reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja pi*****e przepraszam ze tak o sobie ale normalnie nie wyrabiam. Od 14-go wymieniają rury w piwnicy z wodą mam już dosyć bo drugi tydzień nie mam wody. Obok sąsiedzi mają wieczorami i zimną i ciepłą a mój pion nic wszyscy wkurzeni chodzą bo ile można myć sie w wodzie kupowanej w sklepie:angry:. A teraz ze spółdzielni do mnie przyszli że mają przeciek i muszą wszystko sprawdzać. Jak otworzyli drzwi od piwnicy to usłyszałam tylko szum wody dochodzący z niej normalnie jakbym nad rzeką była i to ma być przeciek? Wejść nie można nic zabrać z piwnicy mam nadzieje ze do mojej nie doleci ta woda bo mam tam drugi wózek który muszę oddać bo pożyczyłam od brata na wszelki wypadek, a dodam ze nie stoi normalnie tylko go złożyłam na płasko żeby było więcej miejsca . No masakra jakbym miała teraz zacząć rodzić to ja nie wiem ani sie umyć, ani nic a jeszcze do 15-ej siedzę sama bo wszyscy w pracy :angry:. A mieli robić to wszystko do dzisiaj i sie cieszyłam ze na spokojnie będe mogła sie ogarnac jakby coś sie zaczęło dziać.

reklama
Ale drukujecie od rana:p

Blaneczka
śliczny brzuszek:) I masz racje poczekaj ten rok bo to najpiękniejszy rok chyba:)

Asiaczek
heheh ale się wziął G:) Ale ja bym poczekała z kupnem ...

Liza
brawo dla Mikiego:)

Anetka
moja teraz koło 6 wstaje a wstawała o 8.30-9 ale ogląda bajki a ja jednym okiem śpię;P

Malwina
u Ciebie chyba dzisiaj najzimniej;/

Femme
już Ci mówiłam że ślicznie wyglądałaś:) A mój C to jak i Twój ani FB a ni NK i się śmieje że życia nie ma:p

PApitka
współczyję;/

Ale jestem pierdoła jakoś dziwnie głowę podniosłam coś mi się naciągnęło i nie moge głowy w jedną stronę obrócić;/ A Domka to od kilku dni latała by bez majtek:p Nawet jak po nocy wstaje to patrze a ona na golasa hahah Ja jestem strasznie zmęczona a muszę posprzątać C jedzie do Białej. A jutro ten lekarz i wieczorem do rodziców więc proszę nie piszcie za dużo:p

A i jak któraś chce to rzućcie namiary FB czy NK na PW

asaiczek edytuj posty tylko wtedy kiedy do poprzedniego chcesz coś dopisać a nikt po Tobie nic nie napisał, tzn żeby nie były Twoje dwa posty pod rząd, bo takie edytowanie jak teraz robisz to nie ma sensu, bo ciężko doczytać o co chodzi :-p

kasiek o kurcze, nie zazdroszczę! Chociaż Zuzia ostatnie 2 dni obudziła się po 6 :baffled: bo ona budzi się, patrzy, że jest jasno to wstaje.

Malwina
i to jest orywatne przedszkole? Taniocha!! gdyby tylko u nas takie było.

anetka jeszcze nie ogarniam tutaj tyle rzeczy,że hoho :p postaram się jak mogę, albo zamknę się w sobie :szok:

malenstwo z blonia? to niedaleko mnie ;p i daj namiar na siebie na fb;p

wściekłyście się czy jak tyle drukować 5 stron nadrobiłam-a gdzie reszta:szok:. ide sie szykowac bo pociagiem dzis jade...:sorry:

U nas tez za prywatne placi sie w granicach 350 zł nie ma drozej....chyba ze za Bydgoszcza w takiej bogatej dzielnicy tam podobno 600:szok: Własnie słyszalam ze prywatne dostały dofinansowanie i juz podobno za 230 zł jest koło mnie jedno prywatne(musze sie tam przejsc)
Koło nas są 3 prywatne i kazde za 350 ,panstwowe 160 podajże,ale mamy kawałek drogi do niego.

Gosia a Ty tez z Bydgoszczy jestes???Nie wiedzialam

Ostatnia edycja:
Anetka no ale wiesz ona ogląda Mini mini a ja co jakiś czas oko otworzę ona wiesz naznosi sobie lalek do łóżka i tak gada do nich więc cały czas ją słyszę i smacznie śpię:p Ale masz super suwaczek:p Dominika mówi ze też taki che:p

Anetka tak prywatne , w naszym miescie przedzkola prywatne dostały dofinansowania od miasta na kazde dziecko i ceny są naprawde super

hejka:-)
chyba dotrwam do terminu, mała się chyba naprawdę rozmyśliła
laugh.gif
bynajmniej w niedzielę mam zaplanowaną wizytę w casto pod warszawą
biggrin.gif
dziś z małą lecimy na bilans 4latka a jutro pojadę zrobić badania, chyba że dzisiaj się wyrobię
p.gif
małż podjechał kupiliśmy co brakowało, okna mają dziś przywieść w 2 pokojach mamy już podwieszane sufity
laugh.gif
a jutro mają burzyć ścianki i będą stawiali ścianę mojej kuchni
p.gif
kurde jak ja bym chciała tam podjechać i to zobaczyć... może M zrobi mi zdjęcie i podeśle... podobno jeszcze na podlogach jest 5cm roznicy!! a kupiliśmy dom od budowlanca.... porazka totalna... na suficie w salonie 20cm roznicy bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!
shocked.gif

co do rannego wstawania kasiek u nas Gracek tak ma:-D my śpimy do 9 a on z kurami ostatnio tata go o 6 rano z psem na podworku przyciol:-D jak ja go złapałam raz na takim wstawaniu w week to kazałam mu iść spowrotem spać:-D

reklama
Do góry