reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

papitka mnie tylko skurcz łydki łapie (ale tylko prawej). rozpuszczam se wapń w wodzie mineralnej.
zgaga to zależy po czym ale chyba na razie to z dwa razy mnie złapała przed snem.

a z moim B chyba zrozumiał. wieczorem się odezwał pierwszy ja nigdy. przeprosił pisał ze jeszcze w pracy i odezwie się po i nie kłamał. popisaliśmy trochę. i poszedł spać. zmęczony.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
malenstwo- to się cieszę że wreszcie się ogarnął. Mam nadzieje że teraz będzie cie już w pełni wspierać i nie będzie odwalać takich numerów. :tak:

Papitka ja mialam jak arbuz :-D
Tu 32 tydz BRZUSZEK.jpg
Aleksandra a jakie ubranka masz do sprzedania?

malenstwo- to się cieszę że wreszcie się ogarnął. Mam nadzieje że teraz będzie cie już w pełni wspierać i nie będzie odwalać takich numerów. :tak:

też mam taką nadzieję.
no ale jak to powiedzenie "kto się czubi ten się lubi"
:rofl2::rofl2:
uważam że związek bez sprzeczek jest za idealny. i nie wytrzyma długo.
na pewno jeszcze bardziej się opamięta po narodzinach.

anula śliczny brzusio. arbuz a jednak synek?? ;p

Malenstwo od 16 tyg mial byc chlopak:-Dco do klotni u nas sa czesto a jak widac jestesmy razem. Szczerze to u nas po porodzie sie popsulo, ja nie mialam dla niego czasu, maly mial kolki, Ł nie potrafil sie znalesc w nowej sytuacji

u mnie w 14 tyg powiedziała że chyba chłopaka ale pewności ni daje bo może to być pępowina.
potem miałam USG takie inne że tylko serduszko słyszałam i widziałam. teraz 6 u genetyka mam połówkowe (darmowe). moja gin pytała czy chcę skierowane na płatne USG mowilam ze u genetyka bede miala. po co mam placic

Papitka tak często jest :) U mnie w bloku nan stop cos robia mam nadzieje ze gdziekowieliek pojdziemy bedzie spokokjnie.
606.jpgto jest 9mies
P1020590.jpghm to mój z 7mies
dvsdvds.jpga to 25 tydz jakoś :)
My chcielismy dziewczynke a wyszedł chlopaszek :)
Anula sliczny brzusio miałas duzy ale . Anula duzo róznych naprawde fajniuchne porobie zdj. i ci pokaże sprzedam tanio musze sie pozbyc bo nie dam rady przy przepriwadzce

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry