reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

widze, ze u Ciebie na bogato :D to ja poprosze serniczka :D
ja mam tylko czekoladowe muffiny, croissanty z nadzieniem migdalowym, ciastka imbirowe (moje ulubione) i czekoladowe i najlepsze lody na swiecie Ben & Jerry's :D :D ale nimi sie nie podziele:zawstydzona/y:

reklama
Witam ;)
Ciesze się, że sie obżeracie tak samo jak ja ;) Zapchałam się dzisiaj snickersem ;). U nas pogoda była słoneczna ale wiało dosyć i trochę chłodno było, ale i tak Zosia była na spacerze i na rowerze na placu zabaw. Ma mnóstwo fot porobionych;). No a jutro etap II tycia i obżerania ;). Rano do D. rodziców i na cmentarz do babci, później Zosia drzemka i do moich rodziców i na koniec do mojego siostrzeńca na urodziny. Zosia dzisiaj rozwaliła mnie tekstem... Moja siostra pyta się "Zosiu kto tutaj tak śmierdzi?"(Mała zrobiła kupke) a ona "Mama" :p

Mokrego dyngusa jutro i lepszej pogody!!!!

Posiedzielismy sobie z TZtem, ustalilismy pare szczegolow bo za 2 miesiace sie przeprowadzamy, a jeszcze mamy na glowie kupno samochodu... a w czerwcu przylatuje jego mama i brat, jak wylatuja to dzien pozniej przylatuje moja mama... Wszystko skumulowalo sie na okres 2 miesiecy i po prostu nie mam pojecia skad wezmiemy na to wszystko pieniadze. Ale jestem nastawiona optymistycznie w przeciwienstwie do TZta, ktory wszystko widzi w czarnych barwach-ale on juz tak ma ;)

lorata znasz te lody czy tak po prostu na lody ochota Cie naszla? :) uwielbiam je, ale w PL sa niedostepne. Za to w USA-skad pochodza bedziesz miec ich pod dostatkiem ;)

wampi ja tez chce tortu! :zawstydzona/y: jaki smak?

gosdia to jutro macie mily, rodzinny dzien :) zazdroszcze slonka, podeslij troche! a tekst malej super:-D

U nas rodzinnie, leniwie, acz fajnie, tylko kurde przez te święta to co schudłam to pewnie powróciło bo się trochę najadłam
sorry2.gif
No ale mama dziś serwowała obiad a ona raczej nie robi lekkostrawnych dań
sorry2.gif
No ale trudno, odchudzę się po świętach
laugh.gif
Z ciast to mama zrobiła sernik, ale nas 4 dorosłych to w sumie nie idzie to tak szybko, zwłaszcza, że mama nie jest ''ciastowa'':-p No ale wyszedł jej extra.
U nas dziś padał deszcz ze śniegiem, więc Gosdia fajnie, że Zosia skorzystała z ładnej pogody bo ja byłam dziś 2x z Małą na tarasie bańki puszczać i zmarzłyśmy.

Milka a co to za lody? Tzn smakowo mniej więcej? Ja to bym też jakieś zjadła:-)

milka<3 Gdzie się przeprowadzacie, jeśli można? :-) Na pewno sobie poradzicie :tak: A co do lodów to nie znam, ale mam nadzieję, że za miesiąc poznam :sorry:
Ty, a może Ty w ciąży jesteś, takie zachcianki często miewasz? :-D
gosdia mała wymiata z tekstem, to macie śmiesznie, mała gwiazda wam rośnie ;-)
Vegas nie przejmuj się kaloriami...ja zawsze wmawiam sobie, że pójdzie w cycuchy :zawstydzona/y:

vegas uwielbiam te lody, sa naprawde przepyszne!! wkleje Ci tu kilka info o nich: "Ben & Jerry's to znana także poza USA firma produkująca wybornej jakości lody. Popierają również ruchy ekologiczne i organiczną produkcję żywności. Mleko z którego robione są lody wolne jest od hormonów, antybiotyków i innych chemikaliów."
Tu opis jednego ze smakow: "
Lody Hubby Hubby mają smak wanilli zmieszanej z melasą, poprzetykane spiralami sosu czekoladowego i masla orzechowego. W lodach zatopione są oblane czekoladą precle wypełnione w środku masłem orzechowym."
Jak lody sa waniliowe to smak jest bardzo waniliowy, jak czekoladowe to sa mocno czekoladowe. Zawsze w srodku cos jeszcze jest np duze kawalki czekolady, ciasta, marshmallow, malutkie figurki misiow polarnych z bialej czekolady... Zawsze zjadam cale opakowanie, nie dam rady otworzyc zjesc troszke i schowac do zamrazarki, od razu zjadam wszystko z TZtem na pol ;D

lorata chcemy wynajac dom bo teraz wynajmujemy mieszkanie, ale nie ma miejsca ja chce tez ogrodek... No i w tej dzielnicy co obecnie bo mam bardzo blisko do pracy. Pierwsze co zrobisz to kup te lody, obiecuje, ze sie w nich zakochasz! :D Maja kilkadziesiat smakow! :D
Zachcianki nawet nie... Ja po prostu straaaasznie lubie slodkie, do przesady naprawde:zawstydzona/y: chyba sie jednak nie udalo bo objawow przybywa na @... ;(

Ostatnia edycja:
Lorata cycuchy mam duże, więc mogłoby nie iść w nic, chyba, że w wzrost, oo:-D A jak się czujesz przyszła Mamusiu?:happy:
Milka no no opis taki, że aż ślinka cieknie:-D

reklama
milka<3 przestań natychmiast, bo ie mogę powstrzymać cieknącej ślinki...:zawstydzona/y:
vegas Ogólnie czułam się dobrze, ale nie wiem czy nie zwrócę zaraz tych wszystkich ciast:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry