reklama
_Blaneczka_
Fanka BB :)
Ale się rozpisałyście ;D
Nadrobiłam wszystko .
Dziś spakowałam torbę do szpitala i wrzuciłam pod łóżko .Mama mi kazała to zrobić , bo nigdy nie wiadomo kiedy niunia będzie chciała wyjść na świat.
Macie jakieś propozycje imion ? Bo nie mogę się zdecydować na żadne i może mi jakieś podsuniecie ciekawe
Nadrobiłam wszystko .
Dziś spakowałam torbę do szpitala i wrzuciłam pod łóżko .Mama mi kazała to zrobić , bo nigdy nie wiadomo kiedy niunia będzie chciała wyjść na świat.
Macie jakieś propozycje imion ? Bo nie mogę się zdecydować na żadne i może mi jakieś podsuniecie ciekawe
byłyśmy u lekarza Amelka ma uczulenie na meszki...dostała lekarstwa do 5 dni powinno zejsc.
Vegas Moja mówi,że ma kokoche
Blanka urodzi się to szybo Ci imię przyjdzie do głowy
A ja zrobiłam pranie...ide zaraz wieszać coś zaczęło kropic ale znów słońce wyszło;-)i dobrze!
Jutro do tego sklepu na 14 ide a potem juz na rano i zobaczymy czy sie sprawdze;p
Vegas Moja mówi,że ma kokoche
Blanka urodzi się to szybo Ci imię przyjdzie do głowy
A ja zrobiłam pranie...ide zaraz wieszać coś zaczęło kropic ale znów słońce wyszło;-)i dobrze!
Jutro do tego sklepu na 14 ide a potem juz na rano i zobaczymy czy sie sprawdze;p
_Blaneczka_
Tak patrzę na suwaczek i myślę "o matko , ja zaraz rodzę" haha
wampi No rozpisały się dziewczyny ; ))
_Blaneczka_ No lepiej mieć naszykowane , racja . Mi mama już mówiła zebym z miesiac wczesniej spakowała . I naszykowała ubranka na wyjście dzidziusiowi . Bo jak mój P by mi znalazł ubranko , to nie wiem co to by było .;pp No rodzisz za moment . Ja jeszcze 3 miesiące a juz zaczynam sie bać. ; //
gosia91 Zejdzie, zejdzie . Będzie dobrze ; )) Poradzisz sobie , będę trzymać kciuki .. ; pp
_Blaneczka_ No lepiej mieć naszykowane , racja . Mi mama już mówiła zebym z miesiac wczesniej spakowała . I naszykowała ubranka na wyjście dzidziusiowi . Bo jak mój P by mi znalazł ubranko , to nie wiem co to by było .;pp No rodzisz za moment . Ja jeszcze 3 miesiące a juz zaczynam sie bać. ; //
gosia91 Zejdzie, zejdzie . Będzie dobrze ; )) Poradzisz sobie , będę trzymać kciuki .. ; pp
_Blaneczka_
Milena- ja się boję , ale akurat w szpitalu gdzie będę rodzić pracuje moja ciocia Więc trochę mniejszy stres, bo obiecała że będzie wszystkim dowodzić
Co myślicie o imieniu Sofia ( bardziej podoba mi się Sophia , ale to to samo ;p) , czy nie ośmieszę tym dziecka ?
Co myślicie o imieniu Sofia ( bardziej podoba mi się Sophia , ale to to samo ;p) , czy nie ośmieszę tym dziecka ?
sali04
Mama-to moja kariera
Dziewczyny nam tu lekki spam zrobiły
Jutro niby juz ochłodzenie ale póki co u nas upał 28 st.
Ewi ale Ci przystojniak rosnie
Wampi spory jak na faceta przystało)
Kaja teraz rosnie w góre bo wagowo od jakiegos czasu 16 kg
Blaneczka nie masz jeszcze imienia?
Ładnie imie...ja chcialam Glorie albo Emme a mam Kaje
Ja lubie orginalne imiona ale wiadomo bez przesadyzmu hihi..znajoma ma Olianne i Sawina
Jutro niby juz ochłodzenie ale póki co u nas upał 28 st.
Ewi ale Ci przystojniak rosnie
Wampi spory jak na faceta przystało)
Kaja teraz rosnie w góre bo wagowo od jakiegos czasu 16 kg
Blaneczka nie masz jeszcze imienia?
Ładnie imie...ja chcialam Glorie albo Emme a mam Kaje
Ja lubie orginalne imiona ale wiadomo bez przesadyzmu hihi..znajoma ma Olianne i Sawina
Ostatnia edycja:
reklama
_Blaneczka_
Sali - no właśnie nie mam . Chciałam Maja Aleksandra ,ale okazało się że moja kuzynka daje tak na imie córce -.- (kuzynka jest na 2 roku studiów, jest w ciąży - w sierpniu rodzi , miała szybki ślub ( na który mnie nie zaprosiła, jako jedyną z całej rodziny ) , ale to już dłuższa historia ) .
Więc szukam czegoś nowego .
Sophia mi się podoba bo się fajnie wymawia ( sofija ), ale Sofia też fajnie . Tylko nie chce skrzywdzić dziecka imieniem .
Więc szukam czegoś nowego .
Sophia mi się podoba bo się fajnie wymawia ( sofija ), ale Sofia też fajnie . Tylko nie chce skrzywdzić dziecka imieniem .