reklama
umi2
Fanka BB :)
kasiek jak nie wytną to kij im w oko. Napisze kolejne pismo, że maja w takim razie wskazac mi kto bedzie ponosił koszty jak mi gałezie okno wybiją, bo przyciąć ich nie było łaska, albo jak na samochód mi spadnie... Ja będę kryta bo sobie papierki wypuszczam jeszcze im kazałam podbić że przyjęli, żeby nie było że zgubili.
Ewi ale ci zazdroszczę tego dnia matki
Ewi ale ci zazdroszczę tego dnia matki
Liza
kasiek jeszcze chwila i zobaczysz jak teoja pojdzie do zerówki, i bedzie sie uczyla piosenek itd. Kazda mama chyba wtedy jest dumna:-)
Moja to jeszcze cwaniara, bo sama mówi" w szkole to ja jestem grzeczna i słucham sie pani, ale w domu nie moge" heh...
EWI mi piloty To dzieciaki chowaja, osttanio pol dnia szukalam...
asiaiczek no czekamy na gina:-) działajcie ;-)
KasiaF milego dnia w pracy!
umi powodzenia w walce z urzedami!
Miki zasnol ja ide obiad podszykuje, w domu sprzatnełam, podlogi pomyłam :-) i od 9 a dworku do 11 :-) potem kolo 15 wyjdziemy pewnie;P
Dzien matki zdaje mi sie ze jest u nas 1 czerwca? Bo to taki dzień rodziny u nas w szkole niedlugo Hania zeszyt kontaku przyniesie to bede wiedziala pewnie wsio :-)
Moja to jeszcze cwaniara, bo sama mówi" w szkole to ja jestem grzeczna i słucham sie pani, ale w domu nie moge" heh...
EWI mi piloty To dzieciaki chowaja, osttanio pol dnia szukalam...
asiaiczek no czekamy na gina:-) działajcie ;-)
KasiaF milego dnia w pracy!
umi powodzenia w walce z urzedami!
Miki zasnol ja ide obiad podszykuje, w domu sprzatnełam, podlogi pomyłam :-) i od 9 a dworku do 11 :-) potem kolo 15 wyjdziemy pewnie;P
Dzien matki zdaje mi sie ze jest u nas 1 czerwca? Bo to taki dzień rodziny u nas w szkole niedlugo Hania zeszyt kontaku przyniesie to bede wiedziala pewnie wsio :-)
A
asaiczek18
Gość
już się nie mogę doczekać
femme fatal moze jakies zdjecie wstawisz ;pp
Co za nudny dzien ;//
Co za nudny dzien ;//
kasiek jak każdą mamę za postępy dziecka rozpiera duma. ja z Justynki jestem szczególnie dumna bo ona wystarczy ze dwa razy powie się jej wierszyk to już go umie. już tyle wierszyków umie i się dziwię ze nie pomyli jednego z drugim. no a z przedszkola jest jedną z tych które mają więcej tekstu.
Umi mam nadzieję że coś zdziałasz z tym g\drzewem, a inni mieszkańcy bloku nie zwracają uwagi na te drzewo?
Liza a te dzieciaki to chyba coś mają z tym że uważają ze w domu grzeczne być nie muszą tak jak w szkole..
a wczoraj ścięliśmy Mareczkowi włoski i już nie wygląda tak słodko jak wyglądał z tą swoją grzywą a wręcz wygląda jak łobuziak.
Umi mam nadzieję że coś zdziałasz z tym g\drzewem, a inni mieszkańcy bloku nie zwracają uwagi na te drzewo?
Liza a te dzieciaki to chyba coś mają z tym że uważają ze w domu grzeczne być nie muszą tak jak w szkole..
a wczoraj ścięliśmy Mareczkowi włoski i już nie wygląda tak słodko jak wyglądał z tą swoją grzywą a wręcz wygląda jak łobuziak.
dorotar110
VEGAS dzięki, właśnie byłam dziś na kolejnej rozmowie, dostałam dobre warunki ale oczywiście też wszystko zależy od ludzi czy zarobię, ale będę sama w zakładzie tzn z kosmetyczką, ja jedna fryzjerka, mam wszystko ogarniać czyli mniej więcej tak jakbym była u siebie. No zobaczymy jak to będzie. Jutro zaczynam.
Dziś jadę po Melę do przedszkola z małym, potem idziemy odwiedzić Amelki ulubioną panią przedszkolankę która na zwolnieniu jest w ciąży a potem na szczepienie z małym i później przyjaciółka-Amelki chrzestna do nas przyjezdza, będziemy robić odciski stópek dzieci.
Kupiłam wczoraj Meli mikrofon i dziś go oddałam bo zaczął buczeć i chciałam kasę żeby zwrócili,oddali i kupiłam drugi w sklepie, trochę droższy ale widać że lepszy.
To Ty bawisz czyjeś dziecko?? Ile ma latek??
Aj dziewczyny teksty waszych dzieci świetne, zresztą jak moja Mela czasem coś palnie to aż w pięty idzie.
ASAICZEK o szerszeń tonie fajna sprawa, mam nadzieję, że go utłukliście.
Ależ upał!!!!!!!
MILENAAA zleci migiem i też będziesz miała świetne dzieciątko.
ANETKA a chcesz pracować??? Szukasz czegoś czy tylko chcesz???
U nas w przedszkolu dzień matki w piątek razem z dniem ojca, niestety tata nie może wziąść wolnego ale ja już dawno mam ten dzień dla Meli zarezerwowany.
Dziś jadę po Melę do przedszkola z małym, potem idziemy odwiedzić Amelki ulubioną panią przedszkolankę która na zwolnieniu jest w ciąży a potem na szczepienie z małym i później przyjaciółka-Amelki chrzestna do nas przyjezdza, będziemy robić odciski stópek dzieci.
Kupiłam wczoraj Meli mikrofon i dziś go oddałam bo zaczął buczeć i chciałam kasę żeby zwrócili,oddali i kupiłam drugi w sklepie, trochę droższy ale widać że lepszy.
To Ty bawisz czyjeś dziecko?? Ile ma latek??
Aj dziewczyny teksty waszych dzieci świetne, zresztą jak moja Mela czasem coś palnie to aż w pięty idzie.
ASAICZEK o szerszeń tonie fajna sprawa, mam nadzieję, że go utłukliście.
Ależ upał!!!!!!!
MILENAAA zleci migiem i też będziesz miała świetne dzieciątko.
ANETKA a chcesz pracować??? Szukasz czegoś czy tylko chcesz???
U nas w przedszkolu dzień matki w piątek razem z dniem ojca, niestety tata nie może wziąść wolnego ale ja już dawno mam ten dzień dla Meli zarezerwowany.
A
asaiczek18
Gość
dorotar110 szerszeń już zlikwidowany G go zatukł
dorotar110 z jednej strony czekam , a z drugiej zaczynam się bać .
Popadłam w gre na facebooku ;-) i gram sobie , bynajmniej troszkę mniejsze nudy. Mama właśnie z synem siostry wyszły do lekarza , więc odpoczywam także od hałasu Czekam aż P skończy prace , i wybiorę się chyba do szpitala
Popadłam w gre na facebooku ;-) i gram sobie , bynajmniej troszkę mniejsze nudy. Mama właśnie z synem siostry wyszły do lekarza , więc odpoczywam także od hałasu Czekam aż P skończy prace , i wybiorę się chyba do szpitala
reklama
umi2
Ewi przeszkadza tylko tym którzy maja anteny satelitarne, bo ta korona ddrzewa to akurat głównie na nasze okno wychodzi i na okno z klatki obok, ale tamtym to nic nigdy nie przeszkadza:/. No i z mojej klatki trzy pisma maja być w tej sprawie. Może jakoś sie uda. Wrzuć fotki Mareczka
dorotar gratuluję i powodzenia życzę
dorotar gratuluję i powodzenia życzę