reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam...ja ostatnio wstaje 6-7 rano a Moja Krolewna dalej spi...nadal czekamm na okres ,ciulowo sie czuje...

Vegas cipuszka brzydkie słowo???No co Ty:-D ,ja sie zgadzam z Aneta lepiej cipka niz muszelka,zawsze mozesz nauczyc ze to jest pochwa;P
Ja ucze ze dziewczynki maja pipke a chłopcy pitolka...są bardziej wulgarne okreslenia przeciez;))Moja ginekolog jak robiła mi z Tymkiem usg bez oporów powiedziala ze sa dwa jajeczka i kutasik :-D

My tez chcemy zmienic samochód ale najpierw nasz musimy sprzedać ,zawsze mi zal rozstawac sie ze starymi samochodami,jak sprzedawalismy golfa to sie poplakałam:-p

reklama
Witam

U nas dzisiaj juz chłodniej 15 stopni i wieje wiatr

Blaneczka śliczne imię Lilianna

Anetka biedna Zuzia, a ja sobie ostatnio tak myslałam nie puszczasz jej do przedszkola???

Czytam Was ale jakoś weny do pisania nie mam.

asaiczek18 truskawek to ja sie wczoraj objadłam. Jak tylko zobaczyłam w domu to usiadłam i nawet nie zauważyłam kiedy cały kilogram zniknął. Małemu też chyba smakują tam w brzuszku bo jak je jem to az cały brzuchol chodzi. :-D
Raju już sie nie mogę doczekać kiedy będzie po drugiej stronie tego brzuszka. Szybciej wszystko szykowaliśmy bo się zaczął pchać na świat wcześniej a tu proszę teraz na niego czekamy ;-). I się na szczęście obyło bez żadnych leków czy szpitala po prostu więcej odpoczywałam.

_Blaneczka_ Takie życie ; // Trzymaj sie !! Liliana ładne . Mój brzuszek Już chyba jest większy ;))
Papitkaa : Witaj ; )) Tez jestem tu krótko , ale swietne forum . Jestem mlodsza od ciebie , i nikt mnie nie skrytykował . ; PP Fajnie że chłopak jest zadowolony .
KasiaF87 ważne ze miał dobre chęci . Ja jeszcze mam czas . Ale tez musze mu pokazać co i jak ;P No i dla chłopca w razie wu przyszykować . Bo siostra kilka dni przed porodem miala mieć dziewczynke , a Michałek sie pojawił ; ))
asaiczek18 Podaj namiar na fb , z nk mało korzystam ; )))

Milego dnia . Ja sie zbieram do siostry , bo wyskakuje na moment ze szpitala zeby Najstarszy synek mógł ja zobaczyc bo strasznie teskni mi w domku za mama .; ))) Nie nadrobiłam wszystkiego bo nie bardzo mam czas teraz ; //

DOROTAR - powodzenia w nowej pracy na początku w każdej pracy jest ciężko ale później już z górki powinno być :-)

MILENAAAA - DSC_0736-001.jpg

EWI - Super Mareczek w takich włoskach wygląda lepiej niż z tym buszem :-D :-) i śliczne ma oczka :-)

SNOOPY - i co był "ten dzień" :-p czy nadal pipę rozrywa :-p :-D

WAMPI - to sporego chłopa w domu masz :p:-)

BLANECZKA - to jeszcze nie wybrałaś żadnego ? a zastanawiasz się chociaż nad jakimiś ?;-) Ja sama nie wiem jak bym drugiemu dziecku dała na imię podoba mi się Lena i Emma ale K nie bardzo za to więc był by problem :-p Sophia też ładne ale lepiej właśnie przez phia niż Sofia ;-) :yes: ... Ciężka sytuacja z tą Pauliną no a z tym imieniem to już w ogóle szok :no: ale ja na Twoim miejscu bym się nie przejmowała ja nigdy nie miałam jakiejś kochającej babci czy dziadka za to miałam kochającą w 100% mamę i to mi w zupełności wystarczyło ;-) co się będziesz przejmowała tamtymi ludźmi jak można być aż tak wrednym i nie zaprosić na ślub Ciebie jako jedynej ? dla mnie to już w ogóle kosmos po czymś takim wypięła bym się tyłkiem do tych ludzi i więcej ani słowa nie zamieniła a babci wyrzygała wszystko od A-Z jak się czujesz z takim traktowaniem i niech robi z tym co uważa albo zrozumie i się zmieni albo nie ;-)

ALEKSANDRA - &&&& :-) powodzenia :-)

ASAICZEK18 - Mój K nie ma ani fb ani nk i jest z tego dumny :-D uwielbia być inny niż wszyscy :-D :-p

PAPITKA - witaj :-) oj niedługo nuda się skończy :-D :-p

MALWINA - pewnie dlatego że tego ogarnąć się nie da :-p

I już nie mam sił dalej :-D i tak ze 20 stron nadrobiłam :-p :-p matko nie idzie za wami nadążyć a dzisiaj znowu do pracy :-p

A nie wiem czy wam pisałam że jakoś w sierpniu chcemy się starać o dzidzię :-)

asaiczek to oby wszystko ok było z tym samochodem ;-) nie wiem jak to jest z tym krwawieniem ale to chyba nie ma reguły, ja nawet po porodzie krwawiłam tylko kilka dni, nawet niecały tydzień ;-)

sali to o której Kaja się budzi?
Etam, takie małe dziecko uczyć, że pochwa? to takie zbyt poważne chyba :-p

Malwina u nas też już nie tak ciepło, bo 18 stopni, ale słoneczko świeci :tak:
Nie, nie daję jej do przedszkola, bo ja nie pracuję i nie ma szans, żeby się dostała :-( u nas nawet jak dwoje rodziców pracuje to czasami jest problem z przyjęciem :baffled: a prywatne póki co trochę za drogie.
Zobaczymy, może za rok się uda, w najgorszym wypadku pójdzie dopiero do przedszkola jako 5-latek.

femme
już pisałam, ale powtórzę się i tu, przepięknie wyglądaliście :)
Czyli jak w sierpniu to majowe dzieciątko będzie, my też zaszaleliśmy w sierpniu jak widać ;)

Ostatnia edycja:
Aneta Kaja chodzi spac po 21 nie raz o 22 zależy a wstaje po 9 rzadko po 8...Jej sie fajnie spi u mnie pokoju ,tam teraz jest chłodno i ciemno bo słonce maja u siebie w pokoju.Ide ja budzic;)

Ostatnia edycja:
anetka myślę,że będzie oki, okaże się tego 15 czerwca jak zrobi mi USG ;-)- zobaczymy co wart jest samochód :rofl2: byle czego nie kupimy żeby zaczął się sypać :baffled: normalnie chyba jakiś instynkt się we mnie obudził :laugh2: bo z chęcią przygarnęłabym jakiegoś zwierzaka w wersji mini :rofl2:

umi obiecuję poprawę :p

Papitkaa to faktycznie nie ciekawie ... ale nie martw się :fachowcy: wiedzą co robią :p

Kasiek
też tak mówię, żeby zaczekać z 2 tygodnie, samochód nie ucieknie a można znaleźć lepszy lub coś innego jeszcze, ale niech się cieszy :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Poszalałyście laski 10 stron nadrabiania:szok::-D.

Blaneczka Mnie się podoba:tak:. A co do kuzynki, to cóz ja bym z imieniem nie ustapiła jak bedzie chciała to da tak samo i tyle, świat sie nie zawali jak będa w rodzinie dwie dziewczynki o tych samych imionach. Ja jestem Anna Maria, i moja chrzestna też jest Anna Maria do tego mamy takie same nazwiska. Na początku w rodzinie były szmery, a potem sie przyzwyczaili...
ola87 kciuki zaciśnięte:)
anetka jej ale słodko:):-D
Papitka witaj
KasiaF Mnie Kacper sadzi podobne teksty:-D. Na jesień niech sobie usuwają tylko jak burza przyjdzie i samochód przygniecie to niech nam na pismie dadzą że zapłacą mieszkańcom za szkody... Bo my zgłaszamy nie po to żeby oni sobie czekali. Poza tym na wiosne drzewa sie przycina i wszystkie przycieli, ale nie to bo zwyrzki im się nie chciało brać:-p. To teraz niech sie głowią co zrobić:-p. Moja noga już ok czase zaboli jak krzywo stane, ale tak to juz nawet spuchnieta nie jest
Vegas ja pojęcia nie mam na co wpływaja tabsy, ale chyba powinno się je odstawić na 3 miesiące i jak sie hormony uspokoją to wtedy robić badania
asiaczek zapoznaj się z regulaminem i edytuj posty, ju ci liza wczoraj czy przedwczoraj pisała...
Malwina jak tam Zuzia?
femme Piekne zdjęcie:), no i powodzenia w staraniach:), chcecie mieć widze wiosenne dziecko:-p:)

reklama
Anetka to fakt do publicznego nie ma szans a my znalezlismy przedszkole za 340 zł z wyzywieniem wiec cena ok

Femme a twój szwagier jest klientem mojego M , jak się spytasz czy zna Macka i do jakiego warsztatu jeździ w Tczewie to powinien wiedzieć :-) ślicznie wyglądaliście ;-)

umi dziękuje , broi tak ze czasem szlak mnie trafia , np. przed chwilą wylała banki

Ostatnia edycja:
Do góry