reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
u mnie też masakra w Bydgoszczy, upał że nie można wytrzymać.

wczoraj byłam u ginekologa jutro tylko mam jej donieść wyniki krwi i mocz.
dzidziuś ładnie rośnie, słyszałam serduszko.
ale nadal nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka.
6 mam genetyka i usg połówkowe 3d to się dowiem.:D

renata Ty puszczasz dziecko z ospa na dwór>???
milenaaa ja miałam tak ze z Vika uwielbiałam takie edno danie takie dobre było nie wiem jak się pisze ale mówi się volevant i mogłam go jeść codziennie , D mi z pracy przynosił :-p a znajomi się smiali z tego no i kiszone ogórki też szły masowo.. a z Emmą całą ciążę wcinałam lasagne :-) i uwielbiałam pić kakao :-p
poza tym miałam obiawy też podobne ale u Vi wymiotowałam co 2 dzień do końca ciąży ,.. od 3 msc do końca miałam straszną zgagę non stop i po wszutskim co tylko zjadłam
a z Emka wymiotowałam raz w tygodniu ale też do końca ciąży i zgagę miałam słabsza na szczęście ale miałam od 6 miesiąca do końca samego :sorry: brzuch mały i tu i tu.. wygląd brzucha .. podobny mała piłeczka z przodu ...
anetka nie zazdroszczę czerwonbej opalenizny , no ale zaraz będzie brązowa i bedziesz ślicznie wyglądac :-)
powodzenia w szukaniu pracy :*
anetka asiaczek ale macie fajnie :-) bedziecie mogły się spotykac :-)
snoppy fajnie że Twój jets jak ojciec dla Ali :-)
Femme wiatj witaj :-) no tto już jesteś Żoną :-) hihih
malwina ja też chłodników nie jem , jedynie na chłodno to umie mizerię z ogórków :-p
ale tu masz o : Gotujmy.pl - Przepisy kulinarne - Chłodniki - przepisy kulinarne, Chłodniki - porady, Chłodniki - produkty
Ewi u nas to nawet sprawdzają żeby mieć te same opony , felgi nie powygniatane...:/ wszystkie światła dokładnie... masakra :-p
ale Mareczek super wygląda :-)
wampi a co to za problem ze stulejką? odciągałaś wczesniej małemu czy nie?Vika ma 15 kg :-pa Emma 12 :-D
blaneczka Sofia to Zofia.. mogą mówic że źle pisze swoje imie .. co innego Sophia.. ale żbey pasowało do nazwiska

dobra poczytałam będę później bo zmykam :*
mam dużo na głowie teraz..... więc wpadam tylko z dsokoku

to skomplikowane.
jestem z błonia tam z B. wynajmujemy. ale na okres wakacji jestem u jego mamy (na śródmieściu) bo on jest ponad 100km ode mnie w pracy.
chodzę do Pacheckiej na Chrobrego.
B. siostra do niej chodziła. ja tu nie znam lekarzy i wgl. jestem w Bydgoszczy od września dopiero.

Dziewczyny jutro ide na spotkanie w sprawie pracy trzymajcie kciukasy mocno proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wieczorkiem Was poczytam
Blaneczka jak tam przed końcem sie czujesz ?
Mam zaraz gości do młodego na dzien dziecka już :)
Witam nową mamcie

Malenstwo ja znam super ginekolog ale przyjmuje tylko prywatnie....z czystym sumieniem polecam kazdemu i polowa kolezanek do niej chodzi;)

Jak ze Sródmiescia to nie daleko mnie;)

Chwilę po tym jak napisałam, że będzie padać, to przyszła burza no i deszcz też się później pojawił oczywiście. Ale za to teraz nie jest tak duszno jak wcześniej :tak:

wampi jak wrócisz od okulisty to napisz co i jak ;-)

Blaneczka nie lubię w Polsce takich wymyślnych imion, dałabym po prostu Zofia, zresztą marzę, żeby dać tak drugiej córce na imię, o ile będę ją kiedyś mieć :-p

sali jaki spam...?:sorry2:

ViKamcia no mam nadzieję, że jednak trochę zbrązowieje, w piątek i w sobotę chyba też będę u mamy więc może uda się bardziej opalić ;-)

Ola Trzymam kciuki!! Oby się udało.

reklama
Malenstwo ja znam super ginekolog ale przyjmuje tylko prywatnie....z czystym sumieniem polecam kazdemu i polowa kolezanek do niej chodzi;)

Jak ze Sródmiescia to nie daleko mnie;)

to trzeba by było się kiedyś spotkać. ja na razie jeszcze pracuję w CH RONDO. a jaki to ginekolog??
ja i tak tylko a NFZ chodzę.

Do góry