Ja pi*****e przepraszam ze tak o sobie ale normalnie nie wyrabiam. Od 14-go wymieniają rury w piwnicy z wodą mam już dosyć bo drugi tydzień nie mam wody. Obok sąsiedzi mają wieczorami i zimną i ciepłą a mój pion nic wszyscy wkurzeni chodzą bo ile można myć sie w wodzie kupowanej w sklepie. A teraz ze spółdzielni do mnie przyszli że mają przeciek i muszą wszystko sprawdzać. Jak otworzyli drzwi od piwnicy to usłyszałam tylko szum wody dochodzący z niej normalnie jakbym nad rzeką była i to ma być przeciek? Wejść nie można nic zabrać z piwnicy mam nadzieje ze do mojej nie doleci ta woda bo mam tam drugi wózek który muszę oddać bo pożyczyłam od brata na wszelki wypadek, a dodam ze nie stoi normalnie tylko go złożyłam na płasko żeby było więcej miejsca . No masakra jakbym miała teraz zacząć rodzić to ja nie wiem ani sie umyć, ani nic a jeszcze do 15-ej siedzę sama bo wszyscy w pracy . A mieli robić to wszystko do dzisiaj i sie cieszyłam ze na spokojnie będe mogła sie ogarnac jakby coś sie zaczęło dziać.
reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Ale drukujecie od rana
Blaneczka śliczny brzuszek I masz racje poczekaj ten rok bo to najpiękniejszy rok chyba
Asiaczek heheh ale się wziął G Ale ja bym poczekała z kupnem ...
Liza brawo dla Mikiego
Anetka moja teraz koło 6 wstaje a wstawała o 8.30-9 ale ogląda bajki a ja jednym okiem śpię;P
Malwina u Ciebie chyba dzisiaj najzimniej;/
Femme już Ci mówiłam że ślicznie wyglądałaś A mój C to jak i Twój ani FB a ni NK i się śmieje że życia nie ma
PApitka współczyję;/
Ale jestem pierdoła jakoś dziwnie głowę podniosłam coś mi się naciągnęło i nie moge głowy w jedną stronę obrócić;/ A Domka to od kilku dni latała by bez majtek Nawet jak po nocy wstaje to patrze a ona na golasa hahah Ja jestem strasznie zmęczona a muszę posprzątać C jedzie do Białej. A jutro ten lekarz i wieczorem do rodziców więc proszę nie piszcie za dużo
A i jak któraś chce to rzućcie namiary FB czy NK na PW
Blaneczka śliczny brzuszek I masz racje poczekaj ten rok bo to najpiękniejszy rok chyba
Asiaczek heheh ale się wziął G Ale ja bym poczekała z kupnem ...
Liza brawo dla Mikiego
Anetka moja teraz koło 6 wstaje a wstawała o 8.30-9 ale ogląda bajki a ja jednym okiem śpię;P
Malwina u Ciebie chyba dzisiaj najzimniej;/
Femme już Ci mówiłam że ślicznie wyglądałaś A mój C to jak i Twój ani FB a ni NK i się śmieje że życia nie ma
PApitka współczyję;/
Ale jestem pierdoła jakoś dziwnie głowę podniosłam coś mi się naciągnęło i nie moge głowy w jedną stronę obrócić;/ A Domka to od kilku dni latała by bez majtek Nawet jak po nocy wstaje to patrze a ona na golasa hahah Ja jestem strasznie zmęczona a muszę posprzątać C jedzie do Białej. A jutro ten lekarz i wieczorem do rodziców więc proszę nie piszcie za dużo
A i jak któraś chce to rzućcie namiary FB czy NK na PW
.Aneta.
Fanka BB :)
asaiczek edytuj posty tylko wtedy kiedy do poprzedniego chcesz coś dopisać a nikt po Tobie nic nie napisał, tzn żeby nie były Twoje dwa posty pod rząd, bo takie edytowanie jak teraz robisz to nie ma sensu, bo ciężko doczytać o co chodzi
kasiek o kurcze, nie zazdroszczę! Chociaż Zuzia ostatnie 2 dni obudziła się po 6 bo ona budzi się, patrzy, że jest jasno to wstaje.
Malwina i to jest orywatne przedszkole? Taniocha!! gdyby tylko u nas takie było.
kasiek o kurcze, nie zazdroszczę! Chociaż Zuzia ostatnie 2 dni obudziła się po 6 bo ona budzi się, patrzy, że jest jasno to wstaje.
Malwina i to jest orywatne przedszkole? Taniocha!! gdyby tylko u nas takie było.
A
asaiczek18
Gość
anetka jeszcze nie ogarniam tutaj tyle rzeczy,że hoho postaram się jak mogę, albo zamknę się w sobie
sali04
Mama-to moja kariera
U nas tez za prywatne placi sie w granicach 350 zł nie ma drozej....chyba ze za Bydgoszcza w takiej bogatej dzielnicy tam podobno 600 Własnie słyszalam ze prywatne dostały dofinansowanie i juz podobno za 230 zł jest koło mnie jedno prywatne(musze sie tam przejsc)
Koło nas są 3 prywatne i kazde za 350 ,panstwowe 160 podajże,ale mamy kawałek drogi do niego.
Gosia a Ty tez z Bydgoszczy jestes???Nie wiedzialam
Koło nas są 3 prywatne i kazde za 350 ,panstwowe 160 podajże,ale mamy kawałek drogi do niego.
Gosia a Ty tez z Bydgoszczy jestes???Nie wiedzialam
Ostatnia edycja:
hejka:-)
chyba dotrwam do terminu, mała się chyba naprawdę rozmyśliła
bynajmniej w niedzielę mam zaplanowaną wizytę w casto pod warszawą
dziś z małą lecimy na bilans 4latka a jutro pojadę zrobić badania, chyba że dzisiaj się wyrobię
małż podjechał kupiliśmy co brakowało, okna mają dziś przywieść w 2 pokojach mamy już podwieszane sufity
a jutro mają burzyć ścianki i będą stawiali ścianę mojej kuchni
kurde jak ja bym chciała tam podjechać i to zobaczyć... może M zrobi mi zdjęcie i podeśle... podobno jeszcze na podlogach jest 5cm roznicy!! a kupiliśmy dom od budowlanca.... porazka totalna... na suficie w salonie 20cm roznicy bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do rannego wstawania kasiek u nas Gracek tak ma my śpimy do 9 a on z kurami ostatnio tata go o 6 rano z psem na podworku przyciol jak ja go złapałam raz na takim wstawaniu w week to kazałam mu iść spowrotem spać
chyba dotrwam do terminu, mała się chyba naprawdę rozmyśliła
co do rannego wstawania kasiek u nas Gracek tak ma my śpimy do 9 a on z kurami ostatnio tata go o 6 rano z psem na podworku przyciol jak ja go złapałam raz na takim wstawaniu w week to kazałam mu iść spowrotem spać
reklama