dorotar110
Fanka BB :)
EWI mowa o innej pracy z tamtej nic nie wyszło.
Ładnie obcięty Mareczek.
ANETKA mam nadzieję, że teraz mi się uda.
MILENA o 17 to uważasz, że Twój późno wraca??
Mój K wychodzi z domu o 5.30 wraca około 18 a teraz ostatnio wróci zjada obiad i leci na fuchę i wraca 22 gdzie z reguły ja już z dziećmi śpię, i tak mu się zejdzie z tą robotą i fuchami dłuższy okres.
Miałam zaszczepić małego i nic z tego. Mela ostatnio gorączkuję wieczorami w nocy i nie chciały małego zaszczepić z tego powodu by czasem zaraz po szczepieniu czegoś nie złapał od niej.
Byliśmy u tej przedszkolanki w odwiedzinach i Amelka wstydziocha złapała, ogólnie ostatnio dzikusek się z niej robi i się wstydzi wszystkich.
Przyjaciółka była i robiliśmy odlew rączki i nóżki Kacpra i czekam aż zastygnie, skaplikowane to i trzeba długo czasu by to do końca wykończyć.
A w wolnej chwili Amelce też zrobię jak będzie chciała.
BLANECZKA znajoma u której ziś byłam i też jest w ciąży i ma mieć Nicolę. Co Ty na to???
Mi się imię Sofia nie podoba.
Ty pierwsza będziesz rodzić to czemu Ty musisz kuzynce ustępować w imieniu???
OLA kciuki trzymam
ASAICZEK, MALEŃSTWO ja też mogę wasze namiary na nk i fb prosić?
Ładnie obcięty Mareczek.
ANETKA mam nadzieję, że teraz mi się uda.
MILENA o 17 to uważasz, że Twój późno wraca??
Mój K wychodzi z domu o 5.30 wraca około 18 a teraz ostatnio wróci zjada obiad i leci na fuchę i wraca 22 gdzie z reguły ja już z dziećmi śpię, i tak mu się zejdzie z tą robotą i fuchami dłuższy okres.
Miałam zaszczepić małego i nic z tego. Mela ostatnio gorączkuję wieczorami w nocy i nie chciały małego zaszczepić z tego powodu by czasem zaraz po szczepieniu czegoś nie złapał od niej.
Byliśmy u tej przedszkolanki w odwiedzinach i Amelka wstydziocha złapała, ogólnie ostatnio dzikusek się z niej robi i się wstydzi wszystkich.
Przyjaciółka była i robiliśmy odlew rączki i nóżki Kacpra i czekam aż zastygnie, skaplikowane to i trzeba długo czasu by to do końca wykończyć.
A w wolnej chwili Amelce też zrobię jak będzie chciała.
BLANECZKA znajoma u której ziś byłam i też jest w ciąży i ma mieć Nicolę. Co Ty na to???
Mi się imię Sofia nie podoba.
Ty pierwsza będziesz rodzić to czemu Ty musisz kuzynce ustępować w imieniu???
OLA kciuki trzymam
ASAICZEK, MALEŃSTWO ja też mogę wasze namiary na nk i fb prosić?