reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cherie o cześć! rzeczywiście dawno Cię tu nie było ;-) opowiadaj co u Was ;-):-)

Vegas też mam ten problem z paznokciami.. nie dość, że się rozdwajają to jeszcze łamią :baffled: i też nie wiem czego używać.

Święta święta i po świętach, no i dobrze w sumie :-p My przed chwilą wróciliśmy do domu, Zuzia zaraz do łóżka i spać.. mam nadzieję, że szybko dzisiaj zaśnie.
Zuzka z prezentów zadowolona, tak już czekała na tego Zająca, że w końcu się doczekała :tak::-)

Cheri ooo to rzeczywiście kiepsko;/ Ja mam tylko -1 a zazdroszczę ludziom zdrowych oczy jak niczego innego;/
Domka na urodziny ciastolinę czy coś podobnego dostała jeszcze nie dawno pilnowałam żeby kolorów nie mieszała teraz mam w nosie jest jeden:p

Anetka
i super co dostała??

Cherie chociaż dałaś radę to posprzątać? :-p:-p

kasiek przede wszystkim swoją wymarzoną lalkę Barbie, wiesz, tą z pieskami :-p a tak to ciuszki, puzzle, słodycze :-p

Anetka no właśnie miałam się pytać co Zuzia dostała:-) Martyna też zadowolona z prezentów:-) Tyle, że dopiero od niedawna zakumała co to ten Zajączek w ogóle jest:-p
Cherie o to niedobrze jak oczy mają się gorzej. Ja jestem krótkowidzem, ale w brylach coś nie teges mi się widzi chodzić:-p Wolę soczewki.

Anetka jako tako, dobrze, że dywan do wymiany :-p
Vegas, ja póki co okulary tylko w pracy - oby tak zostało ;-)

Pomocy... Jak z niejadka zrobić głodomora?

Cherie ojej, nie pomogę, moja zjada strasznie dużo, aż się nadziwić nie mogę, że waży tylko 11kg:-p

Anetka tą co się kąpie pieski?? Super na pewno zadowolona:)

Vegas
ja w soczewkach latam tzn. nie cały czas bo na cały czas mam okulary ale jak gdzieś po za dom to tylko soczewki ale kiedyś kto by pomyślał o soczewkach tylko że do ślubu nie chciałam iść w okularach:p

Cheri
też nie pomogę bo moja nie jada tylko pora i buraki jej nie podchodzą ale zje a tak to wciąga wszystko:p A może niech pomaga Ci w szykowania jedzenia np. niech wrzuca marchewkę do zupy... Albo jakieś atrakcyjnie dekorowane rzeczy rób nie wiem bo nie miałąm problemu takiego

Domi zasnęła a nie mówiłam Wam coś jej się przestawiło i woła kupkę!! Jestem w szoku mam nadzieje że tak zostanie jutro jej obiecałam że pójdziemy do tesco i lale sobie wybierze bo i tak dostałam kaskę od prababci to nagroda za to wołanie będzie;)

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas a Martynka co dostała?

Cherie to dobrze, że i tak wymieniacie ;-) Zuzka za to uwielbia brudzić siebie, najlepiej pisakami ;-) ostatnio tak się popisała, że przez kilka dni nie mogłam jej domyć :dry: to się w końcu wkurzyłam i kupiłam zmywalne pisaki, przynajmniej problemu nie ma :-)
A z niejadkiem Ci nie pomogę, bo i ja mam ten problem. Zuzia ostatnio prawie w ogóle nie chce jeść :baffled:

Kasiek tak, dokładnie te :-) pewnie, że zadowolona, od rana pieski kąpie :-p
Super, gratulacje :tak::-) oby już ciągle wołała.

Do góry