reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wampi no udało mi sie choc nie powiem przy Danielu i Mikim cud ze nie trzeba bylo bo oboje ponad 4kg mieli (4220g i 4070g :tak:) ;-) główki to standard chyba bo kazde 35cm ;)

Feemee bedziemy trzymac kciuki by tka bylo ;))) ale wpierw kciuki za staranka nadchodzące :D

Ja cellulit mam niesttey po tym moim osttaniim przytyciu od prochów na udach:( ale sie ciesze teraz bo waga spada powoli :-) takze sie nie martwie ;-) spacerki i da sie rade :-)
Na dzien Mamy dostałam od Hani takie cosik plus wierszyk piekny :-)

Miki spi, ide obiad naszykuje, w domu sprzatniete wiec - odpoczywam ;-)

Wampi - właśnie kończę sprzątać :D Jeszcze tylko odkurzanie i mycie podłogi :D
Ale się narobiłam dziś . Szok . Moja mama powiedziała, że oszalałam, bo mam 2 tyg. do porodu a ja na biurku stoję i okno myję , haha :D

Kobietki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamusi:-) Co by wszystkie były dumnymi mamami i szczęśliwymi!:-)

Mi moja córa nic nie dała, ale nie spodziewałam się niczego bo Mała nie bardzo wie o co kaman:-) Rano po 7 mnie budzi ''mamo ja chcę na dół'', i tak kilka razy. Mówię jej, że dziś DM to żeby mi się wyspać dała, ale nie:-p:-p

Ja już mam posprzątane, muszę pomalować pazurki, wydepilować nogi, włosy sprostować.. bo te nieszczęsne urodziny babki J. potem:dry: A taaaaaaaaaaaaaaaaak mi się chce, że hej:sorry2::sorry2:

Wampi to udanej imprezki:-)

Co do nacinania to mnie nacięli, ale cieszę się:tak: Po nacięciu poczułam ulgę i zaraz Mała była na świecie:-) Po 2h od porodu chodziłam po oddziale bo mi się jeść chciało a nie wiedziałam co mi wolno:-p

Blaneczka może urodzisz po posprzątaniu:-)

Vegas - z jednej strony na to liczę :) Ale z drugiej to wolałabym poczekać , bo dziś w nocy mojego tate wezwali bo coś na statku się zepsuło i musiał lecieć do Portugalii dziś zobaczyć o co chodzi ; /

femme no własnie..ale...;-) Mile Ci się dzień zaczął:)

A moja kruszynka się usypia z tatuśkiem:)
Blanka ja też dziś okna myłam tak mnie naszło coś,ale tylko u nas w pokoju:blink:

Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Matki:)

Gosia - no ja też tylko u siebie , haha :D

Dziś przyszedł mój przyjaciel i pomógł mi zmontować łóżeczko i przez godzinę chyba przestawiał moje meble żebym mogła ustawić łóżeczko koło mojego łóżka ;D Kochany jest, jesteśmy jak brat i siostra . :)

Witam sie z dzialeczki;))
MAMUSKI WSZYSTKIEGO NAJ;))

Widze ze nie tylko Moje dzieci to "ALFI I OMEGI":-D
Moje dzieci równo zaczeły mowic zdaniami jak mialy 20 miesiecy,Tymek to w ogóle ewenement z mówieniem był i jest gaduła do dzisiaj.
Kaja śpiewała piosenki jak miala niecałe dwa latka,teraz recytuje wiersze jak juz pisałam:-D
Potrafi liczyc do 10 po polsku i angielsku.
To tyle bo mnie tu zaraz znowu ktos zlinczuje:-D
Tak wiec rózne sa dzieci i kazdy o tym wie wiec nie ma powodu zeby komus nie wierzyc albo byc zazdrosnym,bo dla nas nasze dzieci są najmądrzejsze i najzdolniejsze.KONIEC KROPKA !

Femm nie mam zadnego specyfiku bo celulit pokazał mi sie jak przytyłam i tylko na brzuchu ,musze sie w cos zaopatrzyć;)

Podobno ten jest super Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.mojavon.pl/wp-content/gallery/katalog-04-2012/004%5B1%5D.jpg

Ja sie bycze na dzialeczce do jutra...wczoraj byłam na imprezie i rano umierała,juz sie nie nadaje chyba starosc mnie dopada hehe

reklama
Do góry