reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kurcze jednak wróciłam do domu bo imprezują u kolegów gdzie jest daleko a jakby się obudziła to nie miałabym czym wrócić i C sam pojechał w sumie i dobrze bo mi się nie chce a Domka ogląda Piratów z Karaibów:)

Cheri
witaj może się przypomnij bo jest dużo dziewczyn Co zawitały jak już Ciebie nie było:p

reklama
Kasiek, nie ma co się przypominać ;-) Te co pamiętają to pamiętają, te co nie znają to poznają :tak: W każdym razie jestem Twoją imienniczką :-p

Kasiek to będziesz miała wieczór dla siebie, zrelaksujesz się:-)
Cherie witaj ponownie:-) Jak tam Danielek?
Aleksandra a co się dzieje?

Dzięki Laski za rady, muszę sobie na dniach kupić coś na pazury bo już nie mam do nich sił. Witamy w warzywach jakoś nie zdają egzaminu.

No cóż, mam 26 lat na karku, cudownego 2-letniego Łobuza i pracę przez którą zniszczyłam swoje ślepia ;-)
Zapomniałabym o mężu... Ale to już nie takie istotne ;-)

Vegas, Daniel jest typem niepokornym, do tego żyjącym powietrzem. Żadne Apetizery na niego nie działają...

Ostatnia edycja:
reklama
Cheri co cały czas przed komputerem??
No to tak jak moja gwiazda tylko 2 miesiące młodszy:)

Młoda ogląda tych piratów z pistoletem w ręce:D

Do góry