reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tak sygnaturka dotyczy Mojego Filipa. i nie urazilas mnie.. gdybym chciala to ukryc to bym linku nie wstawiala.

co do figury. dziekuje.Ale tak wyglądam dpiero od ok miesiąca. w styczniu wzielam sie za siebie, bylam o 9 kg wieksza. nie zeby gruba,ale zle sie czulam, bo zawsze szczupla bylam.. i tu taki macior na brzuchu sie wychodował, tzn został po drugiej ciązy. przeszlam na MŻ, i tak troche dukana no i w 2 miesiące odeszło ode mnie 9 kg :)

reklama
RenataT na fotce wyglądasz na 18 lat:-p nie dałabym ci 27:-D
Kasiek niee co chwile wchodze na ich strone, ale pewnie nie dadzą wczesniej, pewnie jak rano pójde to tez nie bedzie wyników:confused2:

Właśnie byłam po córkę w przedszkolu i złożyłam podanie. Napisałam, że mąż pracuje całe dnie, czasami w delegacje go wysyłają, że ja od czerwca jestem zmuszona do pracy iść, że dziecko jest emocjonalnie związane z przedszkolem, że to dla niej będzie trauma jak nie będzie chodzić. No i przede wszystkim od mojego powrotu do pracy będzie chodziła wtedy na całe dnie, no może nie całe nie do końca zamknięcia przedszkola ale póki moja siostra ze szkoły nie wyjdzie i jej odbierać nie będzie. no ale tego nie pisałam już. Podania należy składać od jutra ale ja zostawiłam już i podbili kiedy zostało złożone, więc może wezmą nas pod uwagę, że skoro złożyłam tak szybko to na pewno bardzo zależy. Teraz dwa tygodnie życia w stresie. bo dopiero 30 wyniki.

KASIEK nie wiem, ogólnie Amelka od małego jest absorbującym dzieckiem, widzę po Kacperku, baaa jeszcze w brzuchu jak był czułam że będzie inny, grzeczniejszy i jak na razie tak jest.

UMI to chyba jeszcze gorzej jak gaz umie odkręcić.

BLANECZKA z nazwiskiem nie pomogę.

RENATA gratuluje przyjęcia do przedszkola.
Super masz rodzinkę.
Ładna kobietka z Ciebie.

KASIEK a u was kiedy wyniki??

GOSIA zdrówka dla córci.

Umi bo ja serio serio wyglądam na 18 lat. nawet jak jestem gdzies z synami i obrączki nie mam to pyają mnie ile lat bracia mają. Baaaa nawet spierac sie niektore osoby potrafią sie spierac ze mną ze ja jestem siostrą dla F i O.

A w ciązy z Oskarem jak bylam jakie sensacje mnie spotykały. Jedne babsko to meza mojego ochrzanilo ze taką mlodziutką niewiaste zbalamucił i dziecko jej zrobił. Nie docieralo do niej ze ja dawno pelnoletnia. Ona sie upierala ze ja mam 17 lat i zaawansowana ciąza. A jak Filip mamo do mnie powiedzial to te babsko prawie zeszlo z tego swiata. bo te moje 17 lat i 4 latek przy nodze :D

Jakis czas temu kupowalam bratu papierosy :) o dowod mnie poproszono :D alez mi to humor poprawiło :D

Renata ale patrząc na mapę jest na zachód :-D to zależy z której strony :-p czyli mieszkasz przy trasie na Wawę? No chyba że Łapy.
Świetnie wyglądacie cała 4ka :tak:

Dorota trzymam kciuki!!

Julka pada na siedząco za chiny nie chce się położyć :-D i weź zrozum dzieciaka :rofl2:

Renata, oj mnie sie zapytali tylko raz o dowód:-D i to akurat jak miałam te 18 lat wiecej juz nikt nie pytał:confused2:. Zazdroszcze:-p
dorotar trzymam kciuki, ja to nie wiem co zrobie jak mi młodego nie wezmą:no:

Renata- ja akurat mam 19 , ale moim kolegom się obrywa od starszych pań :p

Zgrywam Wam zdjęcia 'wielkiego' brzuchola ; P
( tata wrócił w końcu z rejsu :) )

EDIT:
Proszę bardzo :p W dżinsy się jeszcze mieszczę :)
Wolałabym mieć chyba większy brzuszek , ale trochę węższy :p Bo mój jest szeroki i niewielki .
No ale już nie marudzę ! :p

PS:. Kochane - podpisujcie zdjęcia. Pamiętam, że kilka lat temu bardzo "modne" było właśnie takie złodziejstwo zdjęć i podawanie ich jako swoje, zakładanie blogów i wypisywanie wielu głupot .

IMG_0145.jpgIMG_0146.jpg

Ostatnia edycja:
Kaamaa no na trasie na Wawe, i tak ciut trzeba zjechac.

i dziekuje za komplementy. Morda mi sie cieszy jak dla malego dziecka z lizaka :D

Zuzia spi to wpadłam

Blaneczka super brzusio , mysle ze nie ma powodu do zmartwien ze mały

Renata witaj , wow super wygladasz na swoje lata, mnie tez za kazdym razem pytaja o dowód , ale ja sie ciesze ze młodo wygladam a tez mi stuknie 25 lat

Gosida szkoda pieska

Trzymam kciuki za dzieci które maja sie dostać do przedszkola i za Amelkę dorotar

Ale pogoda masakra ja jeszcze z domu nie wyszłam , spac bym sie połozyła

Kama jak sobie radzicie ????

reklama
Do góry