reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

melduje ze zyje.Nie piszę bo,
Mała chora gorączke ma od wczoraj wieczora dajemy leki ale chyba przejde sie do lekarza Z Nią.Inhaluję ja pomaga ale syropów wogole nie chce pic i O...

reklama
kasiek 2 strony internetowe:-D, nie wiem o czym pomyślałaś:-p...
gosia91 zdrówka dla was.
Renata jak chcesz cos dopisać używaj edycji:)

Kaamaa100 grodek jest na wschod :D

Kasiek88kasiek a czemu mam edytowac posty>??? I serio serio chcecie zawalu dostac ?? po co mam was straszyc swoimi zdieciami :D

ahaaaaaaaaaaa juz zatrybilam z tą edycją :D

Umi właśnie o stronach internetowych nie wiem o czym ty pomyślałaś:-p:-p

Gosia zdrówka dużo dużo:)

Renata pokazuj się i już!!:p Ja przebrzydłą jestem na 6606 stronie:p

Ostatnia edycja:
Renata wg regulaminu BB jesli pod twoją opowiedział nikt nie napisał, a od Twojego posta nie mineło dłużej niz 60 min to nie możesz pisac posta pod postem tylko klikasz edytuj:). Tak jest przejrzyściej i wszystkie tu tak własnie robimy;-).

edit
kasiek
to 2 okupuje bo do 2 przedszkoli składałam podania:-p

Ahaaaaaaaaaaaaaaaa .. to teraz juz bede wiedziala. dzieki za jasne objasnienie. dziś mam zacmienie umyslu przez tą pogode. dobija mnie calkowicie.

Renata i super fajna laseczka jesteś i masz super figurę po dwójcie dzieciaczków:) Tak strasznie dodać nam zdjęcie;??:p
A wybacz jeśli Cie urażę ale w sygnaturce ta fundacja dotyczy Twojego synka??

reklama
Do góry