malenstwo20- No ja do porodu sama ale sie jakoś tym nie martwię, skupię się na małym i będzie dobrze. Gratki egzaminu!! Już niedługo i ty będziesz na końcówce nawet nie zauważysz kiedy bedziesz wyczekiwać godziny zero hihiBlaneczka- No mój mały też będzie z nami w pokoju. Siostra użyczyła mi swoich szafek na moje ciuchy. A moje szafki poszły na ciuszki Kubunia i mojego A.
reklama
M
malenstwo20
Gość
Blaneczka ale te ćwiczenia todopiero po urodzeniu by do formy wrócić.
_Blaneczka_
Fanka BB :)
Malenstwo - tak, tak Jak jestem w ciąży to tylko joga
Papitka - no ja zrobiłam przegląd ciuchów i trochę miejsca się znalazło
Papitka - no ja zrobiłam przegląd ciuchów i trochę miejsca się znalazło
M
malenstwo20
Gość
mnie czeka latanie po lumpikach musze coś znaleźć bo nie mieszcze sie juz w spodnie a niektóre tuniki sa jak bluzki a bluzki za krótkie.
musze coś nowego znaleźć.
znikam 3 majcie sie moze bede potem
musze coś nowego znaleźć.
znikam 3 majcie sie moze bede potem
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej A ja po 3h pobytu na urodzinkach przyjechałam sobie do domu A co tam. Nie będę udawała, że mi tam dobrze było jak mój mąż miał mnie w poważaniu A ja niestety nie potrafię udawać, że jest OK jak nie jest Ale te 3h byłam, ważne, że byłam, że życzenia powiedziałam, pewnie i tak ledwo kto zauważył, że mnie nie ma Mała z J. tam zostali. J. dobrze się bawił Ah..... Sorry Laski, że zanudzam, ale mój mąż od paru dni przegina pałę i w końcu go spakuję
Blaneczka no to super, że masz takiego dobrego przyjaciela Jak to ładnie brzmi - przyjaciel
Maleństwo 4 ładna ocena, gratki
Papitka a Twój Łobuz skoro nie na DM to czeka na DD, oo:-) Ja wiem, on liczy, że będzie miał co roku podwójne prezenty, o!:-) Cwaniak Mały:-)
Anetka to musisz uroczo wyglądać A tak na poważnie to raz dwa zbrązowieje albo na solarium idź i popraw
Sali hahahaha, opony zimowe wymienić na letnie Dobre Oo to moja Martynka teraz tak zaczęła śpiewać piosenki i bardzo to lubi A Kaja to jakie śpiewa? Co tam jej w uszko wpadnie czy konkretne? Bo moja lubi z bajek piosenki śpiewać albo 'mydło wszystko umyje', czy ostatnio usłyszała w tv fragment piosenki 'pójdę boso'
Blaneczka no to super, że masz takiego dobrego przyjaciela Jak to ładnie brzmi - przyjaciel
Maleństwo 4 ładna ocena, gratki
Papitka a Twój Łobuz skoro nie na DM to czeka na DD, oo:-) Ja wiem, on liczy, że będzie miał co roku podwójne prezenty, o!:-) Cwaniak Mały:-)
Anetka to musisz uroczo wyglądać A tak na poważnie to raz dwa zbrązowieje albo na solarium idź i popraw
Sali hahahaha, opony zimowe wymienić na letnie Dobre Oo to moja Martynka teraz tak zaczęła śpiewać piosenki i bardzo to lubi A Kaja to jakie śpiewa? Co tam jej w uszko wpadnie czy konkretne? Bo moja lubi z bajek piosenki śpiewać albo 'mydło wszystko umyje', czy ostatnio usłyszała w tv fragment piosenki 'pójdę boso'
Liza
Witam wieczornie
Dzieciaki czekają na dobranocke
sali hehe no nie tylko twoje Alfy i omegi :-) u mnie Hania z Danielem tez majac juz kolo 1,5 roku nawijali jak katarynki ;P majac dwa lata mówili ładnie zdaniami :-) Miki tylko we mnie w mowe nie wszedł tylko w wygląd, kazdy mówi ze "cała ja" hehehe ;-)
malenstwo gratki zdanego egz na 4
Vegas heh chłopy to są naprawde czasem bezmózgie ale co my mozemy poradzić...? :*
Ciążówki ale sie rozpisujecie:-) ja pokój dla dziecka itd zawsze miałam przygotowany kolo 30tc łóżeczko stało od 32tc :-) wolałam na zas miec zawsze;-) ale Hania z Mikim przeterminowani (11 i 8 dni), Daniel tylko 3 dni przed terminem wyskoczył
Ja zmykam, miłego wieczorku życze wszystkim! :*
Dzieciaki czekają na dobranocke
sali hehe no nie tylko twoje Alfy i omegi :-) u mnie Hania z Danielem tez majac juz kolo 1,5 roku nawijali jak katarynki ;P majac dwa lata mówili ładnie zdaniami :-) Miki tylko we mnie w mowe nie wszedł tylko w wygląd, kazdy mówi ze "cała ja" hehehe ;-)
malenstwo gratki zdanego egz na 4
Vegas heh chłopy to są naprawde czasem bezmózgie ale co my mozemy poradzić...? :*
Ciążówki ale sie rozpisujecie:-) ja pokój dla dziecka itd zawsze miałam przygotowany kolo 30tc łóżeczko stało od 32tc :-) wolałam na zas miec zawsze;-) ale Hania z Mikim przeterminowani (11 i 8 dni), Daniel tylko 3 dni przed terminem wyskoczył
Ja zmykam, miłego wieczorku życze wszystkim! :*
Ostatnia edycja:
sali04
Mama-to moja kariera
Vegas Kaja uwielbia wszystkie piosenki z Akademi Pana Kleksa i po swojemu po angielsku ze swoich filmów osikac sie mozna wtedy:-):-)
Mam jakies strae filmika na FB ale wtedy jeszcze nie było etapu Pana Kleksa bo to prawie sprzed roku filmy
Mam jakies strae filmika na FB ale wtedy jeszcze nie było etapu Pana Kleksa bo to prawie sprzed roku filmy
reklama
.Aneta.
Vegas Zuza też śpiewa "pójdę boso" i nawet "koko euro spoko" :-)
Tak, wyglądam świetnie. Na Euro się tak opaliłam, jestem biało-czerwona i mogę już kibicować
Co Ty, gdzie na solarium. Ja już jestem poparzona, jakbym poszła na solarium to by chyba cała skora ze mnie zeszła
edit:
aaa i ja Ci też odpowiem Zuzia mówi "celwone, zółte" czyli jeszcze wyraźnie nie mówi, ale na to chyba ma jeszcze czas.
Liza jak dla mnie to wszystkie Twoje dzieci są do siebie podobne a najbardziej Miki do Hani.
Tak, wyglądam świetnie. Na Euro się tak opaliłam, jestem biało-czerwona i mogę już kibicować
Co Ty, gdzie na solarium. Ja już jestem poparzona, jakbym poszła na solarium to by chyba cała skora ze mnie zeszła
edit:
aaa i ja Ci też odpowiem Zuzia mówi "celwone, zółte" czyli jeszcze wyraźnie nie mówi, ale na to chyba ma jeszcze czas.
Liza jak dla mnie to wszystkie Twoje dzieci są do siebie podobne a najbardziej Miki do Hani.