reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dzieki baby :)
Ale ja tez idealnej figury nie mam. Przed ciązami mialam biust. po Filipku strasznie schudlam i cycki zanikły. przed ciązami wazylam 54 kg. w porywach do 56. potem ciąza dobilam do 83 kg. potem rok spadalo ze mnie to co zbedne. i jak F mial 2 lata poszlam do pracy wychudlam do 45 kg. ale byla to praca fizyczna i dojezdzanie 10 km w jedną str rowerem. w dwa tygodnie 10 kg zgubilam. wyglądalam strasznie. no a potem troszke sobie przytylam. i zaszlam w ciąze z Oskarem. do ok 3-4 m-cy po porodzie wyglądalam nadal jak zaciazona. ludzie na mnie patrzyli jakbym z jajecznicą na brodzie szla. bo w wozku bobas, za rączke 4 latek i ten ciązowy brzuch.

Ale przyszla jesien, potem zima, sadlo zaczelo sie spalac zebyy kiszki ogrzac.. i tak z wagą 65 kg blądzilam 2 lata. dopiero w styczniu udalo mi sie solidnie wziąść za siebie. w koncu wiosna jest. trza sie ludziom od najlepszej str pokazac. zeby malzon tez bardziej zauroczony był ze takie cudo wlasnie jego zechcialo :D

Blaneczka a jak myślisz dlaczego milczy? Ja oczywiście nikogo ni osądzam ale chyba mamy odpowiedz po tym jak Rox jej posta napisała gdyby była prawdziwa to by sprostowała...

Sali
takich teraz pełno na ryneczkach:)

blaneczka jasne że nie ,.,. wysyłając zdjecie będziesz pokazywała mu że Ci zależy zeby wrócił do was , tak jakby branie na litość..
a taki brzuch jak Twój to ja miałam w 8 msc ciąży z Vi :-D
kamaaa gratulacje .,. kidy Julka zaczyna przedszkole??:-)
femme ja miałam mały brzuch a mimo to miałam rozstępy :/ nie tak dużo no ale są :sorry:
renata witaj :-) fajną masz rodzinkę :-)
jesteś podobna do mojej kuzynki
biggrin.gif
tylko ona ma długie blond włosy .. ale z twarzy widze podobiznę
p.gif

dorotar mam nadzieję że jednak się dostanie ... |&&&&&& a to w pl można na kilka lat do przewdszkola posłać dziecko?? :-)
rox jestem cierkawa wyniczku :-)
blaneczka z tego co się orientuję możesz wpisać swoje nazwisko a ojca nie podać wcale.. ale nie wiem jak to się bedzie miało do alimentów... :/ bo jak nie podasz ojca to czy sąd uzna ze on ma płacić alimenty...
blaneczka widzę że dziewczyny różnie pisza , jesli nei chcesz gadać z EX to lepiej się przejdź do urzędu i spytaj najpierw co i jak , powiedz o co Ci chodzi i panie Ci wytłumaczą , albo zajrzyj na wątek https://www.babyboom.pl/forum/samot...motna-w-ciazy-9999/index1906.html#post8463397 i tam dziewczyny maja wiedze na ten temat napewno :tak:

Ostatnia edycja:
Viki CHYBA O RENATE CI CHODZI Z TYM PODOBIENSTWEM;))

Kasia ja nie kupuje na ryneczku ciuchów to nie wiem hehe.

Widzialyscie pogode na weekend majowy??
Mmam nadzieje ze sie potwierdzi bo mam plany ;)

Ale ze o mnie :) ?

o jak milo :)
co do podobienstwa.. ponoc mam/ mialam sobowtora..
w tamtym roku bylam z chlopcami na turnusie nad morzem i osrodku w ktorym nocowalismy byla sprzataczka ktora twierdzila ze jestem jej niezyjącą bratową. Jakie bylo jej przerazenie jak mnie pierwszy raz zobaczy;a/ Ponoc nawet glos identyczny mam. Tylko ze jej bratowa niezyla juz jakies 7-10 lat, a zmarla jako 35 latka.

Kaiek a kiecki cudne. Obie mi sie podobają.

swoje musze odkurzyc. teraz jak schudlam to Ł zwariuje wiosną latem jak przyodzieje swoje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ;)

Próbuje was nadrobić.. może się uda... Mam dzisiaj okropny dzień. Cały dzień latam z psem do weterynarza. Jutro ma zabieg usuwania oczka... Lekarz powiedział, że shih tzu tak maja, mógł ktoś go za kark pociągnąc i jego wyłupiaste oczko wyleciało z gałki.. Trudno, ważne ze nie zdechnie... Ale powiem wam, że w tym miesiącu zostaje bez grosza chyba... Zabieg 300 zł, Zosi penumokoki 300 zł, rachunki i wszystko 1.000 zł i w ogole jakieś wydatki i jestem w czarnej dooopie:p. Ale trudno jak trzeba to trzeba. Już nie rycze jak głupia za jego okiem... Bedzie ok. Dobrze, że moja mama powiedziała, że wykupi mu leki i kołnierz... Ratuje mnie.

Blaneczka, piękny brzuszek!!! Najważniejsze, że malutka zdrowa ;). Ja też miałam mały. Taki jak ty miałam do 7-8 miesiąca, później mnie troche wywaliło ;)
A jeśli chodzi o nazwisko to nie wiem ale u nas w szpitalu jest napisane np. "Córka Małgorzaty J..."( nazwisko pęłne podają, ale tutaj nie bede pisać swojego. I później chyab w urzędzie się decyduje... Najlepiej to musisz się spytać...
Renata, witam Cię:) Zazdroszczę figury, ekstra wyglądasz!!!!!
Gosia, zdrówka.
Kaama a jak tam się zyje jako słomiana wdowa? Dajesz radę? I co tam u Julki słychać?
Rox, to co 3mam nieśmiało kciuki ;P

Do góry