
ale dzisiaj Nina to była okropna
no.gif
zresztą przy mojej mamie diabeł z niej wychodzi
sorry2.gif
ona ją rozpieszcza strasznie i sobie przy niej pozwala bo jak ja na nią focha strzele to wie że do babuni pójdzie i tyle
sorry2.gif
no ale nic wymęczona jestem po całym dniu
p.gif

Ale teraz czas dla siebie mam bo Nina po dworze biega sobie
wink2.gif

ALEKSANDRA - 160tyś tylko :szok: u nas mieszkanie w takim stanie i z taką powierzchnią to od 220tyś do 300 :sorry: domy od 450tyś :-p

BLANKA - ja pytałam ;-) aha myślałam że zabierają bo w niektórych szpitalach nie ma się dziecka cały czas przy sobie co dla mnie by było straszne :-p

I prośba jak ktoś mi wysyła zaproszenie na fb to piszcie kto to bo ja nie przyjmuje od "obcych" a nie wszystkich u widziałam :-p

Ostatnia edycja:
Femme - akurat u mnie nie . :) Całe szczęście ;D

Tak wgl. dziewczyny chyba czeka mnie sprawa o ustalenie ojcostwa ; /
Co za nieodpowiedzialny gnój . . . Napisał mi sms " Słyszałem że urodziłaś tego bachora , pogratuluj tatusiowi " ...
Lilka jak wół do niego podobna , każdy to mówi że czysty on , ale nie. To nie jego dziecko , przecież się nie przyzna gówniarz . ..

BLANKA - :szok: :no: ja Ci powiem że jeżeli on ma takie podejście i jesteś w stanie sama utrzymać córkę to wolała bym wpisać że ojciec nieznany ... bo może Ci życie utrudniać pedał jeden :no: kobieta dziecko dopiero co rodzi a on z takim czymś :no: mógł sobie już darować co za dupek no normalnie się wkurzyłam :no::angry:
I BROŃ BOŻE MU NIC NIE ODPISUJ ! Jak zostanie olany może zacznie myśleć bo tak tylko się będziecie nakręcać jeszcze gorzej a to mają być dla Ciebie teraz piękne chwilę nie odpisuj mu nic !

reklama
Do góry