reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka fajnie, że tak się doczekać nie może. Mój zawsze mówił, że chciałby syna, żeby w piłkę grać, ale i Zuzą sobie gra :tak:
Mieszkacie z rodzicami? Ile Twój chłopak (czy mąż?) ma lat? Sorry, że tyle pytam, ale chcemy Cię poznać ;-)

No moja to mała diablica, chociaż nie wygląda :-p

reklama
PAULINKA jest taka, że jak ja dam na imię Maja Aleksandra to ona nie odpuści i da tak samo . Tego chcę uniknąć.
Starsza jest , a głupsza -.-

Myślę nad imieniem Liliana . Podoba mi się .

ubiję was i ja za to drukowanie:-D
blaneczka miej wy..ne na paulinkę:-D jak ja takich kretynek nie nawidzę... to ona zaszła w ciążę bo nie mogla wyrobić że Tobą i maleńką sie wszyscy interesowali, zlej na nią jesteś od niej o niebo lepsza i masz o tym pamiętać!:-) imiona daj takie jakie miałaś dać na początku! nie wolno już wybranych zmieniać! a jak cos to będzie że ona głupia pipa nie wyrobila i tak nazwała bo pomysłu nie miała!:rofl2:

anetka, kasiek ja mam to samo jak by mogla na żyrandol by weszła:-D o siniakach, zadrapaniach nie ma co wspominać bo to już normalka:-p

papitka witaj i tu:-D

Blaneczka Liliana ładne :tak: mi się jeszcze podoba Olga, Lena, Wiktoria, Kaja. Dla dziewczynek dużo ładnych imion jest :tak: może poszukaj w internecie jakiś spis imion to może coś Ci się spodoba.

snoopy to dobrze, że nie tylko ja mam takiego diabełka w domu :p czasami zastanawiam się czy ona nie miała być chłopakiem. Chociaż stroić się też lubi, przymierzać sukienki, buciki, kolczyki, pierścionki itd ;)

Snoopy-a pomyśl jak ma przerąbane jej siostra . tak bardzo chciałam iść w tym roku na studia, żeby za ją ściągnąć za 2 lata do mnie. A nie wiem czy pójdę na studia ;(

Anetka chyba dam Liliana Zofia . Podobają się te 2 imiona . A dziecka chyba "Lilką" nie skrzywdzę .

albo Zofia Liliana . hmmm .

Ostatnia edycja:
Anetka Snoopy jejku jakie my rozrabiary mamy:p:p

Papitka heh mój też chciał synia mieć jest Dominika ale mi się tak wydaje że córy to oczka tatusiów a syncie mamine:)

Blaneczka t
eż bym dała inaczej na imię najgorsze że pewnie babcia będzie je porównywać a jeszcze jak będą miały tak samo na imię kiepsko ale miej na to wyje...!!!! Nie przejmuj się!!!

Snoopy
ja też nie wyrabiam:p

Anetka ja mam tak samo z tym że ja autentycznie na chłopaka z Alą się nastawiałam:-D
Blaneczka moja chrześnica ma na imię Lilianna;-) Ale ja bym tej pulardzie nie ustąpiła:-D a jej siostra sobie poradzi i zostawi wszystkich w tyle, ja też zawsze byłam ignorowana i co? mam męża, kupiliśmy dom, będziemy mieli 3 dziecko i mamy wysrane na wszystkich:-D a zaczynałam tak jak Ty z tym że ten burak Ali ojciec się mnie trzymał i kase wysysał z mojej mamy ty masz ten plus że nie masz pasożyta i jesteście same, spokojne, napewno pójdziesz na studia;-) głowa do góry:-)

laski mała się ciagle kreci wypina doopinkę ale co jakiś czas (20min) brzuchal twardnieje i muszę się ostro prostować, czy to są skurcze?

Właśnie tego się boję , że moja córka będzie się czuła gorsza od córki pauliny . A napewno babcia "Maję Aleksandrę" będzie wielbić i faworyzować ( bo to przecież dziecko idealnej paulinki ) , a moją będzie odsuwać na bok , nie będzie jej chwalić itd. ( tak jak jest ze mną . ) .
Nie chcę żeby czuła się gorsza .

Blaneczka na pewno córka nigdy nie będzie Ci miała za złe jak dasz Liliana, ładne imię ;-)

snoopy ja też czułam, że będzie chłopak :-p bardzo chciałam dziewczynkę, ale jednak myślałam, że chłopaczek wyjdzie.

reklama
Bardzo ładne imie Liliana tez myslalam nad takim...teraz byłaby Emma a chlopak Miłosz Olaf lub Hubert

Ja własnie prutnęłam a Kaja:"co ty zrobiłas?prut?małego i dużego?" buhahaha
Ide spac bo głupawka nas dopada hihi

Ostatnia edycja:
Do góry