reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Matko i córko!!! Kto nadrukował 10 stron przez pół dnia... Nie dam rady nadrobić bo padam na pyszczek.

Blaneczka nie przejmuj się z kuzynki głupia pipa:p:p|

Papitka
witaj:) Napisz coś o sobie:)

Nie dam rady więcej bo nie ogarniam:p Jestem tak zmęczona że szok wykosiłam całą działkę tam C mi pomógł bo spalinowa to potwór nie kosiarka Domka cały dzień bez butów po skoszonej trawce a teraz jeszcze ma siłę zaraz wołem ją do łóżka przyciągnę:p

Ola ojj biedny ;-) Zuza to już ma niezliczoną ilość siniaków. W szczególności na nogach. Mała sierotka co chwilę się o coś obija i te jej nogi nie wyglądają na nóżki dziewczynki tylko jak jakiegoś chłopaka co w pilkę gra i po drzewach łazi :-p
No i w ogóle teraz kiedy Zuzia ma spać, to jej się na gadanie zebrało. Opowiada jakieś bzdury wymyślone ;-)

Anetka widzę że Domka z Zuzią identyczne nie tylko pod względem wzrostu i wagi... Co to było by jakby się spotkały:p:p

Ola moja kiedyś też się biła i podłużnego siniaka sobie na policzku zrobiła jakby miałą bliznę:p Biedulek mały;/

Mam na imię Patrycja i mam 18 lat. Oczekuje chłopca, mam nadzieje że lada chwila wyskoczy bo nie mam już siły w te upały:-D. Cieszę się ze znalazłam forum gdzie nikt nie krytykuje młodych mam. U mnie w szkole spotkałam się z opiniami nauczycieli takimi, że lepiej wcześniej niż wcale.:happy2: Jakoś ominęło mnie takie gadanie ze młode a już z brzuchem.

Papitka zawsze znajdzie się ktoś życzliwy nie ma się co przejmować i iść z podniesioną głową:) A jak z tatą maleństwa i masz już imię wybrane??

Kasiek nawet nie chcę myśleć :-p czasami pomysły Zuzy mnie rozbrajają, a co dopiero jakby takie dwie się dobrały z podobnymi charakterkami ;-)

Papitka teraz to chyba nie krytykuje się tak młodych mam, ja przynajmniej nigdy tego nie doświadczyłam.
A jak chłopak zareagował na wieść o ciąży? ;-)

Anetka ja pitole właśnie wlazła na swojego konia wspięła się po szafkach i wywaliła wszystkie kredki dla niej nawet wysokość nie jest przeszkodą \....

Kasiek moja nie lepsza :-p ostatnio usiadła sobie na swoją pufkę i stwierdziła, że jednak za nisko, to postawiła jeszcze drugą i tak na dwie sobie chciała usiąść, co z tego, że to się chwiało :sorry2:

reklama
Tata maleństwa to już nie może się doczekać kiedy będzie mógł iść zagrać z małym pierwszy raz w piłkę a co dopiero samego porodu:-D jak tylko coś zaboli to się pyta czy to już. Maleństwo będzie miało na imię Kuba. Jak tak czytam to widzę ze niezłe rozrabiary z dziewuszek.

Do góry