reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI mowa o innej pracy z tamtej nic nie wyszło.
Ładnie obcięty Mareczek.

ANETKA mam nadzieję, że teraz mi się uda.

MILENA o 17 to uważasz, że Twój późno wraca??
Mój K wychodzi z domu o 5.30 wraca około 18 a teraz ostatnio wróci zjada obiad i leci na fuchę i wraca 22 gdzie z reguły ja już z dziećmi śpię, i tak mu się zejdzie z tą robotą i fuchami dłuższy okres.

Miałam zaszczepić małego i nic z tego. Mela ostatnio gorączkuję wieczorami w nocy i nie chciały małego zaszczepić z tego powodu by czasem zaraz po szczepieniu czegoś nie złapał od niej.
Byliśmy u tej przedszkolanki w odwiedzinach i Amelka wstydziocha złapała, ogólnie ostatnio dzikusek się z niej robi i się wstydzi wszystkich.
Przyjaciółka była i robiliśmy odlew rączki i nóżki Kacpra i czekam aż zastygnie, skaplikowane to i trzeba długo czasu by to do końca wykończyć.
A w wolnej chwili Amelce też zrobię jak będzie chciała.

BLANECZKA znajoma u której ziś byłam i też jest w ciąży i ma mieć Nicolę. Co Ty na to???
Mi się imię Sofia nie podoba.
Ty pierwsza będziesz rodzić to czemu Ty musisz kuzynce ustępować w imieniu???

OLA kciuki trzymam

ASAICZEK, MALEŃSTWO ja też mogę wasze namiary na nk i fb prosić?

reklama
asaiczek ja też chcę :-p

Wiecie co.. P z Zuzią robią mi laurkę na Dzień Mamy a ja udaję, że nie widzę :-p a Zuzia chodzi i mówi, że to tajemnica ich :-p:-D

Sali juz wysłane.
raczej problemu z znalezieniem mnie nie bedziesz miala.
mnie nk tez nudzi. gralam w gre tez jedna ale juz mi sie nie chce.
mam tylko do kontaktów z ludzmi z którymi nie wymieniam sie gg i tel. ;p
tez wole FB - bardziej ogarnięty.

asaiczek wysłałam Ci zaproszenie :-p spójrz sobie kto to. Marta i Michał, tyle Ci powiem, nazwiskami sypać nie będę ;-)

reklama
Do góry