reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie:)
Ale mam do nadrabiania:szok:, szok:-p. Ja dziś już byłam w Urzędzie Miasta, bo stwierdziłam że wytoczę wojne drzewną. Mamy takie mega wysoie drzewo przed blokiem, które jest wyzsze od samego budynku. Jest tak blisko, że tylko patrzec jak przyjdzie większy wiatr, a poleci na samochody albo w nasze okno:sorry2:, poza tym tv przez nie nam nie odbiera:wściekła/y:. I jeszcze na drogę wojenna z Zusem wystąpie normalnie mnie coś trafi w tym państwie chyba:/, mam nadzieje ze da sie normalnie polubownie załatwić

reklama
Snoopy też bym tak zrobiła po co Ala ma go takiego oglądać i mieć jakiś spaczony wizerunek ojca M będzie najlepszym tatą dla niej:)

Umi heheh powodzenia ciężka to ścieżka wojenna... A drzewami to ciężko jest...

Hej wam !
Żyje jak coś :-p nie miałam czasu do was zajrzeć ;-) po ślubie to wiadomo miałam inne rzeczy na głowie a później praca praca :-p
Teraz trochę będę miała luzu to będę częściej ale 1 znowu uciekam bo w podróż poślubną do Chorwacji jedziemy :-)

Ślub bardzo udany wszystko wyszło jak powinno a nawet lepiej ;-) chętnie przeżyła bym to jeszcze raz :-p

UMI - hoho to stan wojenny mówisz masz :-p no i dobrze trzeba dbać o swoje :-) z drzewem możesz mieć ciężko aż ciekawa jestem informuj jak sprawy się mają :-)

SNOOPY - hoho ty już zaraz rodzisz jak się z tym faktem czujesz ?:-) wszystko już gotowe ?

Witam wszystkie NOWE MAMUSIE :-)

Famme jak się czuje... hmmm pipe mi rozrywa:-D:-D:-D chyba dziś jest ten dzien, poodkurzałam zmyję podłogi i mogę jechać, Ali jeszcze ubrań muszę naszykować żeby nie chodziła nie wieadomo jak... eh...
kasiek ja mam czasami wrazenie ze M jest ojcem Ali... jak się na nich popatrzę to az w serduchu cieplo się robi:-) ma do niej tyle cierpliwosci że szok, fakt wpienia się na nią bo ona jak mamusia w zdania się wcina z tym że ona dużo częściej i głosniej:-D a on nie lubi jak mu sie przerywa:-D

Malwina Ja ci z chłodnikiem nie pomogę:sorry2:, nie jadamy takowego:-p
Kasiek femme no oprócz mojego pisma w Urzędzie Miasta wylądowało już pismo sąsiada z pierwszego pietra:-D, w tym samym pionie co my mieszkamy i tez jest tym drzewem wnerwiony, jeszcze jedno pismo ma iść bo jak wychodziłam z domu to się mnie sąsiad kolejny pytał co my to piszemy to on tez zaniesie bo go trafia już:-D. Może coś nam z tego wyjdzie. Dla mnie najgorszy jest teraz ZUS, bo nie chce mi kasy wypłacić za opiekę:sorry2::wściekła/y::angry:.

Witam.
ja dzień matki mam jutro. justynka też mi się ukrywała z wierszykami, pod nosem sobie bączyła wierszyki a jak pytałam jej czy jakiś wierszyk sobie mówi to mówiła że nie i czy coś słyszałam.:-D. albo jak sie wchodziło do pokoju to od razu cisza. no ale się wygadała bo ona lubi jak ją chwalę za ładnie powiedziany wierszyk.

u minie dzisiaj okazja do wychłodzenia domku, bo chmurki są.

snoopy to czekamy na lądowanie na porodówce.
Sali ja mam wiekszą sklerozę M stwierdził że mi mózg wyparowało
dziwne bo na mnie S tak samo mówi. a ja ostatnio masło w szafce trzymam z lekami, pilot od tv z naczyniami i nie pamiętam żebym tam kładła. podobno ciąża tak działa.

Kamcia Zdrówka dla Was, no z tym przeglądem u was to lipa, za byle co mogą podobno się przywalić nie? nie to co w polsce, aby jeżdziło i było sprawne.

reklama
Do góry