reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

famme bukiet świetny:-) co do rowerka u mnie Ala ma taki:
Zdjęcie0399.jpgi niezle sobie radzi:-)
ja nie sprzatam nie wolno mi:-D:-D:-D

reklama
SNOOPY - też je oglądałam ;-) na jakich kółkach Ala jeździ to są 14''?

KAAMAA - 12'' na pewno nie będzie za mały ;-) w sam raz będzie póki co ale na długo Ci nie starczy myślę że rok max dwa zależy jak będzie Ci kruszyna rosnąć ;-)

Ale się objadłam jakimiś gównianymi serkami takie mrożonki na patelnie ser w panierce z sosem żurawinowym :-p ale nie polecam :-p

Witam,
Dorotar, mam pozabezpieczane rogi, kanty, kontakty specjalnymi nakładkami z klejem, ale niestety ten parapet jest na tyle specyficzny, ze nic na niego nie pasuje. A taśma klejąca póki co zdaje egzamin. Pod taśme dałam gąbeczke żeby zmiękczało i jakoś się trzyma... Fakt, za estetycznie to to nie wygląda... No ale wole, żeby gorzej wyglądało a było bezpieczne.
Kaama, a co do herbat to herbaty roiboos czy jak to się tam pisze, są bez teiny i można je podawać niemowlakom, tylko, że ciut starszym, więc pewnie po 1 roku z jakaś urozmaiconą dietą albo coś... Nie wiem nie jestem specjalistą w tej dziedzinie.
Femme, a też chciałam zobaczyc bukiet i nie wiem albo mi się nie wyświetla albo znaleźć nie mogę.

Ja już po zajęciach, posprzątane mam więc już spokoj :p Musze tylko podłogi umyć, aleto codzienna czynność no i w czwartek albo w pt. ładnie sobie nabłyszcze panele i koniec roboty ;) Musze jeszcze znaleźć przepis na jakies fajne ciacho do zrobienia. Ja się wiele nie wysilam na św. jesli chodzi o gotowanie bo i tak nas nie bedzie praktycznie.

Femme tak właśnie myslę że 2-3 lata max, jeśli nauczy się wcześniej na 2 kółkach śmigać to jej zmienię szybciej żeby wygodnie miała :tak:

Gosdia a ta roiboss? to czerwona herbata? bo coś mi się kiedyś o uszy obiło że ją właśnie po roczku można wprowadzać? a zielona to niestety "narkotyczna".
Ja też na święta się nie wysilam ;-) robię tylko nam obiady i 2 ciasta :tak: nie mam zamiaru siedzieć w garach przed samym wyjazdem J wolę we 3kę ten czas spędzić :-)

femme bukiet piękny, bardzo mi się podoba :tak: no i rowerek też bardzo fajny :tak: ale zdziwiona jestem, że 16 za duży, myślałam, że będzie w sam raz ;-)

kama dla Julki to 14 będzie dobry. Zuzia ma 94 cm i zasuwa na rowerku z kołami 14 :tak::-)

ANETKA - no jednak 16 już jest dość spora Nina dopiero będzie się uczyć tak naprawdę więc by jej ciężko na 16 było jednak to tylko 3 latka :-D :-p a przy tej 14 można regulować wszystko więc wystarczy póki co ;-)

Kurczę wiecie co wam powiem ... ja jeszcze w piżamie w łóżku siedzę :-D :-p wciągnęłam się w tworzenie listy piosenek na wesele ( bo stwierdziłam że przyniosę własną muzykę bo nie chce typowych ) no i zaczyna braknąć mi pomysłów ... :dry: póki co mam tyle : Depeche Mode - Precious - YouTube
powinna się cała playlista otworzyć

Może macie jeszcze jakieś pomysły ? tylko raczej zagraniczne ;-)

My juz po obiadku, Zuzia spi zaraz się obudzi.

Dzisiaj skakała juz na trampolinie i cieszyła sie jak głupsia , ale za zimno jest jeszcze

Famme śliczny bukiet , a rowerek Zuzia ma podobny do tego jak Snoopy pokazała , sama na niego siada ale jeszcze nie pedałuje

Co do sprzatania ja tylko troche sprzatam , bo mam dwóch bałaganiarzy w domu do tego psa , wiec co chwila bałagan

Umi to już po sprzątaniu??

Femme mam nadzieje że Domi będzie jak Nina:)
A wiesz że windą do nieba to wcale nie wesoła piosenka ślubna nie??

Kamma
na jutro będzie:)

Snoopy fajny rowerek:)

Gosdia
ile zajęć jeszcze w tym tygodniu??

Wygoniłam C żeby dywany potrzepał z dołu a ja chyba zrobię pranie ręczne i poodkurzam po tych dywanach bo w biurze u teścia jeszcze igły z choinki pod dywanem się znalazła:p

reklama
hej,
my juz po spacerku a niki sobie spi teraz:)
dorotar życze zdrówka dla małego:) a co do herbatek jak niki była w szpitalu na plucka to pani doktor mowila zeby sama woda dopajac broń boze herbatkami granulowanymi typu koper rumianek bo z polaczeniem z antybiotykiem dziecko moze biegunki dostać, a u mnie niki teraz herbatki te granulowane pije wody nie chce, a soczkow poki co narazie nie moze przez ten jej refluks
femme super bukiet:)
lorata ach... matma.. właśnie mi przypomnialaś ze tez juz powinnam powoli zaczac sie uczyc z matmy ech:confused:

rowerki super:) ja sie na nich kompletnie nie znam, choć planuje kupic rowerek dla chrzesniaka na urodziny ale nie wiem jak ja se poradze z wyborem he:happy2:

Do góry