reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny czy wy nie macie co robić, że tak drukujecie:-D?????

Witam nową mamusię.

OLA he he dobre bił się z kaloryferem.

PAPITKA ja też jestem zdania, że lepiej niż wcale. Wiadomo może nie w wieku 14 czy 15 lat ale lep[iej mieć dziecko w wieku 18 lat niż mieć 30 i walczyć o zajście w ciążę, teraz tyle ludzi nie może mieć dzieci.

Z rana trochę ogarnełam, Mela dziś w domku została, mam z nią problem bo nic w domu nie chce jeść.
Zaraz zbieram się ogarnąć i jadę do nowej pracy pierwszy dzień.

BLANECZKA ojoj ale przykra ta Paulinka. Imię Liliana bardzo ładnie-Lila.
Ale tak jak mówiłam wczoraj i tak z tamtymi imionami bym nie ustąpiła. A swoją drogą to zbieg okoliczności, że chcecie tak samo dać na imię dziecio czy tamta może usłyszała od kogoś czt Ciebie, że Ty tak chcesz dać i tak jej się spodobało?? Czy jak to było?? Bo aż dziwne, że aż dwa imiona takie same, ja rozumię jedno no różnie ludzią się podoba ale dziwne, że oba akurat tamtej podobają się co i Tobie.
Mały masz brzuszek jak na dniach do porodu.

SNOOPY czemu nie wolno zmieniać wybranych już imion?? Pierwsze słyszę.

ASAICZEK to ile za to auto??? No ładnie wygląda.

reklama
Papitkaa pojadę z nim bo daleko nie mamy :-) 28km i zobaczymy co wart jest ten samochód bo na zdjęciach może wyglądać ładnie :rofl2: ale przydałby się nowy bo ten się sypie. Ale coś za coś, trzeba było wymienić na mniejszy który mniej pali, bo przy tych cenach paliwa i poprzednim samochodzie chyba wszędzie pieszo byśmy biegali :laugh2: ale jak biedny G go sprzedawał myślałam, że się mi zaraz pobeczy hahahaha :-):tak::-D:szok:

dorotar auto stoi w komisie za 5500zł :tak: więc cena atrakcyjna.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asaiczek, teraz zdjecie mi sie pokazało dopiero,fajne auto i cena oki :)
Papitka i dobrze ze trafilas na szkole z takim podejsciem ;) u mnie tez bylo oki, zaszłam w drugiej klasie tech ;P i chodzilam do konca roku a potem przeniosłam sie na zaoczne ;) chciałam z dzieckiem byc jak najwiecej:-) i nie zaluje, wsi ukonczylam nawet z dwójką :-D

Kurcze ale mi rosołoek pachnie - gotuje na obiad <mniam> :-D

Liza ten to już nie na żarty myśli o tym :tak:;-) ale chyba go przystopuje żeby się wstrzymał na ile dostanie umowę dalej. Bo to różnie- chcemy jeszcze wyremontować pokój i zmienić meble fiu fiu :eek: a kasę nie ma skąd trzepać :tak: Ale co prawda samej mi się samochód podoba :D :-) bo i tak ja bym nim pewnie urzędowała w tygodniu i na zjazdy do szkoły :confused2: No i fakt większy i pali miarowo nie to co tamten :szok: 12l palił więc by nas teraz zeżarł z kasą... a i jeszcze na ślub odkładamy- który miał być tego roku we wrześniu ze względu na fasolkę, ale że już jej nie ma to trochę plany przesuniemy

Liza- Właśnie też sie zastanawiam nad ukończeniem ostatniej klasy zaocznie bo jakoś nie widzi mi się też podrzucanie małego do rodziców jednych czy drugich. Moja mama sie zaoferowała że będzie pilnować na czas zajęć no ale sama pracuje na zmiany wiec to też koliduje ze wszystkim. Więc chyba zostanę przy szkole zaocznej. Nie ważne jak ją skończę ważne że w ogóle. A mam o tyle dobrze że tu uczą ci sami nauczyciele co w dziennej i nie byłoby źle bo znają sytuacje.
asaiczek18- przecież za oglądanie sie nie płaci :-D

Papitka no tak :tak: ale muszę przypilnować co i jak :p :-p bo wariat go jeszcze dziś kupi :szok:

a mi kupił takie coś hahahahaha

IMG_0728.JPG

Vegas brzydkie słowa? Czy ja wiem? Moim zdaniem normalne. Dla mnie głupsze jak ktoś uczy właśnie "muszelka" czy inne jakieś takie dziwne słowa, bo jak dziecko ma takie słowa kojarzyć ze swoim ciałem, bez sensu :-p później na plaży znajdzie muszelkę i będzie się zastanawiało jaki związek z nią ma ta muszelka :-p
Zuzia mówi po prostu "cipka" i już :tak:

Blaneczka Śliczny brzuszek, malutki :tak: nie będziesz miała problemu ze zgubieniem ;-)
A co do imienia to może daj po prostu Aleksandra? to już nie miałaby na imię tak samo jak córka kuzynki.

wampi to okulista z głowy. Jak będziecie już mieć okularki to pokaż jak Gabi wygląda ;-) jej się podobają?

asaiczek ładny samochód :tak: a w jakim komisie chcecie kupować? w Pile? Ja to już chyba nigdy z komisu samochodu nie kupię :no: dwa razy się nacięłam, niby wszystko było ok, a jednym nawet nie dojechaliśmy do domu, bo nawalił i facet po niego przyjechał, a drugi raz niby autko ładne a po pierwszym myciu farba zaczęła schodzić, nie wiem jak to możliwe :baffled:
Teraz ten co mamy, bo niedawno kupowaliśmy to też dużo pali, ale założyliśmy gaz i nie jest źle :tak:

Ale się dzisiaj nie wyspałam :sorry: Nie mogę się doczekać aż Zuzia będzie spać do 9 albo 10 :-p teraz ona mnie budzi, a jak pójdzie do szkoły to pewnie ja będę musiała ją z łóżka ściągać, żeby wstawała ;-)

asaiczek18- Bardzo pomysłowe :-D hahaha.
Raju chyba wreszcie będzie dzisiaj trochę chłodniej. Jak nie to kolejny dzień spędze w domu przy otwartych wszędzie oknach bo az sie boje w te upały wychodzić.

Hejka

A mi młody wstał o 5.40:szok: w przedszkolu pewnie padnie na leżakowaniu, a mamusia do pracy musi się do kupy pozbierac:-p.

Miłego dnia dziewczyny

reklama
anetka ten stoi w komisie w Czarnkowie, zobaczymy co jest wart na miejscu :) a o to się nie martwię bo mój G lubi szperać w samochodach i się na nich zna :tak: ja tylko będę nim jeździć :) ale tęsknie za pierwszym :( wygodny był no i w automacie i leniwiec Asia nie musiała się uganiać z biegami :laugh2:ale z tego co widzieliśmy jeździ po Pile bo tylko 1 miał taki znaczek no i jeszcze po czym innym go poznajemy :tak:

Papitkaa haha, pomysłowe- ale się uśmiałam jak go zobaczyłam :tak: haha, ale sam i G go zjadł bo ja wracam do diety :rofl2: i niech mi słodkiego na oczy nie pokazuje, ale liczy się gest :D dziś go naciągnę na truskawki :szok:

p.s- krwawienie już ustało czy też tylko jakaś kropka się zdarzy, czy to dobrze? nie za szybko? bo się zastanawiam ;>

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry