reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek - czuję się dobrze . Odespałam co swoje , chociaż z emocji myślałam, że nie zasnę , no ale się zmusiłam :D
Lekko obolała jestem ,ale nienajgorzej jest :D
Jako mama czuję się wspaniale, ale z 2 strony to dziwnie troszkę . Nowa sytuacja ;D

reklama
Blaneczka hehehehe też tak miałam na początku co ja z nią zrobię jak się zająć ale szybciutko minęło:) Hehehe suwaczek trzeb ZMIENIĆ:p

Anula1989- Nie wiem ile waży u mnie nie mówią nic. Jak sie sama czegoś na USG dopatrzyłam to było dobrze. AZ cud ze powiedziała co to będzie ale też od niechcenia bo mama mojego a naciskała żeby coś powiedziała a tak to nic.
Blaneczka- No to już masz swoją księżniczkę. Gratki :*
femme fatal- Ja tylko z obcinaniem eksperymentuje nic więcej.

blaneczko - no to ogromne gratulacje dla mamusi :) Córa jest cudowna :* Dobrze , że w miare szybko poszło i zdrowe dzieciatko . Teraz odpoczywajcie i cieszcie sie dobą :) kasiek ma racje suwaczek nalezy zmienić

Mój z rana niegrzeczny chciałam ogarna a przy nim sie nie da ! Jak sa takie chwilę to chętnie bym poszla do pracy i odetchnęła od niego , ale jak sobie o tym pomysle to strasznie będzie.

A czy sa jakies mamusie ktore chciały by kupic ciuszki dla maluszków ?? :)

A ciekawe jak snoopy ? :)

hehe ja to w dzien terminu pojechalam do szpitala ale że kompletnie nic sie nie działo odesłali mnie kazali przyjść na następny dzień , no to przyszłam i znowu nic i zas odeslali i sie wkurzylam i mówie czy to problem zrobić cc po terminie ? I mnie juz zostawili 17.20 pamietam podali mi narkoze a on był już 17.25 :D .po 18 na sali juz lezałam .

Papitka to niedługo Twoja kolej. :-):-):-)

Blaneczka jak fajnie już masz.

nie mogę się doczekać kiedy to ja przytulę moje maleństwo. trochę się boję jak to będzie. ale jeszcze trochę mi czasu zostało.

No mam nadzieje ze niedługo. Mama mnie dzisiaj pocieszyła ze chłopców to można przenosić itp haha. A mi brzucho rozrywa normalnie nawet nie chce myśleć co mały tam wyczynia:-D

reklama
ja już 6 czerwca się dowiem w końcu kto tam siedzi. :-D:-D:-D

a oto ja: zdjęcie zrobione w ubiegły weekend.

f6960f25f7.jpg

Do góry