reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

M kolegów nie ma:-D:-p wiec ja mam spokój, proszę zawsze tylko raz, tylko kurde strasznie obrażalski:-p ale się wam faceci trafili:-p

famme boskie takie polaczenie, juz się nie mogę doczekać fotek z Twojego ślubu!!!!!!!!

reklama
No i jednak jestem jeszcze :-p wszyscy poszli spać zostałam sama jak zwykle ja nie mogę zasnąć :dry: oczy już mnie szczypią ale spać nie mogę :-p

GOSDIA - uuu ja bym była zazdrosna jak cholera :-p :-p

KASIEK - łoo proszę widzisz ja się nie wsłuchiwałam refren się zna i tyle :-p to trza usunąć z listy :-p

U nas na bank będą jeszcze jakie transy lekkie techno takie :-p to jest nasz styl muzyczy i nie odmówię go sobie na weselu :-D tyle że te delikatne kawałki wybiorę o np ten polecam :-p:
[video=youtube;-gNhKRya3L0]http://www.youtube.com/watch?v=-gNhKRya3L0&feature=BFa&list=PL8EAAB73BB3622D4C&lf= mh_lolz[/video]

SNOOPY - ja to w ogóle kocham fotografię więc też się zdjęć nie mogę doczekać mam nadzieje że mój fotograf mnie nie zawiedzie :-p :-D

famme to obie aby do maja:-D ja aby dotrzymać a ty coby ślub wziąć:-D
ja nić na pierwszy taniec nie brałam:-D bo mi tanczyć nie wolno było na cywilnym apoza tym M mam załobę, dalej ma...:dry:

ide chyba spac i ja:-p

A ja się z wami witam...
Po pracy, ale teraz już do świąt wolne... Młody już lepiej ale mnie coś bierze, mam dreszcze i gardło mnie boli... chlera no...

Co do herbat, ja jeszcze zapomniałam pisac że jak młody miał te problemy z kupkami ostatnio to polubił herbatki ziołowe: dziurawiec, koperek, rumianek... No i też jakiś czas mu robiłam tą rooibos o smaku malinowym i pomarańczowym...

EWI nerwy z budową... ciągle pod górke...

FEMME my młodemu 14" kupywaliśmy rok temu... Moi rodzie do siebie kupili 12" i jest strasznie malutki, a on mając jakieś 104cm teraz jeździ na 14" i ma już kierownice i siodełko podniesione troche... My kupywaliśmy w sklepie, bo na Allegro bube trafiliśmy i odesłaliśmy... No i myślimy w tym roku uczyc go na 2 jeździc bo na4 to już mi po krawężnikach che skakac i na stojąco jeździ :-p Bukiet śliczny.. Upięcie widze chcesz podobne do mojego, powiem Ci że mi fryzjer polecił przyklejane cyrkonie takie maleńkie na grzywce... Bałam się że poodpadają, ale w pon po weselu miałam problem je poodrywac... Fajnie to eyglądało... No i też miałam z tyłu spięte ale wsówkami i wpięte żywe kwiatki

GOSIDA mojego to też trzeba się prosic o coś kilkanaście razy, ale on ze mną też nie ma lekko... Więc się nie przejmuje, i ja i on już się nauczyliśmy że jak 2 razy poprosze i się nie doprosze to foch, więc lepiej zrobic

DOROTAR Kacper nie bał się lekarzy do czasu jak musiał brac zastrzyki (6szt codziennie po jednym) i to w dupcie... Od tamtej pory jak usłyszy hasło lekarz to się pyta czy zastrzyk będzie... Ale ostatnio jak go gardło tak w nocy bolało to powiedział że on nawet zastrzyk chce byleby przeszło

A mój młody od wczoraj chodzi i śpiewa piosenke która jak dla mnie ne jest najlepszą piosenką dla dzieci... Ja mu jej nigdy nie puszczałam i przyznał że to w przedszkolu dzieci śpiewają i się nauczył... Akcent - Pszczółka Maja - YouTube próbuje odciągnąc jego uwage od tej piosenki (bo już chce żebym mu włączyła na komputerze) i ucze go innej...
No i młody umie liczyc do 25 :-) i abecadło do H umie no i rozpoznaje 10 literek jak gdzieś tylko zobaczy... Ale do puzli go za cholere nie moge przekonac... Owszem chce ale tylko je wysypac i "mamo ułóż"
Dzisiaj jak mi M wkładał pieniądze do portfela to młody do niego podleciał, wywrócił kieszonki w spodniach i z tekstem "A dla mnie? Ja portfelika nie mam, ale kieszonki puste są":cool2:

reklama
Do góry