reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;))
Strasznie długo mnie nie było ;/ , nie mam ostatnio sił .
Bylam kilka dni temu na usg , prawdopodobnie mam dziewczynkę ;)

reklama
Hej Laseczki. U nas od rana symboliczne lanie się wodą z małej psikawki, ale jak już mój J wstał to było ostro - 2 razy mnie wsadził do wanny gdzie już miał naszykowaną wodę, myślałam, że go uduszę:-p Ogólnie kolejny dzionek rodzinny, lenimy się, też trochę praniem się zajmuję bo przez święta się uzbierało.

Dorotar a na sali też byliście czy tylko w kościele?
Gosdia a mniej więcej jak cenowo ta odżywka stoi?
Gosia o matko kochana, biedny Malec.. A to jak nie wiedziała, miała normalnie okres??

ważne, że Mała zachwycona, że mogła ulubioną Panią wyściskać:-)

Kurcze za niedługo trzeba będzie Małej na lato zacząć kupować ubranka bo ma tylko kilka sztuk, z zeszłego roku reszta za mała:-D

Milena Gratulacje:)

Vegas
dobry Juras u mnie nie mają takich pomysłów bo wiedzą co myślę na temat tego zwyczaju:p

My dziś wróciliśmy od moich rodziców:) Wczoraj z młodszą starszą siostrą popiłam głupawka nam się załączyła konspirowałysmy się na balkonie żeby fajkę zapalić śmiesznie śmiesznie bo ostatnio byłam z Nią pokłócona ale widzę że była drażliwa bo pracy nie miała teraz już luzik:p Ojciec z nas się zaśmiewał:p
Dziś już w domu właśnie ciotka C pojechała z rodziną Domka zmęczona a i my niedługo wychodzimy na coroczne świętowanie ze znajomymi:)

reklama
Do góry