reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 30 zł do cholerci ciasnej jasnej i siniec na pół ręki - łamaga jedna wbijała mi się:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

nejlepszy Borys hahha myślałam że padnę ze śmiechu

patrzy jak mi się babka wbija ( w prywatnym labo byłam więc wpuszczają tam dzieci ) igłę a Boo się drze dosłownie

"Pani !!!! Mama nie !!! ja chcę Kuj-kuj" hahaha:-):-):-):-):-D:-D

myślałam, że tam padnę ze śmiechu :-D

Boo lubi pobieranie krwi sobie wyobraźcie :-D

a wynik po 15 .. ale idę jeszcze do koleżanki więc wieczorem napiszę

reklama
dorotar no oby po odwolaniu jednak przyjeli :tak: :-)
Ja ze starszkami teraz na szczescie nie mam problemów ze szkolą bo po dwa lata bedą chodzic do zerówki :-) Hanie raczej jednak nie puszczam od wrzesnia do 1 klasy, chce dac jej jeszcze troche "ulgi" od obowiązków i odpoczynku :-) jak ma taka szanse to oki, a i dla Daniele bedzie łątwiej bo bedą w tym samym miescu tylko w innych grupach :-)
Rox to czekamy :-) a to jest jakas mozliwosc, @ sie spóźnia?

Niedziela i tyle nadrukowane:szok:

dorotar
niezła agentka, mój to odwrotnie własnie, gaz pusci,ale zapalic zapałki nie umie:-D.
gosidia współczuje:(, biedna psina
Blaneczka Hahaha:-D ja bym nie wyszła, no wybacz mamy taką samą sytuacje, albo lepiej ja mam gorszą bo każdy ksiadz wie, że ja mieszkam z facetem bez slubu. Do komunii nie przystepuje, ale z koscioła nie ma prawa mnie nikt wyprosić... Pisz skarię do kurii biskupiej...
Renata witaj:)
Femme przestrane dosłownie z tą prac współczuje, a z drugiej strony kaska wieksza
kaamaa gratki, ja czeka do jutra i az mnie zołądek boli:baffled:

Kasiek wybacz pomieszało mi się nie wiem dlaczego ale cały czas myślałam że Wy też wyniki macie dzisiaj, kciuki trzymam nadal :tak:

Renatawitaj :-) ja również jestem z Podlasia :tak: a gdzie dokładniej mieszkasz?

Dorota bardzo mi przykro :-( mam nadzieje że po odwołaniu Melka się dostanie... barbarzyństwo :no:

Umi trzymam kciuki za Kacpra!! daj znać jak będziesz już wiedziała :tak:

kaamaa hm... u nas na sttronie raczej nie podadzą od 8 okupuje strony 2 przedszkoli:-p robie im oglądalność ze ho ho:-D, ale nic z tego

Chérie - Jestem przerażona tym co piszesz ! Co za ksiądz ! Koszmar !
Liza - moja mama jest wściekła , myślałam że wparuje do tego księdza od razu jak jej powiedziałam :)
Ogólnie mam ładny brzuszek, ale zmartwiłam się, że taki mały . :)
Kaamaa - no to pewnie urośnie jeszcze :D
Gratuluje dostania się do przedszkola :*
Femme - a no rozstępów brak ! :)
Kasiek - ciekawe ile moja Księżniczka będzie ważyć :)
Dorotar - walcz o swoje ! co za chore przepisy ! Skoro była to już ją powinni przyjąć na dalszy rok !
Staram się nie martwić, ale powiem szczerze, że ludzie są wredni . Potrafią na ulicy podejść ! Chamskie to miasto jest.
Aleksanda - Skargę składam, nie jestem obywatelem gorszej kategorii, bo będę miała dziecko w wieku 19 lat .
Rox -ja nie cierpię pobierania krwi! :( Jak mi pobierali to myślałam, że skonam :p
Umi -Skargę piszę , jak już napisałam wyżej - nie jestem gorsza :)

Uff , nadrobione .
Mam do Was pytanie , może się orientujecie .
Czy jeśli wpiszę, kto jest ojcem dziecka to moja Księżniczka może nosić moje nazwisko ?
Jak wygląda sprawa o alimenty?

reklama
_Blaneczka_ o tym jakie nazwisko nosi twoje dziecko zdecydujesz Ty, no chyba że jestes po ślubie i zadecydowaliście że dzieci beda nosić nazwisko męża. Ale nie jesteś wiec ty decydujesz. U nas było tak że ja szłam z moim T. on oczywiscie uznał małego, a urzędniczka zapytała jakie nazwisko ma nosic mały. T. stwierdził, że jego, a pani powtórzyła pytanie wyczekując na moja odpowiedź.

Do góry