reklama
M
malenstwo20
Gość
Jaki śliczny brzusio. A na co stawiasz chłopiec czy dziewczynka?
szczerze to nie wiem, chyba chłopiec.
kilka osób mówi też że chłopiec że po twarzy widać. niektórzy mówią że dziewczynka.
sliczny brzusio Papitka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
M
malenstwo20
Gość
podobno jak brzuch przypomina piłkę do koszykówki to chłopiec jesli jak arbuz dziewczynka.
u mnie ciężko stwierdzić.
tak samo o tym słodkim i kwaśnym - ja mam mieszanie.
:-):-):-)
u mnie ciężko stwierdzić.
tak samo o tym słodkim i kwaśnym - ja mam mieszanie.
:-):-):-)
Niby bym jeszcze pospała ale jak się kładę to mi niewygodnie i odechciewa mi się.
Ja zachcianek nie miałam do tej pory jem wszystko.. Jedyne co w wielkich ilościach pochłaniałam od początku to mleko, a teraz i lody doszły. Na początku odrzucało mnie okropnie od mięsa lodówki przy mnie nie otwierali bo jak poczułam to od razu zwracałam wszystko i tak przez jakieś 2 miechy masakra to była.
Ja zachcianek nie miałam do tej pory jem wszystko.. Jedyne co w wielkich ilościach pochłaniałam od początku to mleko, a teraz i lody doszły. Na początku odrzucało mnie okropnie od mięsa lodówki przy mnie nie otwierali bo jak poczułam to od razu zwracałam wszystko i tak przez jakieś 2 miechy masakra to była.
Ostatnia edycja:
aleksandra87
Fanka BB :)
Papitka rany jaki ty masz duże brzusio będzie kawał chlopaka !!! mi tez się sprawdzilo z tym nierozlewaniem po bokach
świetne te wasze brzuszeczki
świetne te wasze brzuszeczki
M
malenstwo20
Gość
Niby bym jeszcze pospała ale jak się kładę to mi niewygodnie i odechciewa mi się.
ja z mięsem mam podobnie. a pochłaniam chrupki kukurydziane (nie smakowe), płatki z mlekiem i kanapki z serem lub pomidorem albo ogórkiem.
ostatnio kilka dni pod rząd TRUSKAWKI. ktoś pisał o czereśniach i chyba nabrałam ochoty ale jeszcze na rynku nie widziałam. lub rabarbar z cukrem... mniam
aleksandra- no właśnie duże. Pod koniec kwietnia taki duży się zaczął robić. A najlepsze ze widoczny to dopiero był od 6 miesiąca.
u mnie widoczny od 4 miesiąca.
reklama