reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oszalałyście :szok: już 3 strony :-D na chwilę wyszłam tylko małą do przedszkola odwieść :-p
Zaraz muszę się za sprzątanie i pranie wziąć :dry: :-p

ANETKA - no właśnie tak kwiecień - Maj najbardziej by mi odpowiadał :-p :-)

MALWINA - tak się właśnie zastanawiałam czy się może tam przypadkiem nie znacie ;-) bo mój szwagier też swego czasu w rajdach uczestniczył ;-) tylko on jakimś takim terenowym jeździł :-p

PAPITKA - :no: współczuje :no: masakra brak wody to horror jest jeszcze przez tyle czasu :no:

KASIEK - :-D no K to samo :-p że jest odizolowany od tej epidemii jedyny nie zarażony :-D :-p Też tak czasem mam że skurcz w karku złapie :no: straszne to :-p :-p

ALEKSANDRA - faceci ... :sorry: jeb go przez łeb i powiedz żeby się ogarnął :-p nie a tak serio to radzę na spokojnie się spytać czy ma jakiś problem i chce o tym pogadać bo mój mąż jak ma właśnie jakiś problem to się tak zachowuje :eek: teraz już się nauczyłam że jak zaczyna mieć oznaki idiotyzmu to coś mu leży i nie wie jak mnie zaczepić żeby to z siebie wyrzucić :-p

Co do przedszkola Nina chodzi prywatnie i płacimy 200zł plus wyżywienie 4zł dziennie ;-) bo bez śniadania ze śniadaniem 5.5 chyba jakoś ;-) a że Mycha chodzi w kratkę to jeszcze chyba ani razu nie zapłaciłyśmy więcej jak 260zł ;-)

reklama
Ale drukujecie;P
Mi sie humor zjepał :(
Musze z M pogadac heh... nie bedzie miło napewno, ale cóż.... ktos musi "obuchem" dostac w łeb... :-(

Ola trzymaj sie i moze faktycznie potrzebna wam rozmowa?:*
Milenaaaa miałam juz wczesniej pisac i ciagle zapomniałam co ;P mój jeżdzi do pracy na 8 i wraca kolo 19-20, czasem 18. ;] w poludnie jak Hania w szkole, przyjezdza z nią na obiad ;]

Co do cen przedszkoli my mamy jedno jakies 7km od domu - 250 plus jak sa jakies zajecia dodatkowe i wyżywienie...

Ide połozyc spac Mikołaja...

Anetka heheh mnie to już nie boli bo nie budzi się w nocy i śpi w swoim łóżku to zawsze teraz jestem mega wyspana:p

Femme ta życia nie mają:p:p Oj strasznie boli nie wiem co z tym zrobić;/

Liza co jest??

Byłyśmy na straganiku po marchew Domka zobaczyła truskawki i musiałam jej kupić tak ze 3 garstki w domu wchłonęła je:p

KASIEK - Nina truskawek za to nie lubi :dry: jak byłam w ciąży to ciągle truskawki jadłam i chyba jej się w brzuchu już przejadły :-p :-p ..też marchew sobie dzisiaj kupiłam :-) są takie fajnie młode słodziutki pycha zamiast chipsów w pracy jem :-p :-D

UMI - no tanio tanio ;-) jak tak patrze na wasze ceny to masakra :no:

LIZA - co jest ?

Pranie już ogarnięte lecę z resztą ;-)

dziewczyny wlasnie problem w tym , że znim sie nie da gadac , albo ogląda tv albo ma gdzies co mówie ewentualnie przytakuje bardzo wkurwiająco . I teraz ja sie mam wszystkim martwić . Po wizycie właściciela ja muszę zadzwonić do teściow i pogadać , że juz mieszkanie jest w sprzedazy i co zrobimy .
co do pracy ciagle że jestem nic nie art nie robie nic itd. ze ona z mlodym bedzie a ja zebym szla do roboty to jak znalazlam cos i mam okazje to co on mowi ze nie przyjedzie no szlag mnie trafia .

Femme tak może być że Ty się przejadłaś Ninę truskawkami wiesz może nie matkowe co teraz napisze ale kolega na studiach mi opowiadała że jego mama jak była chyba w 8 miesiącu z jego siostrą wypiła kufel piwa na raz bo tak jej się chciało i nie mogła się opanować raz tak miała i słuchaj jak to opowiadał to jego siostra miała chyba 20 lat i mówi że żadnego alkoholu do tej pory nie tknełą a szczególnie piwa.

Ola no nie jakoś musicie się dogadać w końcu dorośli jesteście

reklama
WAMPI - :szok: ty to masz dopiero stawki :no:

ALEKSANDRA - może wyda Ci się to śmieszne ale ja uważam za bardzo skuteczne : napisz mu list ;-) z ciekawości i tak go przeczyta a nie będzie miał okazji Ci przerwać itp może wtedy do niego coś dojdzie ;-)

Do góry