reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka haha, dobre:-D To jesteś jak nasza flaga, bardzo dobrze!:-) Możesz czuć się zaszczycona:-D
Moja córa ostatnio też śpiewała ''mydełko fa'' - obłędne w jej wykonaniu, fałszuje tragicznie:-D

reklama
Vegas - a no Maciek ( mój przyjaciel) od początku bardzo mnie wspiera ,często przychodzi , dopytuje jak się czuję, był ze mną kilka razy u lekarza . Bardzo mi pomaga . :)

Co do śpiewania - to tak słodko się czyta ,że chcę to usłyszeć ;D !

Vegas po swojemu po angielsku;P Te piosenki sa po angielsku wiec u niej tylko melodia sie zgadza...Kaja mówi wyraźnie słowa typu czerwony rower,nie raz jakies dłuzsze powie po swojemu i ma francuskie "r":-D aa i zamiat w mówi ł np łoda dła(2) jak amerykanka ,a najlepsze ze jej równo rok starsza kolezanka mówi tak samo,to chyba małe Bliźniaki tak maja hehe

Vegas zobacz sobie filmiki na FB ale są stare...musze nagrac jak mówi wierszyk hahaha

Ostatnia edycja:
sali o to szybko Kaja zaczęła wyraźnie mówić takie litery jak sz, cz, rz. Nigdy nie słyszałam takiego malucha, żeby tak mówił. Zdolniacha z Kai :tak: W ogóle jak patrzę na Twoją córkę a moją to zawsze mi sie wydaje, że Kaja starsza jest :tak:

Moje dziecię się obudziło :sorry2: ciekawe kiedy panna na noc zaśnie...

Blaneczka Trochę po 17 zasnęła, więc się wyspała :-) coś czuję, że dzisiaj do 23 będzie z nami siedzieć :sorry2:

Anetka moja pewnego wieczora - bo zasnęła o 16.30, wstała o 20.30, wyspana:-p Ale po 23 kładłam ją spać, nie miała wyjścia:-p

reklama
Blaneczka No chyba tak ;-)

Vegas
no Zuza to najpóźniej pójdzie spać wtedy, kiedy i my będziemy szli, chociaż mam nadzieję, że jednak wcześniej zaśnie.

Do góry