reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA niezłe gadki mają Twoi synowie, moja córka to jak siedzi w łazience na kibelka, karze sobie drzwi zamknąć by nie patrzeć na jej dupę, jak ona to mówi i jak nie raz zajrzę to widze otworzyła sobie podpaskę mojej siostry i wkłada sobie w majty i ja się pytam po co jej to aa ona na to MUSZĘ SOBIE DO DUPY WŁOŻYĆ:-D

DZIEWCZYNY NA JAKIEJ STRONIE INTERNETOWEJ SZUKAĆ PRACY??? I miałam sprzątać, ale że małego uspałam to ogarnełam pazurki i pomalowałam no to teraz muszę czekać na wyschnięcie.
Renata ja dziś też na zakupy ale dopiero po 18, najpierw po K do pracy bo wypłatę dostanie i zakupy ale trzeba oszczędnie bo chcemy na majówkę jechać i kasy trzeba trochę na to.

OLA choć spikniemy Twojego tatę z moją mamą hi. Moja mama już 12 lat sama, tzn z nami/

reklama
Moi chlopcy to serio jak coś czasami palnął to ja niewiem czy udawac ze nie slysze czy rzec.

Przed chwilą.. wychodze z O do sklepu, on sie ubrał i "mamo bede czekal na podworku ".Ok. ja sie ubierAM, LATAM SZUKAM CHUSTKI, a szanowny kawaler wchodzi do domu i pretensją " no mamo, chodz! niebede tyle cekal na ciebie"
No i wez podyskutuj..

Wczoraj stwierdził ze on nie jest Oskar tylko Oskarek. i na Oskar nie reaguje. hahahahaha

F na walentynki pocztowke malował kolezance. lubi ją bardzo, bakuganami sie daje jej bawić. chyba coś powaznego z tego bedzie ;)
i kazal mi dac "ten zołty pierscionek z palca bo dziewczyny lubią takie siwecące duperelki" . Chodzilo mu o moja obrączke.

Przed chwilą sie dowiedzialam ze kilka dni temu w bialostockim auchanie byla akcja ze porwali dziecko. dziewczynke. niewiem ile lat. Znalezli ogoloną na lyso,przebraną za chlopca w lazience. :szok: a ja mam dziś do auchana jechac. z dziecmi..

cos czuje ze tacie chlopców podrzuce... chyba ze kajdankami przypne ich do siebie.

Liza Mam w planach zrobić torta i sałatkę jakąś. Tort bedzie w kształcie ciuchci, bo fajny przepis znalazłam, a sałatka nie wiem:-p. Nie robie nic specjalnego bo u nas sie urodzin w dużym gornie nie świętuje, przyjdzie tylko teściowa moja mama ze swoim R. i siostra mojego T. Skład z ubiegłego roku:-). Nic specjalnego nie szykuje, od takie przyjatko, żeby mały sie cieszył;-).
aleksandra a moze tata sie boi, o wasze zdanie na temat kobiety w jego zyciu. Może warto go delikatnie podpytac?
dorotar ja bym szukała na stronie PUP-u i na regionalnych stronach.

RENATA moja ma dwóch chłopców w przedszkolu i tygodniami ich wymienia, choć widzę że chyba trochę jej przeszło, ale jak pierwszego wzieła w obroty, że tak powiem to tylko chodziła po domu i gadała MÓJ KOCHANY GRZESIO i MÓJ KOCHANY GRZESIO.
Co to bakugany???

OLA dawaj, moja mama ma 57 lat w tym roku ale mówią, ze nie wygląda na tyle i ja też to twierdzę, choć po jej przeżyciach to ja już bym wyglądała jak staruszka.
Daleko no co Ty około 200km. Ja do męża miałam 330km.

Straszne z tymi porwaniami, ja nie mam w pobliżu tak dużego sklepu jak np, IKEA itp. ale nawet do głupiego Kauflandu fakt biorę Melę ze sobą nieraz ale z wózka nie wypuszczam, nawet jak chce.

Ostatnia edycja:
A jak skad ten przepis na tort ciuchcie ?????

Bo chcem coś na 30-go zrobić. Oskar glowny tort bedzie mial jutro. Dore sobie zazyczył... F spidermana.

Bakugany to takie kulki z kartami w karcie jest plutka w kulce magnes i one sie otwierają. Taki hit na CN.F ma zajoba na ich punktcie.

Dla mnie raz sie chlopcy zgubili w auchanie. tzn F. Łukasz mial go pilnowac, i tak pilnował ze dzieciaka zgubił, dla mnie z oczu zniknął. ale opierdziel dostał. Ludzie az sie oglądali jak ja na Ł gebe darlam.

Raz mi sie F zgubil, zniknął z podworka. mieszkamy 50 m od rzeki w ktorej poł roku wczesniej moj brat sie utopił. I akurat było wtedy glosno o porwaniach dzieci na narządy. No ja myslalam ze zejde. Sie okazalo ze Ł wziął Filipa na ryby i mi nic nie powiedział bo po co? przeciez ojciec moze dziecko wziąść, nie. 3 dorosłych facetów mnie trzymało zeby malzona nie przywalila.

Ostatnia edycja:
reklama
Renata zygzaka widziałam, super jest, ale y mieliśmy czerwone autko na roczek wiec odpada:-p. Teraz to albo traktor albo ciuchcia u nas, a rolada, cóz... mozna kupić gotową:-p i ja sie własnie zastanawiam, czy by tak nie zrobic.

Do góry