reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MIRABELKA dzięki właśnie chodziło mi o to czy wpuszczam to do oka. Jak wpuszczę to też wacikiem przetrzeć??? Kurczę ale ja zielona

reklama
dorotar trolica z malym trolem poszła do kosciola a starzy powiedzieli ze ze starszym zostaną, ze ja z mala poszlam na podworko to mi ja wlepili bo wczoraj duzo rzeczy robili...

dziewczyny w którym cyklu starań udało wam się zajść w ciąże ? Czy moze było tak, że raz zawiodła antykoncepcja i stało się ?

nessa ja zaszlam w ciaze mimo ze brałam tabletki anty, miałam @ cos w polowie grudnia chyba 15 grudnia a w styczniu dokładnie 11 dni po tym jak miałam mieć @ zrobiłam test i pokazały sie dwie kreski

Ostatnia edycja:
Nessa u mnie pierwsze dziecko bylo totalną wpadeczką ;-) nie zabezpieczalismy sie i po prawie 2 latach zaszlam :-)
Drugi szkrab - zabezpieczenie zawiodło tabletki anty plus zastrzyk :p
Trzecii szkrab- pierwszy cykl staran :-D

U nas tez juz po swieconce w domku juz, bylam ze starszakami, ale u nas to u sasiada bylismy bo akurat tak jest, nie musielismy na wies jechac, tylko 1km do nich :tak: :-)
Ogolnie wsio porobilam, tylko do ubran sie musze zabrac, poszykowac i spakowac nas dzis bo jutro z rana wsiadamy w auto i do tesciów:tak:

i ja tez juz się lenie:) R z Małą spią...;)
nocka dosyć ciekawa...szkoda słów:dry:
Swięconka poświecona nawet sie wyspowiadałam...,i do Kościoła na 20...oj pewnie się dziś zejdzie:sorry2:

reklama
hej dziewczyny :)

chcialam Wam zyczyc wesolych, spokojnych Swiat Wielkiej Nocy spedzonych w gronie rodzinnym :)

ja wlasnie koncze gotowac obiadek, ide budzic TZta, chociaz chwile ze soba spedzimy nim pojdzie do pracy.. Zimno dzisiaj, bylam z nudow w centrum na zakupach, kupilam m.in. produkty na salatke i o malo mi rece nie odpadly, przeliczylam sie z silami.
I wiecie co, wiem, ze nie powinnam, ale kupilam test ciazowy, zrobilam i wynik negatywny :( Czuje sie bardzo na @, poza tym wiem, ze to za wczesnie, ale i tak mi smutno :(

Do góry