reklama
L
Lorata
Gość
milka<3 no tak, już niedługo
KasiaF87 postaram się nie dźwigać ;-)
KasiaF87 postaram się nie dźwigać ;-)
pinky sky
Fanka BB :)
ELWIRKA 25
Mamuśka
Z dala słychać trzask gałęzi, to zajączek przez las pędzi. Chociaż Wielka jest sobota, ciężka czeka go robota. Z hukiem wpada do kurnika, bierze jajka, szybko znika, w drodze wszystkie je maluje, z trudem tempo utrzymuje. Z pisankami zdążyć musi zanim z Rezurekcji wrócisz. Potem trochę chłop odpocznie, w ciepłym gniazdku sobie spocznie. Miejsca długo nie zagrzeje, coś mu się na głowę leje. Głośno śmieje się baranek: To już Lany Poniedziałek! Wesołych Świąt
dorotar110
Fanka BB :)
Ale cisza.
K z moją mamą byli w kościele na 6 na rezulekcji.Ja pobudka o 7 bo malutki się obudził. Ba nie liczę już nocnych pobudek tyle ich jest, taka nie wyspana ciągle chodzę.
Potem śniadanko rodzinne
Ja byłam w kościółku na 10 z siostrą i Amelką a po południu raz jeszcze jadę do innego na ślub byłej pani Amelki z przedszkola, oczywiście córcia jedzie ze mną, bo przecież przez ostatnie dni płacze, że tęskni za panią Kasię.
A poza tym siedzimy wszyscy w domku i się obżeramy.
Pogoda do bani, wyjść nie można.
K z moją mamą byli w kościele na 6 na rezulekcji.Ja pobudka o 7 bo malutki się obudził. Ba nie liczę już nocnych pobudek tyle ich jest, taka nie wyspana ciągle chodzę.
Potem śniadanko rodzinne
Ja byłam w kościółku na 10 z siostrą i Amelką a po południu raz jeszcze jadę do innego na ślub byłej pani Amelki z przedszkola, oczywiście córcia jedzie ze mną, bo przecież przez ostatnie dni płacze, że tęskni za panią Kasię.
A poza tym siedzimy wszyscy w domku i się obżeramy.
Pogoda do bani, wyjść nie można.
L
Lorata
Gość
Dzień dobry :-)
Ja własnie wróciłam z kościółka i się obżeram ciastami
A pogoda do doopy, zimno, wieje, w kościele przemarzłam..
Ja własnie wróciłam z kościółka i się obżeram ciastami
A pogoda do doopy, zimno, wieje, w kościele przemarzłam..
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
A my mamy leniwy dzionek. Z rana śniadanie rodzinne, potem szaleństwa w 3kę z Martynką, obiad rodzinny i Królewna teraz już 1.5h śpi a my się lenimy, wcześniej oglądaliśmy Znahora. Planów wielkich nie mamy
W tym roku nie przyjechał brat z rodzinką, więc jest cisza, że hoho
hej ugotowalam zurek z biala kielbasa, zjadlam, TZ spi po nocce, jak wstanie to mu odgrzeje. Bylam w Tesco na zakupach-jedyny otwarty supermarket w okolicy i szok przezylam ile bylo ludzi! Wczoraj wieczorem zrobilam salatke i tyle mam z tych Swiat pogoda u nas tez nieciekawa, nie pada, ale jest zachmurzone caly dzien.
dorotar milo ze strony pani Amelki, ze was zaprosila ladny slub-na Wielkanoc
lorata podziel sie ciastem! masakra, ale mam ochote na sernika!
vegas Znahor na Wielkanoc to juz prawie taka tradycja jak Kevin na Swieta tez zawsze ogladalam.
ide sobie kawke zrobic i muffina sobie zapodam, ciast nie pieklam bo nie umiem, a ze sklepu nie sa takie smaczne.
dorotar milo ze strony pani Amelki, ze was zaprosila ladny slub-na Wielkanoc
lorata podziel sie ciastem! masakra, ale mam ochote na sernika!
vegas Znahor na Wielkanoc to juz prawie taka tradycja jak Kevin na Swieta tez zawsze ogladalam.
ide sobie kawke zrobic i muffina sobie zapodam, ciast nie pieklam bo nie umiem, a ze sklepu nie sa takie smaczne.
reklama
L
Lorata
Gość
A mogę się podzielić. Cóż sobie życzycie? Szarlotka, makowiec, sernik, "czarna magia", tiramisu czy może "wiśniowy sad" ? Mam do zaoferowania również muffiny i ciastka :-)