reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata- ja akurat mam 19 , ale moim kolegom się obrywa od starszych pań :p

Zgrywam Wam zdjęcia 'wielkiego' brzuchola ; P
( tata wrócił w końcu z rejsu :) )

EDIT:
Proszę bardzo :p W dżinsy się jeszcze mieszczę :)
Wolałabym mieć chyba większy brzuszek , ale trochę węższy :p Bo mój jest szeroki i niewielki .
No ale już nie marudzę ! :p

PS:. Kochane - podpisujcie zdjęcia. Pamiętam, że kilka lat temu bardzo "modne" było właśnie takie złodziejstwo zdjęć i podawanie ich jako swoje, zakładanie blogów i wypisywanie wielu głupot .

Zobacz załącznik 456428Zobacz załącznik 456429

A to ta moda trwa bardzo długo:):-p bo do tej pory ludzie kradną zdjęcia:sorry:. Super brzuszek:tak:

Malwina jak ta u was?

reklama
Blaneczka jaki malutki masz brzusio. Ale piekny. Moja siostra cioteczna w 1 ciązy przybrala cale 6 kg a dziec wazył 4 kg :)

Ja za to w pierwszej ciązy 27 kg :) i strasznie napuchlam. a w drugiej.. uwaga!
40 kg :) brzuch mialam ogromny i cycochy strasznie wielgachne. jak ja sie przez nie nie uduzilam to niewiem.90 kg w dniu porodu wazylam. przy moim wzroscie wyglądalam jak slonica.

Renata a może dodaj suwaczki:) bedzie łatwiej, bo ja np non stop zapinam ile twoje maluchy mają:-p
Blaneczka no nietstety, na MM sporo było osób które wklejały nie swoje zdjęcia, to wychodzi wiadomo, no ale...

Renata -moja mama ze mną w ciąży przytyła 40 kg.Nigdy nie wróciła już do swojej figury :)

Umi -koszmar ; o Ja nie rozumiem jak można tak kłamać i jeszcze kraść zdjęcia . Po co ? Wytłumaczy mi to ktoś ? . ..

Ale produkcja:szok:
Renata super rodzinka:-) racja wstaw suwaczki ;-) a Ty jaka figura pozazdroscic, ja mam brzuchal :blleeee;P
Blaneczka śliczny brzus ;-)
co do zdjec to niestety tak to uz jest, ja tez tego nie rozumiem ale co poradzimy? jeszcze wieksze grono jest "troli" udajacych ze są kims a to nieprawda...:tak: to dopiero "nudzenie sie" :dry:

BLANECZKA śliczny brzuszek i ciesz się, że mały szybciej zgubisz, ważne że lekarz mówi, że dzidzia zdrowa i wszystko w porządku.

RENATA jak to się stało, że przytyłaś 40kg. Naprawdę dużo. No ale szacun, że teraz taka laska jesteś.

BLANECZKA no było u nas dużo trolli co oszukiwali i wklejali czyjeś zdjęcia.

Renata to ciesz się że tak młodo wyglądasz:) A Jakie konkretnie macie problemy z Filipkiem? Na prawdę 40 kg?? W życiu bym nie powiedziała że aż tyle przybrałaś:)

Dorotar będzie dobrze:)

Blaneczka
masz super brzuszek wcale nie jest za mały taki w sam raz:) No niestety co jakiś czas do nas też wpada jakiś "troll"

Przeleciałam się po mieście Domce 2 koszulki na matach kupiłam i geterki a sobie podkład:)

A to moja dwa nowe nabytki:)
1.jpg2.jpg

Blaneczka pokazałam Twój brzuszek mojej Dominice i ona powiedziała że brzuszek jest "nanana" więc możesz się cieszyć bo w jej ustach to największy zachwyt bo Barbie są "nanana"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry