dorotar110
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wy nie macie co robić, że tak drukujecie?????
Witam nową mamusię.
OLA he he dobre bił się z kaloryferem.
PAPITKA ja też jestem zdania, że lepiej niż wcale. Wiadomo może nie w wieku 14 czy 15 lat ale lep[iej mieć dziecko w wieku 18 lat niż mieć 30 i walczyć o zajście w ciążę, teraz tyle ludzi nie może mieć dzieci.
Z rana trochę ogarnełam, Mela dziś w domku została, mam z nią problem bo nic w domu nie chce jeść.
Zaraz zbieram się ogarnąć i jadę do nowej pracy pierwszy dzień.
BLANECZKA ojoj ale przykra ta Paulinka. Imię Liliana bardzo ładnie-Lila.
Ale tak jak mówiłam wczoraj i tak z tamtymi imionami bym nie ustąpiła. A swoją drogą to zbieg okoliczności, że chcecie tak samo dać na imię dziecio czy tamta może usłyszała od kogoś czt Ciebie, że Ty tak chcesz dać i tak jej się spodobało?? Czy jak to było?? Bo aż dziwne, że aż dwa imiona takie same, ja rozumię jedno no różnie ludzią się podoba ale dziwne, że oba akurat tamtej podobają się co i Tobie.
Mały masz brzuszek jak na dniach do porodu.
SNOOPY czemu nie wolno zmieniać wybranych już imion?? Pierwsze słyszę.
ASAICZEK to ile za to auto??? No ładnie wygląda.
Witam nową mamusię.
OLA he he dobre bił się z kaloryferem.
PAPITKA ja też jestem zdania, że lepiej niż wcale. Wiadomo może nie w wieku 14 czy 15 lat ale lep[iej mieć dziecko w wieku 18 lat niż mieć 30 i walczyć o zajście w ciążę, teraz tyle ludzi nie może mieć dzieci.
Z rana trochę ogarnełam, Mela dziś w domku została, mam z nią problem bo nic w domu nie chce jeść.
Zaraz zbieram się ogarnąć i jadę do nowej pracy pierwszy dzień.
BLANECZKA ojoj ale przykra ta Paulinka. Imię Liliana bardzo ładnie-Lila.
Ale tak jak mówiłam wczoraj i tak z tamtymi imionami bym nie ustąpiła. A swoją drogą to zbieg okoliczności, że chcecie tak samo dać na imię dziecio czy tamta może usłyszała od kogoś czt Ciebie, że Ty tak chcesz dać i tak jej się spodobało?? Czy jak to było?? Bo aż dziwne, że aż dwa imiona takie same, ja rozumię jedno no różnie ludzią się podoba ale dziwne, że oba akurat tamtej podobają się co i Tobie.
Mały masz brzuszek jak na dniach do porodu.
SNOOPY czemu nie wolno zmieniać wybranych już imion?? Pierwsze słyszę.
ASAICZEK to ile za to auto??? No ładnie wygląda.