reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
asaiczek no proszę ;-) to był mój drugi typ, zaraz po Czarnkowie :-p
A powiedz, gdzie chodziłaś do gina? w Wieleniu czy może w Trzciance?

anetka551 dojeżdżałam do Piły do gina bo niby była taka wspaniała, ale jak widać nie :nerd: teraz będę jeździć do Poznania do poprzedniej, tylko że wtedy tam mieszkałam a teraz trzeba będzie dojeżdżać ale warto :)

Mi kolezanka opowiadała jak jej synek mial 4 latka,chodziła akurat w koszuli nocnej po domu bez majtek po cos sie nachylała a on do niej:mamo co Ty tam masz?? ona:pupe.. on:nie to drugie...:-D
hahahahaha:-D:rofl2:
liza mojej koleżanki braciszek też mówił na nią niania:-D bo ciężko mu było Kinga powiedzieć:-p kurde ambitna Hania jest jak sama się uczy a przed Tobą się chowa!

u nas też masakryczna parówa... ja wczoraj nowe siatki w okna pozakładałam i spałyśmy przy otwartych a i tak mnie coś pocieło....:-( w domu mam chwilowo chłodniej niż na dworze...

nawet nie macie pojęcia jak ja bym sobie na spacer wyszła... pochodziła... marzenie;-)

anetka gdzie kupiłaś korone?? bo Ala przed chwilą przycieła zdjęcie i też chcę taką samą:-D

asaiczek w Chodzieży jest fajny ginekolog :tak: jak rodziłam to pracował u nas w szpitalu, naprawdę polecam, nie słyszałam o nim złej opinii. Zresztą z tego co widzę to teraz jest u nas ordynatorem.

snoopy
w jakiejś gazecie była :-p ale pewnie w każdym sklepie "wszystko po 4,50" kupisz ;-):-p

Ostatnia edycja:
asaiczek no chyba, że tak ;-) ja tam i u nas mam fajnego, nie narzekam, całą ciążę mi prowadził :tak:
Usunęłam z poprzedniego posta imię i nazwisko, żeby mi ktoś się tu do postów nie dokopał jak wpisze np w google :-p

oki :) ja się tam pcham bo mnie też dobrze prowadziła z badaniami, ale się przeprowadziliśmy i szkoda było mi 100zł na dojazd ... a teraz mam za swoje :szok:

Snoopy zobaczysz zamieszkacie razem będzie całkiem inaczej:) A swoją drogą dobry tatuś jak nie wie kiedy córka ma urodziny...

Vegas
Gratulacje dla Martynki zdolna dziewczynka:) I fajne ma powiedzonka:) Domka zamiast dziękuje mówi dzięki heheh też bardzo śmiesznie to brzmi mamo dzięki:)
Dominika na pupę mówi pupa a na cipuszkę siku:p
Gosia powodzenia z odpampersowywanie:) Moja miała straszliwe ukąszenia po komarach na kolanie to piłeczka się jej zrobiła;/

KasiaF
uuu to kiepsko że macie taki skwar w pracy:)

KAmcia współczuję problemów z autem;/

Renata
hahahah dobry Twój Oskarek jest:)

Anetka super że się opaliłaś a dzisiaj będę się smażyła:)

Malwina
tak lepiej dzięki:) Domka też tak mówi np. pokazuje na palcach trzy i wylicza mamy taty mimi:)

Hej dziewczyny u nas też dzisiaj stwar C pojechał z teściem po kosiarkę i jedziemy na cały dzień do ducha na wieś będę się smażyć przy koszeniu w sam raz na wesele się opalę:) Domka dziś jakaś nie w humorze ale obiecałam że jej domek tam zrobię wezmę moskitire przywiążę do drzewa i będzie miała taki baldachim :)

reklama
kasiek ja się już nie wypowiadam dla mnie ten czlowiek nie istnieje, jak urodzę zrobię pożadek i postaram się odebrac mu prawa i tak się nie interesuje.... na dodatek bydlak zawsze pod wpływem przyjeźdza do Ali... od kąd się urodziła ja jego trzeźwego nie widziałam....

Do góry