reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No i ja sie wzielam troszke,i dółmogarnelam, pomylam podlogi... ;P
Zostala góra ;P

Ale Miki skonczy jesc i lecimy na dworek bo piekne sloneczko świeci i termometr pokazuje 27 stopni w słoncu wiatru praktycznie zero! :tak: a chce zaczać Daniela uczyc jezdzic na rowerku :tak: Hania juz na 2 kółkach śmiga ;-)

reklama
Z tym rowerkiem Ali to jest tak że ja nie wiem jakie koła itp ale chyba 14":-p poszłyśmy na spacer z siorką i jej mężem jak Ala przed sklepem go zobaczyła usiadła i zejść nie chciała a David stwierdził że jak go przytuli i powie "I love You David" to jej kupi:-D powiedziała dała mu buzi i ma rower:-D my na podwórku byłyśmy, leżałam na huśtawce i dziwnie mi było, przyszłyśmy do domu zrobiłam naleśniki Ala jadła standardem z duuuużą ilością śmietany.... Co ona w niej widzi nie wiem... ide chyba spać bo naleśniki się wyrywają na tę stronę brzucha...

Ach witam :)
U nas pogoda wreszcie godna spacerków , maly szalal 2h na placu zabaw a potem godzinke spania :)
snoopy - ale wam sie rowerek trafił dobrze,że mala całusna bo nie każde by dało i powiedzialo
Rowerki czaderskie póki co maly jeżdzi na trzech i ledwo siega podnózek :>
femme to życze jak najwięcej piosene :> i piosenki fajniuchne takie nietypowe na wesela :D

FEMME bukiet śliczny. Taki inny ale piękny.

GOSIA a myślałam, że samą taśmę dałaś, bo sama to by raczej rezultatu nie zdała.

MALWINA u nas jeszcze trampolina w pudle, piaskownica też, ach ten K.

MIRABELKA właśnie kupki rzadkie, śluzowate zaczął robić około 2 tygodnie temu a wtedy brał antybiotyk i herbatkę też granulowaną dostawał, może nie dużo ale dostawał, może to efekt tego.

Miałam dziś z Amelką na badania jechać ale kupki wczoraj nie zrobiła. Dziś zrobiła zgarnełam trochę i jutro na badania, jejku ale mam stresa na bank będzie mega płacz i szał.Zabieram siostrę ze sobą bo boję się, że sama jej nie utrzymam. I tu mam zastanowienie, czy porozmawiać mam z Melcią i powiedzieć jej co ją jutro czeka czy zabrać ją na żywioł????? Doradźcie.

dorotar ja na twoim miejscu, niestety na żywioł bym poszła...
ja tak muszę z Alą bo ona do lekarza w życiu nie pójdzie... nie wiem co jej się stało kiedyś chetnie chodziła...

helooo :)
ale sie objadlam frytami... az mnie rozsadza, straszna jestem:no:
pogoda do d**y, szaro buro i ponuro i nawet troche padalo, siedze teraz pod kocem i zaraz sobie zapodam How i Met Your Mother :)

kaamaa uch, przypomnialam sobie dziecinstwo tym zsiadlym mlekiem jak dziadek probowal mnie przekonac do jego wypicia :p i tak jak T, za Chiny sie nie przekonalam ;D

liza wow, 2 lata bez i nic? no i prosze, teraz masz trojke :) jak juz sie odblokowalo to na calego :)

gosdia no piersi mnie coraz bardziej bola-zupelnie jak na @, pytalam dzis kolezanke,ktora jest w 3 msc i powiedziala, ze ja tez tak bolaly jak na @.. no nic, musze czekac i sie przekonam czy to bol na @ czy na dzidzie ;)
i jak sytuacja z facetem? pogodzeni juz? :)

femme fatal ale fajnie masz z tym slubem, takie przygotowania to dopero radosc, daj znac jak po przymiarce :) a jak planujesz miec wlosy zrobione?
sliczny rowerek zamowilas! a bukiet cudny, przepiekny!

Czesc dziewczyny, tak Was podczytywałam i tez sie za porządki wzięłam dzisiaj ;D

femme fatal ojj jak ja bym chciala juz tak przygotowywać sie do ślubu a ten moj ma tylko co roczna date "za trzy lata"

dorotar ja chyba tez bym poszla na zywiol.

snoopy śliczny rowerek ma Ala.

Igor pil i pije nadal herbatki granulowane i na razie jest ok. Chyba w koncu doczekamy sie pierwszego zabka a przynajmniej mam taka cicha nadzieje.

Dziewczyny oszalalam:szok: Tak ostatnio zapragnelam miec jeszcze jedno dziecko ze to az niemozliwe ale moze przez to ze kuzynka w ciazy druga pare dni temu urodzila ehh sama nie wiem.

Agniieszka a czemu oszalalas? to nawet fajne by bylo bo Igorek mialby rodzenstwo, z ktorym moglby sie bawic za pare lat :) Ja bardzo bym chciala miec dzieci z mala roznica wieku :)

Wampi dzięki za informacje :tak:

Dorota Julka panicznie boi się "białych kitli" po tym jak miała rękę w gipsie, zawsze przed pójściem do lekarza jej tłumaczę że pani zbada, osłucha wszystko jej pokazuje co będzie robić i jakoś łagodniej to przechodzi, możesz powiedzieć że w nagrodę po wyjściu z gabinetu zabierzesz ją na ciasto, lub coś kupisz,dziecko to bardzo podbudowuje :tak:

reklama
Do góry