reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka może faktycznie padać u nas było ładnie, potem chwile pokropiło a teraz znowu słonko.

reklama
Ale się rozpisałyście ;D
Nadrobiłam wszystko .

Dziś spakowałam torbę do szpitala i wrzuciłam pod łóżko .Mama mi kazała to zrobić , bo nigdy nie wiadomo kiedy niunia będzie chciała wyjść na świat. :)

Macie jakieś propozycje imion ? Bo nie mogę się zdecydować na żadne i może mi jakieś podsuniecie ciekawe :)

byłyśmy u lekarza Amelka ma uczulenie na meszki...dostała lekarstwa do 5 dni powinno zejsc.
Vegas Moja mówi,że ma kokoche:tak:
Blanka urodzi się to szybo Ci imię przyjdzie do głowy:)

A ja zrobiłam pranie...ide zaraz wieszać coś zaczęło kropic ale znów słońce wyszło;-)i dobrze!:p
Jutro do tego sklepu na 14 ide a potem juz na rano i zobaczymy czy sie sprawdze;p

wampi No rozpisały się dziewczyny ; ))

_Blaneczka_ No lepiej mieć naszykowane , racja . Mi mama już mówiła zebym z miesiac wczesniej spakowała . I naszykowała ubranka na wyjście dzidziusiowi . Bo jak mój P by mi znalazł ubranko , to nie wiem co to by było .;pp No rodzisz za moment . Ja jeszcze 3 miesiące a juz zaczynam sie bać. ; //

gosia91 Zejdzie, zejdzie . Będzie dobrze ; )) Poradzisz sobie , będę trzymać kciuki .. ; pp

Milena- ja się boję , ale akurat w szpitalu gdzie będę rodzić pracuje moja ciocia :) Więc trochę mniejszy stres, bo obiecała że będzie wszystkim dowodzić :)

Co myślicie o imieniu Sofia ( bardziej podoba mi się Sophia , ale to to samo ;p) , czy nie ośmieszę tym dziecka ?

Dziewczyny nam tu lekki spam zrobiły:-D:-p

Jutro niby juz ochłodzenie ale póki co u nas upał 28 st.

Ewi ale Ci przystojniak rosnie;)

Wampi spory jak na faceta przystało;))
Kaja teraz rosnie w góre bo wagowo od jakiegos czasu 16 kg;)

Blaneczka nie masz jeszcze imienia?
Ładnie imie...ja chcialam Glorie albo Emme a mam Kaje;)
Ja lubie orginalne imiona ale wiadomo bez przesadyzmu hihi..znajoma ma Olianne i Sawina;)

Ostatnia edycja:
reklama
Sali - no właśnie nie mam . Chciałam Maja Aleksandra ,ale okazało się że moja kuzynka daje tak na imie córce -.- (kuzynka jest na 2 roku studiów, jest w ciąży - w sierpniu rodzi , miała szybki ślub ( na który mnie nie zaprosiła, jako jedyną z całej rodziny ) , ale to już dłuższa historia ) .
Więc szukam czegoś nowego .
Sophia mi się podoba bo się fajnie wymawia ( sofija ), ale Sofia też fajnie . Tylko nie chce skrzywdzić dziecka imieniem .

Do góry